|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moja godina s vama :D
7.2.2011 18:05:54   
danery
Evo drage moje bejbsice user posted image ,ja vas točno na današnji dan već godinu dana....
-zezam
-kafenišem s vama
-tračkam
-ispitujem,zapitkujem i tražim savjete....

I još puno toga user posted image user posted image user posted image

Pa eto,tenkju veri mač što me toliko volite,trpite i prihvaćate ovakvu trknutu kakva jesam user posted image user posted image ....a ponekad i nisam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 7.2.2011 21:54:58 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: moja godina s vama :D
7.2.2011 18:13:37   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
7.2.2011 18:14:54   
Zlato mamino
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
7.2.2011 18:18:23   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi ispekla kakav kolač za godišnjicuuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Zlato mamino)
Neposredna veza do poruke: 4
7.2.2011 18:18:59   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Zlato mamino)
Neposredna veza do poruke: 5
7.2.2011 18:22:41   
ELISABETH
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 6
7.2.2011 18:26:27   
JASNA33

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 7
7.2.2011 19:10:00   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio leilany -- 7.2.2011 19:11:09 >

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 8
7.2.2011 19:15:44   
ikica84
user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 9
7.2.2011 20:10:50   
novamama
a i ti si dosadila kao i ona leiuser posted image user posted image user posted image

šalim se, naravno, nemoj me pribituser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 10
7.2.2011 20:12:05   
drugasrecica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i neka traje i traje naše prijateljstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 11
7.2.2011 20:47:39   
cuba
Naletušo, tek si godinu dana s nama, čini mi se puuuuno duže koliko te trpimouser posted image user posted image user posted image
Ma darling čestitam ti na godišnjici tipkanja s nama, ostala ti do penzije tuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 12
7.2.2011 20:49:35   
ama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
7.2.2011 21:05:19   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 14
7.2.2011 21:05:24   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 15
7.2.2011 21:42:07   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image još puno potračali zajedno, puno kafa popili, puno se veselili i pojadali..ŽIVJELA  TI  NAMA DRUGARICE!!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 7.2.2011 21:49:45 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 16
7.2.2011 21:48:19   
maja
ajme, pa i tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 17
7.2.2011 21:51:43   
tinka25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za još puno tipkanja! user posted image user posted image user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 18
7.2.2011 21:55:42   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

i još nam dugo tipkala a i staklariju si nešto zaboravila u zadnje vrijeme user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 19
7.2.2011 22:14:53   
BruMa
user posted image
user posted image
Stvarno si bila vrijedna sa tipkanjemuser posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
7.2.2011 22:15:49   
danery
ma nisam zaboravila...nego već sam x puta ispisala post i ne da mi stavit user posted image user posted image
idem sad koju probat user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 21
7.2.2011 23:24:23   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Moja godina s vama :D
7.2.2011 23:56:05   
tyna
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 23
8.2.2011 8:50:22   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 24
8.2.2011 8:55:52   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šalim seuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!