|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
8.2.2011 9:12:50   
Fever
mmmmmm cuba uvik fine kafice u tebeee....i onaj ko ne pije bi se navuka kad ih vidi user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 401
8.2.2011 9:31:07   
mariola
Ajme šta je ovo jutros na raji. svi u prolazuuser posted image
Pozdrav svima koje su došle i otišleuser posted image
M600 pa di si ti? sto godina te nije bilo? Kako si, kako cura?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 402
8.2.2011 9:34:14   
pepeljuga
Juhuuuuuuuu,evo meneuser posted image
Odvela decke u vrtic,sad cu popiti kavicu i onda me ceka jedno tri masine za peglanjeuser posted image user posted image

Mariola sto ste gledaliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 403
8.2.2011 9:41:34   
mariola
Istarsko narodno kazalište, neku komediju. NEmam ojma kako se zvalauser posted image
Ali bila je super, nasmijali smo seuser posted image user posted image  
Malo misto, žena koja se voli keksat sa svima, pa sazna muž, ona ga naravno napravi budalom, ode kod susjeda. I ona i susjed se keksaju naleti njen muž, kaže vrati mi ženu a on kaže čekaj da završim pa ću ti je vrati, o ovaj njemu samo ti završi. I tako cijela predstava, ma šou živiuser posted image

A ti pusti peglanje i iskoriti dok su ti dica u vrtiću za šetanje po kavamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 404
8.2.2011 9:47:39   
BUMBI
Evo još jedne u prolazuuser posted image
Došla vidjeti šta ima,pa idem objesiti veš,a i ja moram peglati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 405
8.2.2011 9:48:02   
pepeljuga
Super za predstavu,i ja obozavam komedije user posted image user posted image user posted image
Ma ne mogu svaki dan pit kavu,moram malo biti i vridnauser posted image user posted image user posted image

Ej bumbiuser posted image .Kako je obraz od Duser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 406
8.2.2011 9:48:33   
Anoniman
Jutro svima od mene.

Bila sam jutros na kontroli kod dr. za težinu. Imam samo 400 gr. više nego 15.12. i on je zadovoljan i ja sam  zadovoljna! user posted image

E, cure moje, ja sanjala da sam trudna. Bila sam sretna ko malo dijete. Možda je to znak?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 407
8.2.2011 9:49:38   
pepeljuga
Kejt jutro i bravo za tezinuuser posted image user posted image user posted image
A lipi san,mozda ti organizam nesto govoriuser posted image user posted image user posted image  i ja sanjala da nosim curicuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 408
8.2.2011 9:51:50   
Anoniman
Hej pepi, kako tvoja bušica? I ja bi curicu! Mi smo planirali trudnoću na ljeto pa ćemo vidjeti. Prije toga idem napravit sistematski kod ginićauser posted image

Neposredna veza do poruke: 409
8.2.2011 9:52:39   
BUMBI
ej pepe,a gadno izgleda i boli ga kad legne na tu stranuuser posted image
teta se šokirala jutros kad ga je vidjela,a mali ga je totalno ignorirao,a druga djeca došla do njega da vide kako ga je ugrizao..a moj pametnjaković opet se s njim igrauser posted image
Jučer mi kaže "ako mi I kaže oprosti,ja ću njemu kupiti sat"user posted image ..dobrica moja..
Hej kejt user posted image user posted image za težinu,a ni san ti nije lošuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 410
8.2.2011 9:56:22   
pepeljuga
Kejt busica rasteuser posted image za 7 dana pregled pa sam nestrpljiva da saznam sto jeuser posted image user posted image user posted image

Bumbi bas mi ga je zaouser posted image a D dobrica,triba i on malo pokazat zube i nek ga ignorirauser posted image user posted image Jel teta sto rekla roditeljima?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 411
8.2.2011 9:57:58   
BUMBI
A neznam,nisam ju jutros ništa previše ispitivala jer je bila sama,vidjwet ću kad budem išla po njega,onda bude 2 tete...
E,sad mene zanima dali bi ga trebala odvesti kod doktroice da pogleda,ja sam mu jučer to našpricala s Ocentiseptom

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 412
8.2.2011 10:00:58   
pepeljuga
Ma bitno da si mu našpricala i spricaj i dalje,a ako vidis da se slucajno gnoji onda otiđi do druser posted image

A sad gibam,pegla me zoveuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 413
8.2.2011 10:01:24   
BUMBI
Ok..i ja idemuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 414
8.2.2011 10:07:20   
mariola
Bemti...roman sam napisala pa me izbacilouser posted image

Bumbi jutros sam spominjala tebe i tvog D. Sjetila sam se njega jadnička s natečenim obrazom. Kuma i ja komentirale jednu mamu narkomanku(a i tata je isti) kako im je dijete blago rečeno divljak pravi i da i bolje da ne ide u vrtić jer tko zna šta bi on radio diciuser posted image

Kejt san ti je za desetuser posted image  aj ti lipo u akciju pa da opet zajedno budemo trudneuser posted image
meni je moj gin rekao nek mu ne dolazim, nek stojim doma i vježbam pa kad zatrudnim da dođemuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 415
8.2.2011 12:30:06   
cuba
Jel ima koga za kaficu?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 416
8.2.2011 12:30:38   
diba
Ajme draga pa prvo kopiraj tako da možeš poslije zaljepiti......
Evo mene na na konferenciji smo pa sada pauza, ma ljudi Božji pa šta se u našoj državi samo priča,priča, a praksa je daleko od toga, poslije ćemo svratiti do dječice, ovo završi u 14 i do 15 i 30 mi smo kod njih....

Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnim najviše ljudi!(Didro)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 417
8.2.2011 12:32:03   
cuba
a evo i kaficeuser posted image
user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 418
8.2.2011 12:33:58   
pepeljuga
Cuba meni neke cevape,kavu sam vec popilauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 419
8.2.2011 12:35:31   
cuba
user posted image user posted image user posted image  evo stižuuuu
user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
8.2.2011 12:41:01   
mariola
Uf i ja bi ćevape.mljacuser posted image
Ali opet ću završit na jabuci i jogurtu. Popodne sam u Zadru u šopingu s curama pa će sigurno i neka masna večera pastuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 421
8.2.2011 12:41:20   
pepeljuga
E to se trazi a ne kavauser posted image danas sam se dobro izmorila,peglala sam dvi ure,sve sam odgađala al vise nisam moglauser posted image user posted image user posted image a muka mi je da mm jer pise neki clanak i nikako ga zavrsituser posted image
Kako ste vi proveli jutrouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 422
8.2.2011 12:46:20   
cuba
Mi smo opet standardno bili cilo jutro vani i baš se nauživaliuser posted image user posted image user posted image
Ne mogu virovati koliko je toplo, samo sam u jednom rukavu bila, na rivi je milijon stupnjevauser posted image
Poslije ručka opet idemo vani.

Neposredna veza do poruke: 423
8.2.2011 12:47:04   
pepeljuga
Ej mariola ja sam prvi tjedan u trecem misecu u Zd pa bi mogli organizirat neku kavicu ako ne i pizzu u mamma miuser posted image

Neposredna veza do poruke: 424
8.2.2011 12:48:39   
cuba
Pepe ajde barem si sve ispeglalauser posted image user posted image user posted image
Ja sam na novoj taktici, čim operem mašinu odma peglamuser posted image  jer mi inače dođe slabo kad vidim onu himalajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!