|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
19.2.2011 21:05:25   
cuba
A mogu misliti kako je mrvica bia tužanuser posted image
Meni se R sada toliko navikao na mm-a, cili je u njemu, stalno viče tata, tatauser posted image  ne znam kako će to sada izgledati kad mm ode na broduser posted image  prošlu godinu je bio mali pa nije ništa kužio a sad šta ide veći će biti suza...
Od R krsne kume je muž isto pomorac i vidim po njenim klincima kako to izgleda kad tata ode na brod. Kad joj se stariji bio odvikao od pelena a muž joj otišao na brod, počeo je ponovo piškiti u gaće...ne možeš virovati koliko to utječe na dicuuser posted image

Pa jel još imaš mučnine ili je to samo večeras? Možda ti je naškodilo?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1901
19.2.2011 21:06:13   
pincirotvajler
user posted image  susjedi
jadan r user posted image user posted image
d od 8 spava na nama,sad ga uspjeli spustit u kindač,,dokad neznam..
idem ,mirnu noć želim user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 1902
19.2.2011 21:08:56   
pepeljuga
Ja mislim da ce R sad biti bas tesko,kuze oni sve user posted image user posted image user posted image  A srica tvoja sto je tako na dva miseca,jel da je vise to je jos goreuser posted image
Od mm rođak je isto pomorac,al on je na onim jahtama u Monacu i mala mu dugo nije prilazila i nije tila sa njim razgovaratuser posted image

Ma nemam vise mucnine,valjda sam naglo pojela a i inace ne jedem nesto tesko bas za veceru a tost je bas bio lipo pun svegauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1903
19.2.2011 21:09:13   
cuba
Pinci, ljubi mi slatkiša maloga, nadam se da će i on brzo ozdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1904
19.2.2011 21:12:18   
cuba
Ma da, ovaj put kad se vratio, R je trebalo sigurno misec dana da se privikne na tatu. Isto mu nije dao da ga on uspavljuje, hrani, presvlači, ma ništauser posted image  i baš me sada muka vata kad vidim kako su se skompaliuser posted image
Ma...valjda neke stvari u životu moraju biti takve i gotovo.

Ma znala sam ja da je ipak stvar u količini sendvičauser posted image
A za suside nemam riječi, pa u ovu uru bušiti po kućiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1905
19.2.2011 21:15:12   
pepeljuga
pinci drzim fige da vam noc bude dobrauser posted image user posted image

Dobro si rekla neke stvari valjda moraju tako biti,super je onda kad je doma pa ste stalno skupa,ma sve ima svoje prednosti i mane,a brzo ce 5 misec i evo njega nazaduser posted image user posted image user posted image

Ma da ,kolicina sendvica i sastojci su mi kriviuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1906
19.2.2011 21:23:17   
cuba
Kada idete na Ist, zaboravila te pitati? Jel tamo imate kuću ili?

Neposredna veza do poruke: 1907
19.2.2011 21:27:58   
pincirotvajler
cure evo mene nazad
kaj je normalno kad ima temp da su mu ruke i noge hladne user posted image
u stani je 20st
on leži kraj mene u piđamici, pokriveni smo

Neposredna veza do poruke: 1908
19.2.2011 21:29:32   
cuba
Pinci meni je tako bilo jednom sa R, imao je fibru a samo mu je čelo bilo vruće...vjerojatno je...

Neposredna veza do poruke: 1909
19.2.2011 21:30:31   
pepeljuga
A nemam pojma ni ja trenutno,mislila sam do uskrsa biti u Zg i onda u Zd i negdi oko 20.5 na Ist a sad mi se sve malo poremetilo,3.5 sam narucena sa T u Klaicevoj na kontroli za oci a 8.5 mi necakinja ima pricest isto u Zg i mislim da mi je malo onda deset dana da sve obavim po Zadru prije Ista...a jesam iskompliciralauser posted image user posted image user posted image
Volila bi da otvorimo kafic oko 1.6,a s obzirom da je to preko zime sve zatvoreno i da ima posla dok se sve ocisti nemam pojma kako ce to sve bitiuser posted image
Imamo kucuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1910
19.2.2011 21:31:20   
pepeljuga
Mom R su uvik ruke ledene kad ima tempuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1911
19.2.2011 21:35:34   
pincirotvajler
ok onda cure
da, samo čelo mu je vruće
hvala user posted image

Neposredna veza do poruke: 1912
19.2.2011 21:37:09   
pepeljuga
Izribaj malo krumpira i stavi mu na prednji dio nogica u carapice,nama i to pomogne.

Neposredna veza do poruke: 1913
19.2.2011 21:39:30   
cuba
Pepe, skužila sam šta si tila rećuser posted image
Pa jel imaš dosta toga za obavljati po Zd prije nego odete na Ist? Kako ćete sa poslom u bircu ovo lito s obzirom da je tebi termin u 7mj?

Neposredna veza do poruke: 1914
19.2.2011 21:39:41   
ikica84
vecer cure,vidim klinci bubani... i moj nije nesto bas ok,sinoc je imao temp veceras mi nije ni dao da mu izmjerim ali mi ne deluje da je puno vruc.dala sam mu zlicu paracetamola za svaki slucaj...
a jos nije zaspao,vrti se user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 1915
19.2.2011 21:45:10   
pepeljuga
A imam posla,al probat cu sto vise sredit odavde kad vec duze ostajemuser posted image
A nemam pojma sto cemo jos,mm planira uzet cili godisnji a to je 6 tjedana i doci doli oko 15.7 do kad ja mislim biti doli,samo mi triba da me dole uhvate trudoviuser posted image user posted image
Nemam pojma jos ni tko cemi raditi,uvik imam tri konobara i ja sam 4 a mislim bas sda sa drobom do zuba necu posluzivatuser posted image user posted image user posted image  Od ova tri sto su bila lani mislim da cemi jedan doci sigurno a on mi je od kume brat pa mi je to super,a ova druga dva su me lagano zajebala pa ni ne zelim da dođu,a valjda cu nesto naci a ako ne onda ce T prodavat bar sladoleduser posted image user posted image user posted image

Ikice vecer,a svi nesto bolesni,mis mali,nadam se da nije nista strasnouser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1916
19.2.2011 21:48:48   
ikica84
pepi ti bas imas super plan user posted image al sta ako se ranije porodis user posted image bas hrabro od tebe sto ces do zadnjeg dana biti na Istu user posted image
a gdje su tvoji u Zd?
evo A upravo zaspao,nadam se da sutra nece imati temp.mozda mu je to neka reakcija na cjepljenje od ponedeljka user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1917
19.2.2011 21:50:02   
cuba
Ajde nadam se da ćete se nekako uspiti organizirati navrime. Da će T prodavati sladoled, pukla sam od smijauser posted image user posted image

ikice, večeruser posted image
Šta je i tvoj mališan bolestanuser posted image  pa šta je ovo danas?

Neposredna veza do poruke: 1918
19.2.2011 21:51:24   
cuba
IZVORNA PORUKA: ikica84

evo A upravo zaspao,nadam se da sutra nece imati temp.mozda mu je to neka reakcija na cjepljenje od ponedeljka user posted image

ikice, može biti da je reakcija. Nama je pedica rekla da se reakcija na to cjepivo može javiti i 10 dana nakon samog cjepljenja.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1919
19.2.2011 21:51:40   
ikica84
cuba ne znam sta mu je,jede normalno samo je vise nervozan i sinoc je imao temp...kad je vani onda mu nije nista user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1920
19.2.2011 21:53:10   
ikica84
a vidis ova nasa pedica kao nema reakcija nikakvih user posted image tako je rekla,al sam se ja setila tebe da si ti rekla da moze biti i za par dana.nama je juce bilo cetvrti dan...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1921
19.2.2011 21:53:47   
pepeljuga
Ajme ikice sto cu kad moram sve isplanirat,i mene vec sad hvata panika al ....tako sam i sa R ,termin mi je bio 1.9 i ja dosla sa Ista 18 a 22 rodila a vec sam doli sanjala da mi je puko vodenjak i svakakve glupostiuser posted image user posted image user posted image
Al s obzirom kojom brzinom sam rodila R nebi bilo dobro da me doli uhvati jel do Zd nebi stiglauser posted image user posted image user posted image
Ikice moji su ti na poluotokuuser posted image

Cuba T prodaje sladoled a R meteuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1922
19.2.2011 21:58:55   
ikica84
bas hrabro od tebe pepi sto ostajes do zadnjeg dana user posted image imas ti da putujes do zd dosta jel da?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1923
19.2.2011 22:00:35   
pepeljuga
Redovna linija vozi malo manje od dvi ure jel staje na druge otoke a ako imas neki brod pa ides direktno dođes za uru vrimenauser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1924
19.2.2011 22:01:22   
ikica84
user posted image user posted image bogami imas dosta...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!