|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Brak, ljubav, svakodnevnica
14.2.2011 17:29:02   
andela1
...moj je muz savrsen,i brak nam je savrsen...zato vjerujem da je brak nesto apsolutno i trajat ce do kraja zivota..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 26
14.2.2011 17:42:01   
Nika 24052006
Mi smo isto od onih koji baš i nisu "valentinovski"tipovi.On me često iznenadi sitnicom tokom cijele godine,i to mi je bitnije nego da mi daruje nekakve tričarije samo na taj dan.Danas si nismo ništa poklanjali,proveli smo ugodno prijepodne sa našom dječicom,i super.Možda bi otišli na nekakvu večericu,ali mm radi do 23 sata,tako da nećemo.Zato idemo u subotu vanka,solo,bez curauser posted image I da,želim vjerovati da će naš brak biti za zauvijek,ali nikad se ne mogu zareći,tko zna što donosi sutra,no,živim u sadašnjosti i lijepo mi je,ne želim misliti što će biti.

< Poruku je uredio Nika 24052006 -- 14.2.2011 17:43:23 >

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 27
14.2.2011 17:47:07   
Tanjica Tanja
Ja isto nisam za neki prisilni konzumerizam, ali volim mm darivati malim sitnicama...npr. obavezno mu nešto kupim što voli (raffaelo, rocher ili rondo cuser posted image ) kad idem u kupovinu, a to njega razveseli jer vidi da mislim na njega...
Isto tako znam da sam mu ja i naša bebica na prvom mjestu i da nema toga što ne bi učinio za nas..ušla sam u brak s namjerom da u njemu budem do kraja života, a trudit ću se da tako i budeuser posted image
Na kraju, bitno je da on to zaslužuje....user posted image  

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 28
14.2.2011 18:08:27   
Lujka
Da, kad dođe bebica, sve se promjeni. Bitno je da te nervoze nije bilo prije bebe, da ste se poštovali, vjerovali jedno drugom i voljeli. Ovo je samo privremena faza. Nadam se

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 29
14.2.2011 19:38:28   
Njofra
Čitam vas tu i ne vjerujem kao da samo mm i ja nemamo vremena za druženje jer uvijek su djeca tu ak ne oni onda je tu mnoštvo drugih stvari za obaviti ili on ide na posao ili je na poslu ili.... bla bla uglavnom otkad su klinci prisutni život nam se vrti samo oko njih i obaveza. Možda je to zbog toga što nemamo baki i djedova da ih čuvaju ili priskoče kad treba.
Uglavnom kakvo Valentinovo, ništa, dan kao i svaki drugi iako bi voljela da imam mm koji zna šta hoću tj. da zna šta volim šta bi htjela za poklon ali stvarnost je drugačija niti zna koji bi parfem htjela ni išta drugo već sve moram ja sama objaviti dan prije a to mi je tak bezveze, tako da odustala sam od svega.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Lujka)
Neposredna veza do poruke: 30
14.2.2011 19:41:10   
Lujka
Vjeruj mi, ne treba odustati niti išta uzimati zdravo za gotovo. Govorim iz vlastitog iskustva 

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 31
14.2.2011 20:01:54   
tiny
ja sam dobila ruzicu,mia isto,on je dobio axe komplet,sveki mi je dala keks ( to je imala u kuci ),znaci svi smo mislili jedni na druge danas,i ma koliko se mi ljutili jedni na druge ponekad,i koliko god ja to dramaticno dozivljavala svaki put znam da na ovom svijetu postoji muskarac koji me voli,mada to ne zna uvijek pokazati.brak nam nije idealan,ali trudimo se i trudit cemo se i dalje da nam brak ostane zdrav.
mozda mm nije savrsen kao sto ih ima puno primjecujem,ali ja ga volim bas takvog i znam da on voli mene.user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Lujka)
Neposredna veza do poruke: 32
14.2.2011 21:32:36   
tinka25
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm i ja smo baš partneri u pravom smislu riječi. Ima dana kada bi ga u top pa na Mars(i on mene vjerojatnouser posted image ).
Ali isto kao i kod tebe osobno,u globalu dobro funkcioniramo.
Ne opterećujem se da li je za cijeli život. Kada smo se odlučili imati zajedno dijete ušli smo s namjerom da budemo zajedno cijeli život.
Ako se nešto promijeni,bože moj,ni prvi ni zadnji..

Valentinovo sa svim onim plišanim srcima i cirkusima po trgovinama mi ide na jetru. Nema mi to veze sa romantikom. Iako smo oboje više realisti nego romantici.
Znam da smo mu dijete i ja najvažniji na svijetu i to nam pokazuje svaki dan.user posted image
cvrčak to si tako dobro napisala, pa te ja potpisujem user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 33
14.2.2011 22:34:41   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: andela1

...moj je muz savrsen,i brak nam je savrsen...zato vjerujem da je brak nesto apsolutno i trajat ce do kraja zivota..user posted image user posted image user posted image

..ovakve me izjave uvijek user posted image ,hahahaha..ali user posted image za savršen brak i savršenog mužauser posted image .
Ja sam skroz romantična osoba i volim darivati sa razlogom ili bez razloga i pokazivati ljubav na sve načine.Što se tiče Valentinova,nismo si ništa darivali,prvi puta u 15 god braka..Ja nisam stigla u kupovinu a on nije iz nekih drugih razloga..Nebitno..
Moj brak nije savršen,puno je godina staža iza nas,i postali smo preumorni od trke za svim u životu,gledamo samo na djecu,kuću..a ono emotivno smo pogubili putem..možda već i ranije ali nisam primjećivala..sad sam tek shvatila da smo kao dva različita svijeta i umorna sam od borbe i umatanja ovog braka u šareni papir..Ali eto,dragi Bog nas je nagradio predivnom dječicom i mi uživamo u njima i za njih..a ako za 15-20 god ovaj brak bude na ovoj ili goroj razini,mislim da ću se drage volje rastati..Nisam od onih koje šute i trpe i mrzim one koje idealiziraju brakove..Jer savršenstvo ne postoji..
Znači,živim dan za danom,za svoju dječicu,a sebe sam stavila na stranuuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 34
14.2.2011 23:39:52   
mamara
Ja ne vjerujem u brak, ja vjerujem u ljubav, prijateljstvao i vjernost dok to traje bit če i braka a bez toga šta mi vrijedi brak!!!
Tako da sam ja svjesna isto kao i moj muž da čemo se sutra rastat ako nam nebude dobro zajedno!
U braku je potrebno puno tolerancije i odricanja ali sve u granicama normale!
Za sad sam sretna i volim svog muža a sutra ko zna?!

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 35
14.2.2011 23:44:26   
malizia

tako je i kod mene, samo daj Bože zdravlja za ostalo ćemo lako.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 36
15.2.2011 9:17:57   
njanja
izvor: jutarnji.hr

ZAGREB - Ljubav bez braka može funkcionirati, ali brak bez ljubavi - strasti, privrženosti i odanosti - ne može. Ljubav, pak, jamči bračnu sreću, a ona je najveća u prvim godinama braka, kod mlađih, emocionalno stabilnih, otvorenih i ugodnih partnera, koji su jedan drugome fizički privlačni. Brak je, pak, najugroženiji nakon rođenja prvog djeteta i u lošim ekonomskim uvjetima. Dokazali su to preliminarni rezultati velikog istraživanja “Ljubav i brak u Hrvatskoj”, koje se pod vodstvom dr. Josipa Obradovića u sklopu Instituta “Ivo Pilar” provodi već pet godina. Istraživanje je provedeno na 750 bračnih parova iz 10 hrvatskih županija, a za sada su obrađeni rezultati za njih 610. Ispitanici su prosječno u braku 17 godina, nikad nisu potražili pomoć niti razmišljali o razvodu i imaju prosječno troje djece, što je više od hrvatskog prosjeka. Istraživači to objašnjavaju činjenicom da se uglavnom radi o parovima s ruralnih područja, a rezultati iz Zagreba još nisu obrađeni. - Za više od 80 posto hrvatskog stanovništva obitelj je najviša vrijednost, a brak je osnova obitelji. Stoga smatram da je nužno maksimalno znanstveno istražiti što utječe na ljubav i brak i kako ih održati i spasiti - kaže dr. Josip Obradović, koji na Hrvatskim studijima drži kolegij Psihologija braka i obitelji. Rezultate je, u povodu Svjetskog dana braka koji se obilježava drugu nedjelju u veljači, predstavio u zagrebačkom Obiteljskom centru. Na žalost, kaže dr. Obradović, vrlo se mali broj znanstvenika bavi područjem ljubavi u braku pa je, prema njegovim saznanjima, ovo istraživanje tek treće u svijetu - jedno je provedeno u SAD-u na samo 84 bračna para, a drugo u Velikoj Britaniji. Hrvatsko istraživanje temelji se na tzv. trokutnoj teoriji ljubavi, po kojoj se ljubav sastoji od strasti, odanosti i privrženosti ili intimnosti. (TEKST: Kristina Turčin) ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 37
15.2.2011 9:33:07   
osobno

IZVORNA PORUKA: malizia

nekako nisam ni sumnjala da ćete imati isto mišljenje. user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 38
15.2.2011 9:57:19   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: ELENA35

..a ako za 15-20 god ovaj brak bude na ovoj ili goroj razini,mislim da ću se drage volje rastati..Nisam od onih koje šute i trpe i mrzim one koje idealiziraju brakove..Jer savršenstvo ne postoji..

Mrziš one koji idealiziraju brakove? A zašto?
Ni ja nisam od onih koji šute i trpe,baš naprotiv,jednostavno mi je dobro i nemam što prigovoriti! Možda nije stvar u mm i našem braku nego u mom poimanju svega, ali ja sam stvarno sretna user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 39
15.2.2011 9:59:38   
mariola
IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 40
15.2.2011 11:31:37   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: mamara

Ja ne vjerujem u brak, ja vjerujem u ljubav, prijateljstvao i vjernost dok to traje bit če i braka a bez toga šta mi vrijedi brak!!!
Tako da sam ja svjesna isto kao i moj muž da čemo se sutra rastat ako nam nebude dobro zajedno!
U braku je potrebno puno tolerancije i odricanja ali sve u granicama normale!
Za sad sam sretna i volim svog muža a sutra ko zna?!

e kao da si mene pitala šta mislim,i u svakoj riječi se slažem sa tobomuser posted image
volim i ja svog muža,i on mene,bože moj..ali nikad nebi rekla da je to zauvijek..samo dragi bog zna dali ćemo mi vječno ostati zajedno..
Ne volim općenito osobe koje sve idealiziraju,jer svatko ko zna šta je život reći će da ,ponavljam,savršenstvo ne postoji.
Ali svatko ima pravo na svoje mišljenje i u to se ne miješamuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 41
15.2.2011 11:41:02   
Anoniman
Ne slavimo Valentinovo, ali zato slavimo godišnjice braka i godišnjice veze (Tj. datum kad smo prohodali). Ne znam do kad će trajati, ali nadam se da će trajati do kraja života. Zasad je sve ok i ja duboko vjerujem da će tako i ostati!

(Odgovor članu ELENA35)
  Neposredna veza do poruke: 42
15.2.2011 12:52:51   
Fever

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm i ja smo baš partneri u pravom smislu riječi. Ima dana kada bi ga u top pa na Mars(i on mene vjerojatnouser posted image ).
Ali isto kao i kod tebe osobno,u globalu dobro funkcioniramo.
Ne opterećujem se da li je za cijeli život. Kada smo se odlučili imati zajedno dijete ušli smo s namjerom da budemo zajedno cijeli život.
Ako se nešto promijeni,bože moj,ni prvi ni zadnji..

baš to! user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 43
15.2.2011 22:15:30   
andela1
IZVORNA PORUKA: mariola

user posted image

zasto opet tako user posted image cure?!?!... al bas mi je savrseno i uzivam u svakom danu svog zivota sa svojim muzem i djetetom...jednostavno mi ga je sam Bog poslao.  "Hvala ti!"

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 44
15.2.2011 22:49:58   
lilia
Ja ti vjerujem Andela i drago mi je zbog tebe i svih koji uživaju u svojim brakovima.user posted image
Ja sam trenutno u fazi kada bi katapultirala svog muža ali ne bi ga mijenjala ni za jednog drugog i ne bi svoj brak mijenjala ni za jedan drugi jer znam koliko se volimo i poštujemo.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 45
16.2.2011 9:25:55   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: Kejt

Ne slavimo Valentinovo, ali zato slavimo godišnjice braka i godišnjice veze (Tj. datum kad smo prohodali). Ne znam do kad će trajati, ali nadam se da će trajati do kraja života. Zasad je sve ok i ja duboko vjerujem da će tako i ostati!

Tako je i kod nas mm nije neki tip od poklona ali me razveseli svim onim svakodnevnim stvarima koje napravi za mene tj. za nas (ili umjesto mene).

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 46
16.2.2011 10:21:18   
mariola

IZVORNA PORUKA: mariola

user posted image

zasto opet tako user posted image cure?!?!... al bas mi je savrseno i uzivam u svakom danu svog zivota sa svojim muzem i djetetom...jednostavno mi ga je sam Bog poslao.  "Hvala ti!"

Zato što savršenstvo ne postoji.  Pogledaj malo svoju prvu izjavu. I sama si se nasmijala na nju.
I sama živim u prekasnom braku, imam super muža, sve 5, uživamo i mi svaki dan skupa i svaki dan nađemo vremena samo za nas dvoje (što vjerujem mnogi nemaju) ali opet neću reći da je sve savršeno.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 47
16.2.2011 11:36:28   
andela1
user posted image   Pa  znam ja da savrsenstvo nee postoji (jedino je Bog savrsen)..medutim,napisala sam "savrseno" jer mi je to bila najprikladnija rijec.. zato jer mi je vise nego dobro,vise nego super,vise nego odlicno...razumijete?!
barem je trenutno tako,naravno,vec sutra se nesto moze promijeniti,za godinu-dve,ali opet pisem : sada mi je brak SAVRSEN!!!!   
..tako da nemojte me opet....user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 48
16.2.2011 11:49:44   
Krky
Niti moj brak, ni moj muž, ni ja ni ekipa koju sam rodila...baš nitko nije savršen. Baš se nisam ni udala s mišlju da će nam biti idealno, da ćemo "pucat" od zaljubljenosti čitav život...željela sam partnera...od sada do vječnosti...i zaista mogu reći da smo sve bolji partneri...čak se i bolje svađamo...ispraskamo sve u 5 minuta, na što nam stariji klinci kažu da smo ko njihovi vršnjaci u školi (nikad ne vrijeđamo, baš nikad ne psujemo!!!). Ali klince učim, da ako jednom prihvate obavezu (braka!) onda nek se toga prihvate odgovorno, ili da bolje ništa ne obećavaju. Meni je brak i obaveza i odricanje i patnja i borba...nije sve u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image , a kad ja ne mogu dalje, znam gdje nalazim snagu i hrabrost, ali i ljubav.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 49
16.2.2011 11:51:27   
njanja
mislim da je savršenstvo stvar poimanja u glavi...
ja općenito ne vjerujem da savršenstvo postoji, ali smatram da savršenstvu, odnosno što boljemu mi svi trebamo težiti i ne zadovoljavati se prosječnim....

Ono što je savršeno za Andelu, ne mora biti i za mene...Ja sam potpisala Cvrčak i stojim pri tome, ali i to jednim djelom smatram blizu savršenstva jer sam REALNA...Dakle, ne mislim da je savršeno samo ono kada se volimo, obožavamo i cici-mici, nego mislim da još više od toga je savršeno ono da mi je muž najbolji prijatelj i partner i životni oslonac, a janu odličan tata, pa čak i bez onog cici-mici....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!