|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   hm....zanimljivo
12.2.2011 11:35:59   
nemirna mama

Da se muškarcu ne digne penis na drugu osobu
osobu Ova magija je najtraženija I tako moćna. Naime, ova magija je isključivo za sputavanje muškarca za vrši prevaru. Za ovako nešto je potrebno imati: 6 crnih svijeća, specijalni nož, muškarčeva sperma ili neki donji veš njegov a da nije opran, slika, ime I prezime, datum rođenja, novčanice 6x po 500 eura, 6x po 200 eura I 6x po 100 eura. Ritual se radi točno u 00:00 do 02:45 minuta. Ovo je najednostavniji ritual. Novčanice se dijele u 6 dijelova, kada su se novčanice podjelile, uzima se sperma ili delići donjeg veša od osobe, svaki delić novca se zavije I pale se svijeće točno u 01:00 časova. Kada se se upalile sve svijeće, tada se na prvu upaljenu svijeću pale novčanice, govoreći ime, prezime, datum rođenja I govoreći: sa drugom osobom nikada ti se ne digao, mučio se, a mene uvek želeo
tada se izgovaraju magične reči za prvu svijeću, te kako je izgorela novčanica u prvu posudu, taj pepeo se ostavi da se oladi. Tako se radi I ostalo sa novčanicama I tako se izgovara za sve novčanice. Kada se sve završi, sav pepeo se pokupi u jednu posudu gde se govore određene magične reči. Sutradan uveče se traži od osobe da se ima sex. Uveče pripremiti malo meda I umočiti vrh prsta u med a onda vrh prsta u pepeo. Tada blag dok se ljubi osoba sa muškarcem, polako prstom sa medom I pepelom namazati penis. Muškarac to neće osetiti jel će biti isuviše uzbuđen a osoba onda vrši oralni deo kako bi med I pepeo dopreo do vrha glavića. Kada se sve to završi, nakon tri sata od sexa, muškarac poželi ponovo da ima sex, tada osoba nek ga izbegava pola sata. Muškarac će tada strašno insistirati na seks a penis će mu biti izuzetno tvrd. Nakon pola sata od izbegavanja imati sex. Tada će seks trajati punih sat vremena koji će biti izuzetno strastven. Kada se završi seks, terati muškarca da ode da se opera. Posle toga, nema šanse da muškarac ima sa drugom osobom seks. On će imati želju ali mu se neće moći dići a kada vidi osobu koja je to uradila, uvjek će poludeti I imati želju za sexom, sa njom će biti opčinjen. Ova magija traje samo 18 mjeseci te se mora ponovo raditi ako osoba želi I dalje da je muškarac obožava.
evo....tko hoće nek proba.....šteta novčanicauser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: hm....zanimljivo
12.2.2011 11:39:32   
LUNA000
ajmeeeeee...što je ovo....?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
bez komentara sam...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 2
12.2.2011 11:47:02   
modesty blaise
haha....još malo čaram baram gluposti......

user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 12.2.2011 11:48:32 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 3
12.2.2011 11:48:11   
nemirna mama
nešto sam tražila kad ispadne ovouser posted image ...nisam mogla odolit a da ovo ne podjelim s vama
čime se ljudi svašta bave...samo kako sam već napisala šteta tolikih novčanica, bolje si nešto kupit nego palituser posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 4
12.2.2011 12:09:04   
pako
ajme strašno.....user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 5
12.2.2011 12:27:51   
pincirotvajler
bolje ga potrošit dobro svaki dan pa da nema snage za nikog drugoguser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 6
12.2.2011 12:37:41   
nemammaste
Svašta! Ne mogu vjerovati da ljudi na to nasjedaju user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
12.2.2011 13:36:22   
danery
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

bolje ga potrošit dobro svaki dan pa da nema snage za nikog drugoguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 8
12.2.2011 14:10:33   
pula25
heeej ljudi, malo sam zbrajala i to dođe 7800€...

Pa da si mogu svakih 18 mjeseci priuštiti da mogu zapaliti 7800€ bolio bi me đon jeli mu se diže ili spušta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se ljudi samo sjete tih gluposti....

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

Neposredna veza do poruke: 9
12.2.2011 14:16:06   
NIKy
user posted image user posted image user posted image hahaha.... baš to pinci

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

Neposredna veza do poruke: 10
12.2.2011 14:17:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravoouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
12.2.2011 14:21:39   
cuba

Slažem se user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 12
12.2.2011 14:52:57   
nemirna mama
Pa da si mogu svakih 18 mjeseci priuštiti da mogu zapaliti 7800€ bolio bi me đon jeli mu se diže ili spušta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

upravo to....tolike pare zapalit, šteta i to svakih 18 mjuser posted image user posted image user posted image
ak mu se diže onda znaš da je sve u redu s njim....
e baš bi meni moj dao da mu ga mažem medom a onda da mu pol sata ne dam....moš mislit user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
12.2.2011 15:10:32   
mamice
IZVORNA PORUKA: pula25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slazem se potpuno s tobom

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 14
12.2.2011 16:56:33   
Indy
IZVORNA PORUKA: pula25

user posted image user posted image user posted image i ja se slažem

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 15
12.2.2011 23:49:16   
lilia
Ovo me nasmijalo do suza.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 16
12.2.2011 23:56:32   
pticica
ovo moram isprobati, veceras je ritual, javim kako je bilo

< Poruku je uredio pticica -- 12.2.2011 23:58:24 >

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 17
13.2.2011 8:09:40   
nemirna mama
znači ima se para za paljenje user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 18
13.2.2011 8:45:23   
nemammaste
Mm kaže da mu se više nikad ne bi ni digo da uništim tolike pare koje ionako nemamo  user posted image

Neposredna veza do poruke: 19
13.2.2011 22:10:52   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

Slažem se user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 20
14.2.2011 8:56:50   
pakić

IZVORNA PORUKA: nemammaste

Mm kaže da mu se više nikad ne bi ni digo da uništim tolike pare koje ionako nemamo  user posted image

potpisujem

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 21
14.2.2011 13:03:09   
njanja
jel pali ako uzmemo novčanice iz Monopolya???

Ovo je nešto najjače što sam pročitala u zadnjih par mjeseci na raji, bolje je od F10....ovo ću si isprintati i čim se naživciram, pročitati ovo da se opet dobro nasmijem....ne znam koji dio je bolji...

BTW, da li je netko isprobao, hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????

prejako prejako do boli....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 22
14.2.2011 13:05:39   
njanja
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

Kada se se upalile sve svijeće, tada se na prvu upaljenu svijeću pale novčanice, govoreći ime, prezime, datum rođenja I govoreći: sa drugom osobom nikada ti se ne digao, mučio se, a mene uvek želeo

e a na ovo se kidam... mislim da masu žena ovo viče i bez 7800 eura i prljavih gaća i sperme.....

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 23
14.2.2011 13:06:37   
nemirna mama
ptičica je rekla da će isprobat pa nam javit ali ništa ne javlja

aaaaaaaaaaalllllllllllllloooooooooo ptičice, javi se kao je prošao ritualuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 24
14.2.2011 13:14:31   
njanja
ja se još smijem....

ptičice, su prave pare ili monopoly??? user posted image

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!