|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ribica1 ...
19.1.2011 20:11:53   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: mucilda

Što uopće reći kad se ovakvo nešto dogodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Strašno mi je žao, ne mogu niti zamisliti kako se osjećaš.....

Primi moje saučešće...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 401
19.1.2011 20:39:34   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ribice žao mi je što je sve ovo završilo na najtužniji način,moja sučutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 402
19.1.2011 21:08:39   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Draga ribice primi moje saučešćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno mi je žao zbog vašeg gubitka, ne mogu ni zamisliti bol koju proživljavate...tu smo u mislima i molitvama za vaše male anđele svakodnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 403
19.1.2011 21:21:30   
Duve
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Draga ribice primi moje saučešćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno mi je žao zbog vašeg gubitka, ne mogu ni zamisliti bol koju proživljavate...tu smo u mislima i molitvama za vaše male anđele svakodnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 404
19.1.2011 21:24:26   
Fever
Ribice moja najiskrenija sućut user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 405
19.1.2011 21:38:36   
Ruža
Moje saučešće..user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 406
19.1.2011 21:43:42   
bubaMaja
Čitam i nevjerujem.. toliko smo bili uvjereni da će sve biti u redu s Eni, ali ako se ovako dogodilo - Bog je imao razlog zašto... možda zvuči grubo kad to kažem u ovom trenutku, ali svaka duša ima svoj put, a Bog sebi zove brže one najčišće i najljepše duše. Nama je to tužno, pretužno, ali možda će ti tvoji anđeli poslati svog bracu ili seku jako brzo, bebu koja će zauvijek imati posebne zaštitnike na nebu!
DRŽITE se!! user posted image user posted image

mislimo na vas user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 407
19.1.2011 21:47:05   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 408
19.1.2011 21:48:29   
sanjalica
tek sam se sada upustila u čitanje..... i silno... silno mi je žao...... user posted image user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 409
19.1.2011 21:51:23   
koka
Moje saučešće draga ribiceuser posted image
Bol je pre jaka i neznam šta reči za bilo kakvu utijehu. Eni i Luka vas čuvaju iz raja. Drži se . user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 410
19.1.2011 21:54:02   
Nika 24052006
Moja iskrena sućut...Ne znam što bi napisala,zaista nemam riječi...Nebo je dobilo dva mala anđela koji će vas čuvati...Želim vam svu snagu svijeta...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 411
19.1.2011 21:54:14   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ribice,primi moje saučešće....danima mislim na vas,u svakoj molitvi ste mi bili,posebno Enica..i negdje duboko u sebi sam vjerovala da će ona biti bolje...ali Bog je imao drugačiji plan i sebi uzeo ono nama najvažnije i najvrijednije u životuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...želio je imati kraj sebe ta dva malena anđela koja su sada skupa..bracu i sekuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Dao ti ih je,bili su dio tebe,tvog srca,duše,tijela..i onda ti ih je uzeo..ZAŠTO BOŽE????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ribice,znam da ti je preteško,i sve bih dala da ti makar malo mogu pomoći...Ali ne moguuser posted image user posted image user posted image ,i zato ponovno molim Boga da da snagu tebi i tm,jer ju je u ovim trenutcima teško imati..
Uz tebe smo,kao i tvoji maleni anđeli koji te sada čuvaju..user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 412
19.1.2011 21:59:14   
Gogule
iskrena sućut na vašem gubitku Luke i Eni. grlim te ,grlim te, da se brzo oporaviš i volite se ti i tm.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 413
19.1.2011 22:20:50   
mišica 666
sve riječi su suvišne. user posted image user posted image user posted image draga ribice tebi i tvom mužu želim puno snage da ovo izdržite. user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 414
19.1.2011 22:22:09   
katy mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka vam dragi Bog da snage da izdrzite ovaj period,budite jaki oboje

vasi andjeli nisu s vama ali su zajedno i gledaju vas

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 415
19.1.2011 22:33:21   
mamacita
Iskrena sucut.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 416
19.1.2011 22:34:07   
tina0310
IZVORNA PORUKA: mišica 666

sve riječi su suvišne. user posted image user posted image user posted image draga ribice tebi i tvom mužu želim puno snage da ovo izdržite. user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 417
   [Obrisani korisnik]
19.1.2011 22:49:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 418
19.1.2011 23:12:05   
Ninaa
Draga mislim da su sve riječi suvišne, mislim na tebe, a možda ružno i za reći jako sam ljuta na Boga jel se događaju takve stvari i jednostavno ne mogu shvatiti zašto. Drži se uz tebe smo i ako ti ikako mogu pomoći javi se.Mislim da se ni jedan gubitak ne može mjeriti s gubitkom djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 419
20.1.2011 0:30:31   
pticica
IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: mucilda

Što uopće reći kad se ovakvo nešto dogodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Strašno mi je žao, ne mogu niti zamisliti kako se osjećaš.....

Primi moje saučešće...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 420
20.1.2011 7:30:20   
mami 36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja iskrena sućut

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 421
20.1.2011 8:09:09   
novamama
ribice, moja sućut tebi i tmuser posted image
suosjećam sa tobom i molim te, nemojte biti sami u ovoj teškoj boli, razgovarajte, tugujte, plačite, ljutite se...
mi smo uz vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 422
20.1.2011 9:53:25   
anonno17

potpisujem i stvarno primi moju najiskrenije saučešće i molim za vas da nađete snage i krenete dalje.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 423
20.1.2011 10:22:02   
mamino zlateko
primi moje saučešće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 424
20.1.2011 11:31:53   
neron
user posted image user posted image user posted image user posted image primi moje saucesce user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!