|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
19.1.2011 9:38:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zajedništvo na RR
19.1.2011 9:48:22   
Ira_
Lilivana u svakom slučaju tema ti je za 5. Ne vidim razlog zašto bi ona izazvala bilo kakvu svađu. A u slučaju i da se tako nešto desi, onda te osobe niti nisu za bilo kakav portal, a najmanje za RR.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
19.1.2011 9:51:51   
Anoniman
Lili, prekrasno napisano! user posted image

(Odgovor članu Ira_)
  Neposredna veza do poruke: 3
19.1.2011 9:55:43   
njanja
Lilivana user posted image
Na RR se svašta dešavalo i vjerujem da se hoće uvijek...Svatko ima pravo na svoje mišljenje, drugi traži mišljenje i eto ti paf i rasprava za 10...Onda ima i ljutnje i natezanja i kako zvonki kaže tjeranja maka na konac (jauser posted image )....
Ono što me raji uvijek vraća (iako 100 x sama sebi kažem "glupačo što ti to treba" user posted image  je upravo to što si napisala-želiš znati što je s dragim ljudima pa škicneš, a još kada vidiš neku "tragediju", ne možeš prestati misliti na to i vraćaš se se i vraćaš....i vidiš koliko pozitivnih vibri tu ima....

Netko je jednom na pisao "RR obitelj"-po svemu smo klasična obitelj-puno karaktera, puno svađa, puno ljubavi i podrške...Životno....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 4
19.1.2011 9:56:40   
ikica84
user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
19.1.2011 9:56:56   
Bebys

tako je tema je super...
a da ima svakakvih ljudi...pa naravno...da ima...rr nije izuzetak od ostaloga svijeta...na to moras racunati nazalost...ja nisam nikada zeljela nikome nista lose...ovdje...jer znam da smo svi razliciti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
19.1.2011 10:00:30   
Točkica28
pa forum je za raspravljanje

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
19.1.2011 10:04:14   
Ira_
Cure moje ja sam se na RR uključila iz razloga što ovdje uvijek mogu pronaći dobar savjet, prijedlog, a i zbog prijateljstva kojeg razvijamo. Strašno sam iskrena osoba, kako u stvarnosti, tako i ovdje. Ako o nečemu razgovaramo i ako ne možemo biti iskreni jedni prema drugima, dati dobronamjeran savjet ( bio on dobar ili loš ovisi kako tko na njega gleda ) onda čemu sve ovo???!!! Dosta svađa i bez obzira koliko nekome bio dosadno na RR, izazivanje bilo kakve svađe je bezobrazno. Sve ste mi jako drage i sve Vas jednko cijenim. Budite mi zdrave i dobre!
PUSA! 

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
19.1.2011 10:06:54   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Lili, prekrasno napisano! user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
19.1.2011 10:07:09   
Ira_
Točkice istina, je za raspravljenje, ali mislim da je Lililivana htjela reći da nije za svađanje.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
19.1.2011 10:10:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ira_)
  Neposredna veza do poruke: 11
19.1.2011 10:20:20   
mirna
Sve super napisano draga lilivana , ali jednostavno u životu ne ide bez svađa, RR je samo slika odnosa iz stvarnog života, pa tako i ovdje ima sto ljudi sto čudi,  konflikti i nesuglasice će se uvijek pojavljivati. Zadaća moderatora je da komunikaciju zadržavaju na civliziranoj razini.

Zbog toga je još važnije da znaš cijeniti one ljude na koje se možeš osloniti i koji su ti dragi i zbog kojih se ovdje vračaš i osjećaš zajedništvo. Jedino što nama je svima zajedno je ljubav do djece i to nas spaja.

LP gabi!user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
19.1.2011 10:23:34   
maja
IZVORNA PORUKA: mirna

Zbog toga je još važnije da znaš cijeniti one ljude na koje se možeš osloniti i koji su ti dragi i zbog kojih se ovdje vračaš i osjećaš zajedništvo. Jedino što nama je svima zajedno je ljubav do djece i to nas spaja.

Joj ta Mirnauser posted image Svako malo ti ukradem nešto hehe... ja se stalno i stalno vraćam upravo zbog tih ljudi koje volim i poštujem, a oni koji su mi manje dragi njih preskočimuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 19.1.2011 11:13:27 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
19.1.2011 10:44:06   
drugasrecica
život je prekratak za nerviranje, a rr je za opuštanje od svakodnevice, barem meni user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
19.1.2011 10:45:52   
Bebys
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: maja

Joj ta Mirnauser posted image Svako malo ti ukradem nešto hehe... ja se stalno i stalno vraćam upravo zbog tih ljudi koje volim i poštujem, a oni koji su mi manje dragi njih preskočimuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 15
19.1.2011 11:14:20   
mamika
 prekrasno rečeno ... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slažem se 100 %

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
19.1.2011 11:17:15   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 17
19.1.2011 11:17:45   
Ninaa

Htjela bih potpisati Mirnu i Maju (sori Majo nekaj mi se zbrkalo u tvojoj poruci pa ak sam kaj zabrljala popravit ću).
Nemam više vremena ko prije jel puno više radim, a i neke stvari su me prilično razljutile pa sam se malo povukla. Bez obzira koliko nam neki pasali ili ne pasali, znam da sam stekla neka prijateljstva za cijeli život i na koje se ponekad nažalost mogu više osloniti nego na ove koje imam doma. Zato probajmo držati to zajedništvo više nego da se svađamo i raspravljamo do besvjesti oko gluposti.
Ovaj forum me je oplemenio na puno načina i želim da još puno mama i žena ovdje osjeti zajedništvo i prihvaćanje!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 18
19.1.2011 11:24:21   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
19.1.2011 11:30:05   
Ira_

Sory Maja na pitanju, ali da netko tko ti nije drag na RR traži pomoć, a znaš da joj/mu tvoj savjet možda može pomoći, zar toj istoj osobi ne bih pomogla?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 20
19.1.2011 11:33:52   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 21
19.1.2011 13:42:17   
Zvonki
Ja ću samo reći da svako malo odvrtim filmić o našoj RR obitelji koji je naša tikica složila i uvijek se rastužim. Sjetim se svih lijepih, tužnih, škakljivih, dosadnih, smiješnih postova i forumaša user posted image
Žao mi je što nemam vremena više provoditi u Vašem društvu i jako mi je žao što su se neke forumašice povukle a bile su duša ovog foruma. Žao mi je što sam se "razišla" s nekima...
Na mnogo pitanja sam ovdje našla odgovor, nadam se da sam i ja nekome pomogla.
Živjelo zajedništvo RR user posted image  Mi smo jači i od sudbine....Nama nitko ništa ne možeeee.....user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 22
19.1.2011 13:48:19   
maja

IZVORNA PORUKA: Ira_

Sory Maja na pitanju, ali da netko tko ti nije drag na RR traži pomoć, a znaš da joj/mu tvoj savjet možda može pomoći, zar toj istoj osobi ne bih pomogla?

rekla sam manje dragi, vjerujem da ni tebi nisu svi jednako dragi...ali uglavnom odgovorim, preskočim ako vidim da će biti rata ili ako će me nešto povrijediti...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 23
19.1.2011 21:18:10   
Ira_
Iskrena da ti budem, ja ne mogu na ovaj način procjeniti ljude. Odnosno u procjeni u 99% slučajeva ne grješim, ali samo uživo. Dok s nekim ne progovorim 2 rečenice i gledam u njega, 0 bodova. Tako se povodim i ovdje, nemam pojma kakav je tko u stvarnom životu i po tom kriteriju ne mogu niti suditi. U nekoj temi nam se mogu razilaziti stajališta totalno, aopet u drugoj da slično mislimo. I šta sada u prvom slučaju "te" trebam izbjegavati, a u drugom dizati u nebesa.Ne kužim. U svakom slučaju, apsolutno svi ste mi dragi, jer mi nitko od Vas nije učinio ništa što bi moje mišljenje promjenilo.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 24
19.1.2011 21:46:35   
maja
A gle već sam dugo tu i mogu skužiti ko mi je više drag ko manje user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!