|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
18.2.2011 10:56:53   
CallamityJane
papa svima a i od mene jedno veliko papa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1701
18.2.2011 11:09:43   
ikica84
dobar dan svima ako ikoga ima user posted image
evo ja uspavala A,nesto je nervozan,izgleda da ce se razboleti ima temp 38,2u guzi...a popodne idemo da se nadjemo sa Jasnom33 i sa mamarom...nadam se da ce ga proci temp kad se probudi,mozda mu je to neka reakcija na cijepljenje od ponedeljka...user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1702
18.2.2011 11:32:36   
Rebeka
Ima li koga?

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1703
18.2.2011 12:31:55   
pepeljuga
Cuba di siuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1704
18.2.2011 12:33:51   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cuba di siuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo me

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1705
18.2.2011 12:36:51   
pepeljuga
Vidila sam da lutas okolouser posted image

Sto ima,jeste bili di jutrosuser posted image
Ovdi vrime jos uvik bas neko bezveze,odvela decke u vrtic i samo se zaletila do konzuma po neku spizu,taman skuhala rucak i sad malo odmaramuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1706
18.2.2011 12:40:29   
cuba
Ooo pa ti si vridna jutros, sve si obavilauser posted image user posted image user posted image
Ja sam napravila krevet i popila kavuuser posted image user posted image  lažem, stavila još prati i sušiti mašinu robeuser posted image
Bili smo do Emezzete, mm tražio neke tanke duge gaće koje mora imati kad dođe u Afriku jer ga do broda prebace sa helihopterom a nesmi bit u kratkimauser posted image  a doli milijon stupnjeva i nosi samo ljetnu robu a od zimske su mu sve traperice. Jedva smo ih našli u Hervisa. Baza su, inače su duge a imaju i patent pa onda budu bermudeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1707
18.2.2011 12:43:08   
pepeljuga
Dobro si me sitila,nisam krevet napravilauser posted image user posted image user posted image

Ajme blago njemu on ide u litouser posted image  Jel uvik ide na isto misto iliuser posted image
Dobro ste i uspili naci kad jos nema litnje robe,a to mi je super s tim kao patentom,imao je i mm jedne,ako je hladno duga a posli otkopcas i kratkeuser posted image user posted image
Sto R radiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1708
18.2.2011 12:46:03   
cuba
Je, je ide uvik na isto misto u Angolu, isti brod. To mu je super jer onda na brodu ostavi radnu robu tako da se vraća sa manje prtljage.
Jel da i ja bi da je sada litouser posted image  a on kad se vrati će taman ovde počet lito a kad bude iša će taman ovde završavatuser posted image  je mu dobrouser posted image

R se guši u keksićima i gleda baby tvuser posted image  ima mrvica po podu nebi da je kokošinjacuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1709
18.2.2011 12:51:39   
pepeljuga
A to mi je super sto mu je uvik isti broduser posted image Ajme pa on ce ovu godinu cilu uzivat u litu,blago mu seuser posted image  Jesi bila ti nekad kod njega,ako se uopce mozeuser posted image

Sad ce R pokupizi i te mrviceuser posted image

Zaboravila sam ti reci da su i T i R bili super prema bebici,T je malo vise zanimala al su je i jedan i drugi stalno dragali i gledaliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1710
18.2.2011 12:56:53   
cuba
Nisam nikad bila kod njega na brodu, sad su mu ugovori na 2mj pa se ne može, a prije kad je bio na 4mj onda se moglo ali je uvijek bio na prekooceanskim putovanjima tipa Brazil-Južna Afrika-Singapur a to za organizirati je nemoguće.

Uf, R se dobro u_kenjao idem mu prominiti pelenuuser posted image
Ajme super za T i R, ma bit će oni još i veći kad stigne mali braco, pazit će oni njega i mazitiuser posted image user posted image
Jesi počela razmišljati o nekoj drugoj boji kolicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1711
18.2.2011 12:57:57   
mariola
Ej cure, evo i mene. Glava mi puca. Imam posla ko u priči a ne treabm napominjat da je petak i da mi se ništa ne da. Moram prvo malo odmoriti s vama i napuniti baterije pa se onda baciti na job.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1712
18.2.2011 13:00:29   
pepeljuga
Jos sam na ljubicas_tojuser posted image mm je uvjeren da je dr pogrisiouser posted image user posted image user posted image

Jutros mi je rodila jedna frendica i bas sam sretna,mali Adrianuser posted image
To ti je sve ekipa doli sa Ista,bit ce nas ovo lito krcato sa kolicima,od 11 miseca je rodilo njih 7 ,danas ona i jos nas ima 5,stim da jedna nosi blizanceuser posted image user posted image user posted image

Ej mariola,nadam se da ce glava brzo prociuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 18.2.2011 13:02:34 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1713
18.2.2011 13:04:21   
cuba
Ej mariolauser posted image
Popi još jednu kavicu s nama pa ćeš bolje odraditiuser posted image

Pepe, ajme superuser posted image user posted image  pa to će cilo društvo onda doli bitiuser posted image  ništa selite se u Zd kad već imate tako veliku družinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1714
18.2.2011 13:05:35   
mariola
Ajme pepi super za dečke. Imat ćeš ti veliku pomoć kad se beba rodiuser posted image
Mene je juče moj dragi sin izludio. Samo bi vani, nije htio ni 5 minuta biti u kući da pojedem na miru i onda sam ga stavila u kinderbet i nakon 5 minuta je skužio da mora slušat mamu pa je poslije bilo sve 5.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1715
18.2.2011 13:06:00   
pepeljuga
Ja mislim da bi nam najbolje bilo otvorit vrtic umisto kafica na Istuuser posted image user posted image user posted image
Bolje bi radio sigurnouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1716
18.2.2011 13:07:21   
mariola
Ajme koja ekipa na Istuuser posted image user posted image user posted image
Ma ne boli me glava, to mi je samo muka od silnog posla koji imam napravit do tri a ne da mi seeeeeeee. Nema mi ništa gore nego petkom popodne radit.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1717
18.2.2011 13:07:50   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja mislim da bi nam najbolje bilo otvorit vrtic umisto kafica na Istuuser posted image user posted image user posted image
Bolje bi radio sigurnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1718
18.2.2011 13:08:37   
pepeljuga
Ajme mariola znam kako ti je,meni R kad zapne za nesto to je zivi rat dok mu objasnis,a naj gore mi je sto je u nekoj fazi kad neda da mu nista mm napravi,nit obrisat nos,ni na wc,ni stavit leci,lagano sam ludauser posted image user posted image

Al zato mi je T postao pravi decko i dobrica,sve slusa i bas mi je nekako cili pazljiv i njezan,donio mi je iz vrtica crtez sto mu je prijateljica nacrtala njegovu mamu,cila sam se rastopilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1719
18.2.2011 13:19:37   
mariola
Toni je sad počeo svašta nešto tražiti i ako ne dobije on u plač. Sreća pa je skužio da nema od toga ništa pa brzo i prestane. Ali juče me je izludio pa ga na kraju nisam ni tila voditi ngdje. Znam da kazna ne pali ispod dvi godine ali on očito kuži jer  sam da do sad par puta tako stavila u kinderbet da se ispuše i nakon toga je bio onaj stari nasmijani Toni.
Mislim da je počela ona faza pustog objašnjavanja i borbe...
Najgore mi je što kopira u svemu rođaka a njemu je sve dopušteno pa je moj T jadan zbunjen i pokušava i on dobit sve a ja ne dam, nego imam neka pravila kojih se držim i onda je to sad borba.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1720
18.2.2011 13:20:08   
cuba
Ajme sad sam na breskvicinoj temi o kolicima išla staviti slike od kolica jer je tražila prijedloge, stavim sigurno 5-6 slika, izludim se dok mi ih je kopiralo i idem poslati kad ono: we are sorryuser posted image  a sorry breskvice, neda mi se opetuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1721
18.2.2011 13:23:16   
pepeljuga
Mariola kuze oni sve i to dobro,samo sto mi mislimo da su oni uvik maliuser posted image user posted image

Cuba ja poludim kad mi to napise,dođe mi da bacil lap ondauser posted image user posted image

Ma triba joj staviti one teme sto ima jos o kolicim a,ja ne mogu ni slike ni nistauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1722
18.2.2011 13:24:42   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Toni je sad počeo svašta nešto tražiti i ako ne dobije on u plač. Sreća pa je skužio da nema od toga ništa pa brzo i prestane. Ali juče me je izludio pa ga na kraju nisam ni tila voditi ngdje. Znam da kazna ne pali ispod dvi godine ali on očito kuži jer  sam da do sad par puta tako stavila u kinderbet da se ispuše i nakon toga je bio onaj stari nasmijani Toni.
Mislim da je počela ona faza pustog objašnjavanja i borbe...

Ovaj dio potpisujem...sve se mislim vratiti u upotrebu ogradicu pa ga tu staviti kad počne cviliti za nešto za što sam mu već sto puta rekla da nesmije. Najveća mi je muka kad idem izvaditi suđe iz suđericeuser posted image  on ravno za nož uhvati, pa hoće skidati onaj miris, pa se penje na nju aaaaaaa ja ludaaaaauser posted image
Jutros je dobio i po prstićima jer je skoro razbio onaj vražji telefon. Dosta mi je šta ga stalno tražim po kući di ga on sakrije..
Al mi je tako smišan koju facu smisti dok mu ja čitam bukvicu, ma sve on kuži, kaže mm jutros vidi ga, ko da Boga moli, sklopio rukice i sagnuo glavuuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1723
18.2.2011 13:29:08   
mamino zlateko
evo da se mi javimo,bila nam patronazna za osip na glavici...to joj je rodin ugriz na glavi isto...izgleda ko osip,jer joj se jako zacrveni kad se razljuti ili rasplace...hvala bogu,nista strasno...a sad vas napustamo,napunila je pelenu,treba je mjenjati i onda idemo papiti...bay bay...pusike od nas imate...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1724
18.2.2011 13:31:39   
mariola
Znaš šta cuba sad ih treba naučiti, ma kako mi sve to jučer teško palo, mm i ja jedemo a on jadničak tamo plače ali samo se tako može naučiti nekim stvarima. Ne želim zvučati grubo i da ispadam neka vještica ali ni ne želim si dozvolit da se ponaša kao pojedina djeca kojoj je sve dopušteno.

I moj T uživa kad otvorim perilicu. I do sad je sve bilo ok, prčkao bi po onoj plastici di se stavlja tableta a sad se počeo penjat u nju. I kako ćeš mu dozvolit da se popne. PA jedan dan ći odvalio vrata i osta ja bez prijeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!