|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
16.2.2011 8:38:53   
cuba
mariola sad navali na timoveuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1301
16.2.2011 8:39:55   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: Ira_

Naravno da si mi dovoljna, ali nije me bilo 10 dana, pa mi sve nekako čudno. E je od prošlog četvrtka i upale grla došla do roto virusa. Tako da je njena, s time i moja agonija počela u prošlu nedjelju, ona skoro ozdravi, mm od nje dobije. On ozdravi, u subotu se ja razbolim ( isti razlog ) u tri dana povraćanja, proljeva izgubila sam 4 kg. i to pred sam kraj trudnoće. Jučer bila na kontroli, sve ok. Kontrola u četvrtak, pa ako bude opet sve uredu, kontrola u subotu...
Sve u svemu jedva čekam da sve ovo prođe!

E ovo je i nas zadesilo...prvo kašalj i visoka temperatura, bronhitis..pa onda proljev i povraćanje i naravno i mene uhvatilo..samo je mm preživio...user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 1302
16.2.2011 8:40:06   
danery
jutro user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1303
16.2.2011 8:40:28   
LUNA000
Dobro jutro cure svima!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1304
16.2.2011 8:41:14   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

e to sam i ja tebi tila napisatuser posted image

Jutro Luna i Daneryuser posted image

Luna kako su sad dječica?
D šta bejb radi? Kakve je volje danas?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1305
16.2.2011 8:42:31   
cuba
Jutro luna i daneryuser posted image
Naletušice šta si pospana, šta bejb nije spavala?
Luna nadam se da ćete svi skupa brzo ozdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1306
16.2.2011 8:44:49   
danery
mariola,ne znam zasad user posted image user posted image ne buni se....ali kasnije svašta moguće user posted image
jučer su ju zubeki prišarafili popodne da je skoro onak krezuba glocku pregrizla koliko je bijesno žvakala i plakala...user posted image
naoružala sam se lupocetom,dentinoxom i par ohlađenih glocki u frizu user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1307
16.2.2011 8:45:52   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: Ira_

Morala sam kupiti malo garderobice, obzirom da je E bila ljetna beba. Kupili smo i nova Graco kolica 2u1, jer nisam imala AS 0+ za Ivu, a razlika između kolica sa AS i same AS je bila 500 kn. Torba spremna stoji već 2 mjeseca,zlu ne trebalo!

Ja imam isti problem..imam kolica graco kao nova..ali tad je bila zima i mi imali neku staru as..pa smo tad uzeli kolica sa onim dodatkom kao u čemu se iznosi dijete iz bolnice a ne as...e sad mi treba as...a baš nas zadesila neka financijska kriza user posted image ..pa sve gledam gdje da nađem neku polovnu,..a u turbo limača je postao katastrofa izbor svega..barem tu u Zadru...pogotovo od graca nemaju ništa...

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 1308
16.2.2011 8:47:42   
danery
ma cuba spavala je do 2 i onda se uhvatila tako čohat po glavi da se sve prašilo....nije plakala puno,nego samo se niije mogla smirit...
na kraju sam joj morala tjeme namazat aflodermom,nimalo nisam sretna zbog toga...
rekla mi pedi da uzmem a-dermin šampon za osjetljivu kožu i vlasište-i to joj smeta....pošizit ću user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1309
16.2.2011 8:48:13   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: mariola

e to sam i ja tebi tila napisatuser posted image
Stariji je u vrtiću..njega je odmah prošlo...a ovaj mlađi uživa još kod kuće..ne povraća..al slabo jede i ima proljev još uvijek ali ne tako često..dobra stvar je što hoće i traži sam jogurta...ja sam isto sad o.k...a u nedjelju na ponedjeljak sam grlila wc cijelu noć...user posted image user posted image  ljubav na valentinovouser posted image user posted image

Jutro Luna i Daneryuser posted image

Luna kako su sad dječica?
D šta bejb radi? Kakve je volje danas?

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1310
16.2.2011 8:49:38   
LUNA000
vidim krasno mi se izbrljala poruka...

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1311
16.2.2011 8:52:12   
cuba
IZVORNA PORUKA: LUNA000

imam kolica graco kao nova..ali tad je bila zima i mi imali neku staru as..pa smo tad uzeli kolica sa onim dodatkom kao u čemu se iznosi dijete iz bolnice a ne as...e sad mi treba as...a baš nas zadesila neka financijska kriza user posted image ..pa sve gledam gdje da nađem neku polovnu,..a u turbo limača je postao katastrofa izbor svega..barem tu u Zadru...pogotovo od graca nemaju ništa...

Ma u svakom TL je izbor postao nikakav. Ne pamtim kad sam zadnji put tamo ušla, dvoja polu-raspadnuta kolica, krevetić sa greškom, hodalica, par bodyića i piđamica. To je sve šta sam vidila za novorođenče. Sramota, šta ne zatvore dućan.
Ako su vam financije baš stisnute a da probaš na njuškalu naći, možda oni imaju povoljnije?

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1312
16.2.2011 8:52:29   
LUNA000

Mi neki dan bili u Zd i povela ja nećaka u igraonicu i ona nas lipo vratila. Ne prima djecu ispod 3 godineuser posted image

U kojoj igraonici je to bilo??? Ja bila sa svojima u supernovi..i kad im je teta tamo rekla da se izuju, da budu u čarapicama oni se lijepo pokupili i izašli van...hehehe...user posted image user posted image  to imaju traume valjda od nas..jer po kući stalno za njima idem i govorim da ne smiju ići bosi..bez papuča...user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1313
16.2.2011 8:53:51   
LUNA000

imam kolica graco kao nova..ali tad je bila zima i mi imali neku staru as..pa smo tad uzeli kolica sa onim dodatkom kao u čemu se iznosi dijete iz bolnice a ne as...e sad mi treba as...a baš nas zadesila neka financijska kriza user posted image ..pa sve gledam gdje da nađem neku polovnu,..a u turbo limača je postao katastrofa izbor svega..barem tu u Zadru...pogotovo od graca nemaju ništa...

/quote]
Ma u svakom TL je izbor postao nikakav. Ne pamtim kad sam zadnji put tamo ušla, dvoja polu-raspadnuta kolica, krevetić sa greškom, hodalica, par bodyića i piđamica. To je sve šta sam vidila za novorođenče. Sramota, šta ne zatvore dućan.
Ako su vam financije baš stisnute a da probaš na njuškalu naći, možda oni imaju povoljnije?

Da. da..obilazim već oglase..i njuškalo i ostalo...nači če se nešto valjdauser posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1314
16.2.2011 8:57:19   
cuba
Cure ja vas pomalo napuštam. Idemo se spremati pa u šenju. Vjerojatno do nekog centra jer je vrijeme nikakvo a ja bi tako rado malo po gradu prošetala...
Jedva čekam pravo proljećeuser posted image
Baj svima..

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1315
16.2.2011 9:01:30   
LUNA000
pozdrav cuba lijepo se provedi

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1316
16.2.2011 9:04:15   
mariola

Mi neki dan bili u Zd i povela ja nećaka u igraonicu i ona nas lipo vratila. Ne prima djecu ispod 3 godineuser posted image

U kojoj igraonici je to bilo??? Ja bila sa svojima u supernovi..i kad im je teta tamo rekla da se izuju, da budu u čarapicama oni se lijepo pokupili i izašli van...hehehe...user posted image user posted image  to imaju traume valjda od nas..jer po kući stalno za njima idem i govorim da ne smiju ići bosi..bez papuča...user posted image

Isto tamo. A baš smo šogi i ja mislile na miru popit kavu kad ono ništa od toga.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1317
16.2.2011 9:05:15   
mariola
Cuba uživajte. Pozdravi mi muža ako ga sretnešuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1318
16.2.2011 9:08:47   
LUNA000

Isto tamo. A baš smo šogi i ja mislile na miru popit kavu kad ono ništa od toga.

Baš bezveze..ima male djece koja se bolje igraju i slažu sa ostalima nego stariji..ne bi da mu treba mjenjat ona pelene ili davati jesti...user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1319
16.2.2011 9:20:38   
mariola
Ma da, baš bezveze. Mi kad idemo tamo, mm i ja volimo baš na tom dijelu pored igraonice sjest i pojest pizzu i popit colu. I kako ćeš ti sad malom djetetu objasnit da on ne smi tamo jer nema 3 godineuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1320
16.2.2011 9:24:13   
mamino zlateko
jutro drustvoo...sta ima?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1321
16.2.2011 9:27:22   
ikica84

Ma da, baš bezveze. Mi kad idemo tamo, mm i ja volimo baš na tom dijelu pored igraonice sjest i pojest pizzu i popit colu. I kako ćeš ti sad malom djetetu objasnit da on ne smi tamo jer nema 3 godineuser posted image

i mi ne mozemo unutra,prije neki dan smo stojali i gledali kako se igraju user posted image dobio je jednu lopticu i bio je srecan poslije.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1322
16.2.2011 9:28:02   
LUNA000
a baš ništa kod mene...oblačno..malo puše...mali gleda crtani, drugi u vrtiću-..mm radi..a ja gubim vrijeme tu i na fejsu...user posted image user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1323
16.2.2011 9:33:10   
mamino zlateko
isto ko i kod mene,puse i hladno je....tena drijema na rukama,same smo doma....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1324
16.2.2011 9:34:13   
mariola
Di vas dvi živite? Mislim na Lunu i Ikicu?
Ikice imaš mučnine?

MZ jutrouser posted image  KAko ste vas dviej danas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!