|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prakticiranje vjere
25.1.2011 13:26:20   
natalijax
sad da neispadne da nekog prozivam ili možda osuđujem,a jednim djelom ču i osuditi neke vjernike koji mi baš nisu jasni,Evo par osoba jedna cura prije par godina odgrize dečku onu stvar to jest nagrizla mu,iza toga izbode policajca nožem,prva stoji u redu,Žena nastavnica u ono doba tukla je djecu na nastavi isto prva u redu,Čovjek koji ljudima nedaje ljudima plače gleda svoje interese isto tako,rezerviran prvi red u crkvi,Veliki vjernici joj ajme majko a non stop pričaju o vračkama u to obrajam stare babe ili se idu bavit takvim stvarima,Jenom prilikom upoznala sam ženu koja je išla na abortus,ima troje djece al eto siromašna sam,a dragog mu boga siromašna a imala si za abortus,I još što sam upoznala par ljudi koji nikad nisu išli u crkvu i odjednom se preobratili i svaki dan visi u crkvi i onda on po meni pljuje koji sam ja vjernik,ma daj ko si ti da meni ideš osuđivat zašto neidem u crkvu,Bebys ja poštujem tvoje mišljenje,svaka čast podsječaš me na jednu moju prijateljicu kojoj sam se od srca znala nasmijat,ne ismijavat,Napisala sam svoj odgovor ti si mi napisala nešto o sotoni,Svi smo mi griješnici rijetko kojeg ćovjeka sam upoznala da nevjeruje u Boga,nemoram ja ič u crkvu da bi bila vjernik,Joj svašt bi napisala,neču da ispadne da se svađam ili da se netko nađe uvrijeđem

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 26
25.1.2011 13:28:44   
maja
user posted image
bravo za ovu što mu je odgrizla user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
25.1.2011 13:40:19   
Bebys
nato sto god da sam pisala..nisam ti zeljela nista lose reci..nego da znam da si u pravu...ako sam sotonu spomenula ima ga svagdje...to sam ti htjela reci a uvuci se u crkvu mu je omiljena zelja...tako da...koristi slabosti ljudi  pogotovo svecenika...jer ih mrzi..naravno...
samo sam ti htjela reci da moju vjeru takve stvari ne mogu poljuljati...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 28
25.1.2011 13:41:46   
Bebys
ali me u zivotu moze SATRTI ZLO KOJE IZLAZI DIREKTNO IZ COVJEKA..TAKO DA cineci zlo svome bliznjem...cini zlo do neznam kojeg koljena...
TO ME MOZE JAKO JAKO POLJULJATI A TOGA DANAS IMA JAKO JAKO PUNO...jako

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
25.1.2011 13:42:15   
pincirotvajler
5 i 7 su moji user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
25.1.2011 14:11:57   
andela1
haha  lilivana vjerojatno ponukana i jednim od mojih posta na onoj temi...user posted image
da,svi smo mi gresnici...samo sto ljude ili bas briga ili osjecaju griznju savjesti pa se trude ne ponavljati iste grijehe....to je mozda razlika od onih koji se nazivaju ili koje vi nazivate "velikim vjernicima"...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
25.1.2011 14:35:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu andela1)
  Neposredna veza do poruke: 32
25.1.2011 18:00:33   
danery
bah...kadija te tuži,kadija te sudi,kak bi babe rekle...
bome ovdje ima kadija svake vrste....majke ti,brže smo za osudu i prozivku od ustavnog suda i den haaga...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 33
25.1.2011 21:10:00   
mirna
vjernici ili nevjernici, svi mi radimo neke stvari koje nisu dobre. razlika je da neki razmisljaju o tom i pokusavaju biti dobri dok je drugima svejedno. neki imaju jaku savjest, drugi ne...po meni nije vjera nuzna za biti dobra osoba.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 34
25.1.2011 21:12:10   
Zvonki
Mirna, lijepo si to rekla.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 35
26.1.2011 7:54:08   
mišica 666
ja bi samo rekla živi i pusti druge da žive 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 36
26.1.2011 9:36:02   
njanja
za mene ništa od ovog NIJE GRIJEH....
Ne mislim da ako sam se prežderala čokolade da sam zgriješila (neumjernost u jelu i piću) i da ako sam 2 x svršila dok se sexam s mužem da sam zgriješila (bludnost)...Dapače-uživala sam u oboje!!! grijeh je UBITI ŽIVO BIĆE!!! ukrasti novce ili namjerno prevariti nekoga... ovo navedeno je LJUDSKOST...a ljudi griješe. ne mislim u smislu grijeha, nego u smislu POGREŠAKA. Ono na čemu trebamo raditi je konstantno ispravljanje POgrešaka.... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 37
26.1.2011 9:43:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lilivana

ponukana nekim postovima, obraćam se svima, a pogotovo onima koji se smatraju velikim vjernicima i osuđuju neke "moje" grijehe,
Sedam glavnih grijeha

1. Oholost

2. Škrtost

3. Bludnost

4. Zavist

5. Neumjerenost u jelu i piću

6. Srditost

7. Lijenost

ima li netko tko ne greši ni jedan od ovih sedam glavnih grijeha?

nisam baš u toku pa ne znam za što osuđuju. reći ću samo da nisi dobro poredala grijehe (ali to nije važno) user posted image
ja sam vjernica, ali ne pada mi na pamet ovdje se ispovijedati. Mi vjernici to radimo u ispovijedaonici!

Neposredna veza do poruke: 38
   [Obrisani korisnik]
26.1.2011 12:51:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 39
26.1.2011 22:46:30   
natalijax
ja sam zavidna na lopove

Neposredna veza do poruke: 40
26.1.2011 23:01:07   
modesty blaise
Ja vjerujem u ono kaj vidim....u ljude... u njihova dobra djela...u njihove lijepe riječi
Ne vjerujem u imaginarna bića koja su izmišljena..... ni u boga a ni u babarogu....oni su za mene izmišljotine stvorene jedino da bi se pomoću njih lakše upravljalo masom

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 41
26.1.2011 23:03:18   
novamama
IZVORNA PORUKA: mišica 666

live and let liveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 42
26.1.2011 23:06:08   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: mišica 666

live and let liveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo svakako stoji !  user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 26.1.2011 23:07:19 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 43
26.1.2011 23:24:05   
Mirjana J.
..tko je bez grijeha nek baci kamen prvi user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ta nisam i zato mučim i metem škovace isprid svog praga user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 44
26.1.2011 23:36:14   
lillyfee
koliko religije na ovoj rr! ne mora se vise ni u crkvu ici user posted image user posted image user posted image
a ako se poslije ikad odlucim opet nesto studirati- psihologija definitivnouser posted image

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 45
27.1.2011 0:41:50   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: lillyfee

koliko religije na ovoj rr! ne mora se vise ni u crkvu ici user posted image user posted image user posted image
a ako se poslije ikad odlucim opet nesto studirati- psihologija definitivnouser posted image

Potpisujem...brate mili,ovo postaje religijski forum..,

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 46
27.1.2011 8:26:27   
Thea
IZVORNA PORUKA: njanja

za mene ništa od ovog NIJE GRIJEH....
Ne mislim da ako sam se prežderala čokolade da sam zgriješila (neumjernost u jelu i piću) i da ako sam 2 x svršila dok se sexam s mužem da sam zgriješila (bludnost)...Dapače-uživala sam u oboje!!! grijeh je UBITI ŽIVO BIĆE!!! ukrasti novce ili namjerno prevariti nekoga... ovo navedeno je LJUDSKOST...a ljudi griješe. ne mislim u smislu grijeha, nego u smislu POGREŠAKA. Ono na čemu trebamo raditi je konstantno ispravljanje POgrešaka.... 

Slažem se s tobom i Mirnom...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 47
29.1.2011 16:51:18   
tiha
lili neznam o cemu je rijec ali znam ja da nisam tauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Obrisani korisnik]
29.1.2011 17:25:03   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 49
29.1.2011 17:34:07   
Indy
tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. ovo je Isus rekao. tako da nikog neosuđujem i nehvalim se.  jedini koji će o grijesima suditi je Bog. ja poštujem svaku osobu bez obzira jel vjernik ili ne.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!