Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 17:41:02
|
|
|
|
nemirna mama
|
hvalim mm što je NAPOKON rekao OPROSTI sjela sam na guzicu od iznenađenja jer je kako je on to rekao skužio je da sam ja u pravu, naglašavam skužiio je da sam ja u pravu sunce moje napokon priznao bolnu istinu i da zna se šta je bilo poslje.....i onda opet poslje i onda još poslje....i još.... i još pinci draga seko....on je mene tražio a ja jedva dočekala naravno kad se ispričao
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 17:42:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
tako treba-moj naklon
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 17:53:29
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 18:07:18
|
|
|
|
ribica1
|
Hvalim sve vas cure, jer ste mi pružile divne riječi podrške u ovim mojim nesretnim danima!! VELIKA VAM HVALA! Puse
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 18:11:25
|
|
|
|
cuba
|
ribice znaš da smo uvijek tu za tebe...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 18:12:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 18:13:55
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: ribica1 Hvalim sve vas cure, jer ste mi pružile divne riječi podrške u ovim mojim nesretnim danima!! VELIKA VAM HVALA! Puse ribice,hvala TEBI što si imala povjerenja u nas da s nama podijeliš svoje najljepše i najteže trenutke
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 19:11:02
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: ribica1 Hvalim sve vas cure, jer ste mi pružile divne riječi podrške u ovim mojim nesretnim danima!! VELIKA VAM HVALA! Puse ribice,hvala TEBI što si imala povjerenja u nas da s nama podijeliš svoje najljepše i najteže trenutke
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.1.2011 21:49:10
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: ribica1 Hvalim sve vas cure, jer ste mi pružile divne riječi podrške u ovim mojim nesretnim danima!! VELIKA VAM HVALA! Puse ribice,hvala TEBI što si imala povjerenja u nas da s nama podijeliš svoje najljepše i najteže trenutke
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.1.2011 10:14:20
|
|
|
|
ZVRK
|
da pohvalim moji curetak da spava još uvijek od 22 sta-buđenje bilo samo za papanje inače ide oko ponoći spavati ali jučer je bila jaaaaaako dugo popodne budna (od 15-22)uz 15min spavanja između
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.1.2011 10:15:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.1.2011 10:17:56
|
|
|
|
ZVRK
|
to je prvi put u mjesec i po
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.1.2011 22:36:25
|
|
|
|
modesty blaise
|
Imam potrebu pohvaliti MM....stvarno je najbolji na svijetu...i to uvijek Ne znam samo čime sam ga takvog zaslužila
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2011 23:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 8:35:23
|
|
|
|
cuba
|
Kad svi nešto hvale svoje muževe da pohvalim i ja svoga Osim što je najbolji jučer me lijepo odveo u restoran na ručak
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 13:27:26
|
|
|
|
BUMBI
|
cuba za tm
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 13:31:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI cuba za tm za sve muzeve
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 13:35:20
|
|
|
|
Ira_
|
Ja hvalim MM zbog tog što ima beskrajne živce samnom takvom čangrizavom u posljednje vrijeme i što mi puno pomogne oko E!!!
< Poruku je uredio Ira_ -- 26.1.2011 13:36:08 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 15:33:25
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala koki šta mi je poslala crtiće za mog zvrkića te hvala ninolini šta je uz mene kada mi to treba lijepa riječ čini čuda
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 15:37:57
|
|
|
|
lelo
|
Moram se zahvaliti teti Koki što je Leonu poslala crtiće.Hvala ti draga.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2011 15:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.1.2011 15:50:14
|
|
|
|
ines
|
hvala rr za nagradu za moju malenu koja je stigla točno na badnjak
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 15:38:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.1.2011 15:43:22
|
|
|
|
maja
|
hvalim elinumamu da ima extra strpljenja sa svima baš se trudi, evo hvalim je
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.1.2011 15:59:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
onda ću i ja sama sebe krenula sam u teretanu,cilj bar 25kg dole..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!