|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 22:43:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: evo, da se pohvalim :)
27.1.2011 22:53:33   
modesty blaise
onda ću ja pohvaliti sebe zato što sam uspjela izgraditi jako lijep odnos sa svojom velikom 17ogodišnjakinjom ...a na ovom malome Pikecu tek radim user posted image

svaki dan hodam bar sat i pol (to je za održavanje linije i psihe)
a danas sam stigla i "polizati" stan tak da nam je sve sjajno i mirišljavo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 27.1.2011 22:56:31 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
27.1.2011 23:21:33   
natalijax
ja ču se pohvalit da sam konačno ofarbala kosuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 3
28.1.2011 8:24:39   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
28.1.2011 8:49:04   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 5
28.1.2011 8:56:12   
cuba
user posted image user posted image user posted image  za temu i naravno user posted image user posted image user posted image  cureuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
28.1.2011 9:17:18   
Ninaa
Bravo cure i za temu, ja se nemam još kaj pohvaliti osim da sam danas ujutro prije posla popila kavu sa šogi i da mi je dan odmah boljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
28.1.2011 9:32:12   
maja
Ja se hvalim da sam jučer pogledala dobar film i da ću naći barem 2-3 puta tjedno vremena za pogledati još kojiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
28.1.2011 9:35:21   
mamino zlateko
ja cu se pohvalit da sam konacno se potpuno oporavila od poroda,i još cu se pohvalit da sam išla rodit s 71kg a sad imam 57...mada muzic veli da sam mu sad premršava..al nema veze,ja sam si bas zadovoljna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
28.1.2011 10:19:45   
mlada mama
I ja se hvalim da radim na svom strpljenju i super mi ideuser posted image . Čak se i muž čudi što se sa mnom dešavauser posted image .
Drugo hvalim se jer sam jučer s dvoje klinaca, sama uspjela cijeli stan izglancati opeglati hrpu veša, skuhati fini ručak.Usput sam još skakala oko njih, malenu sam svako malo hranila jučer joj se samo sisalo, igrala se sa sinom i na kraju ih oboje okupala, i sebe naravno i još sam uspjela isfenirati kosuuser posted image . Tako da jutros pijem kavu u miru

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 10
28.1.2011 11:48:41   
malatajna
Ja se baš dobro osjećam jer sam u zadnje vrijeme dosta toga riješila pa ću se malo i vama pohvaliti. Budući da se mjesecima sve vrtilo oko boravka u bolnici s mojom curkom, konačno sam se pokrenula. U zadnja dva tjedna položila sam 3 ispita, bila na predavanju i sutra idem na jedno, a jučer i danas pišem seminarski. I dobro mi ide. Valjda mi je nedostajalo malo mentalne vježbe, a i moram to riješiti prije poroda... user posted image
Curka je na čuvanju kod bake i uživa... i njoj treba opuštenog igranja nakon svega. Baš sam zadovoljna! user posted image

Dvije princezice... 28.10.2009. i 16.4.2011.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 11
28.1.2011 11:59:50   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: malatajna

Ja se baš dobro osjećam jer sam u zadnje vrijeme dosta toga riješila pa ću se malo i vama pohvaliti. Budući da se mjesecima sve vrtilo oko boravka u bolnici s mojom curkom, konačno sam se pokrenula. U zadnja dva tjedna položila sam 3 ispita, bila na predavanju i sutra idem na jedno, a jučer i danas pišem seminarski. I dobro mi ide. Valjda mi je nedostajalo malo mentalne vježbe, a i moram to riješiti prije poroda... user posted image
Curka je na čuvanju kod bake i uživa... i njoj treba opuštenog igranja nakon svega. Baš sam zadovoljna! user posted image

user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu malatajna)
Neposredna veza do poruke: 12
28.1.2011 12:00:28   
ana*
Ja ću pohvaliti ideju da se otvori ovakva tema!user posted image

Ljubav se zove Luka- 01. 04. 2011

(Odgovor članu malatajna)
Neposredna veza do poruke: 13
28.1.2011 12:50:53   
Krky
Modesty...jel mi to imamo cure iste dobi? I ja se mogu pohvalit našim odnosom. A za sada se jedino mogu pohvalit kako izhendlam sve njih i još ostanem prilično normalnauser posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu ana*)
Neposredna veza do poruke: 14
28.1.2011 13:18:39   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image  za sve

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 15
28.1.2011 16:23:41   
elle1
IZVORNA PORUKA: natalijax

ja ču se pohvalit da sam konačno ofarbala kosuuser posted image user posted image user posted image

a ja cu se pohvalit da sam napokon nasla vremena da operem svoju metar dugu kosu   user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
28.1.2011 22:24:17   
dami
evo da se i ja priključim.
Prvo, skinula 3 kg u kratko vrijeme pravilnom prehranom.
Drugo, idem redovito u teretanu, to tako opušta...
treće, odličila sam konačno koristiti svoju vozačku dozvolu koja godinama skuplja prašinu, ovo zadnje sam još samo na odluci...user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 17
29.1.2011 0:51:52   
pticica
da i ja sebe pohvalim

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 8:31:05   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu pticica)
  Neposredna veza do poruke: 19
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 11:20:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 20
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 8:22:02   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 21
   [Obrisani korisnik]
31.1.2011 8:24:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 22
31.1.2011 14:36:27   
zvrkolino
Ja cu se pohvaliti da sam ocistila dimnjak ko pravi dimnjacar jer sam ga prvo zapalila (nista strasno )

Neposredna veza do poruke: 23
31.1.2011 14:43:05   
maja
hvalim se da sam napravila tortu od pelena i da je ispala čisto dobro za prvi puta user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu zvrkolino)
Neposredna veza do poruke: 24
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 22:01:31   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!