|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
2.3.2011 8:35:31   
Tanjica Tanja
Jutro cure, joj kako ćete vi biti zgođušne preko ljeta...a ja...mali ružičasti slon!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 751
2.3.2011 8:38:16   
cuba
Jutro curice i TTuser posted image
Kako ste nam jutros?
Curice nisam te srela na raji mislim od prošlog ljetauser posted image  pa kako si, kako curke tvojeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 752
2.3.2011 8:38:59   
modesty blaise
jutro i od mene svima skupa user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 753
2.3.2011 8:42:19   
Tanjica Tanja
Jutro svima, ja sam super, malo kod nas provirilo sunce pa sam ko' suncokretuser posted image ...Kako ste vi? Modesty, kako je u Zg?

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 754
2.3.2011 8:43:15   
curice
Ah stvarno me dugo nije bilouser posted image .Neku večer sam se sa pepi čula porukama i jednostavno sam osjetila da je vrijeme da se malo aktiviram,da vas povirim.Nadam se da ste svi dobro,vidim puno novosti,mnogo novih beba,trudnica,članova rruser posted image

U mene situacija ok,cure dobro,dvije u školi,najmanja u vrtiću.Sve je po starome,osim što smo se bacili na posao,pa se nadamo još jednoj trudnoći-iako za sad a nas baš i ne ide

Kako si ti,Roko

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 755
2.3.2011 8:43:52   
cuba
Jutro modestyuser posted image  kako tvoj dvojac?
TT jel ima još snijega u Os? Ti se opasno približavaš terminuuser posted image user posted image
Mi smo super, R gleda baby tv, mislim da je napunio pelenuuser posted image
Neko vrijeme nam je nikakvo pa ćemo ostati kući...

Neposredna veza do poruke: 756
2.3.2011 8:44:43   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Jutro cure, joj kako ćete vi biti zgođušne preko ljeta...a ja...mali ružičasti slon!user posted image

joj draga kad se samo sjetim kak sam ja zgledala prošlo ljeto....bila sam najveća na plaži....ko bova user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 757
2.3.2011 8:47:05   
cuba
curice, ajde nadam se da ćeš nas odsad posjećivati na dnevnoj baziuser posted image
Drago mi je da ste svi odličnouser posted image
A bebica će stići kad se najmanje budeš nadalauser posted image  znači sekice bi mogle dobiti pojačanjeuser posted image user posted image
Mi smo super, trenutno smo sami, mm je otišao na brod prije 10 dana. Rokić je već veliki frajer, 15mj napuniouser posted image  ma super je, baš uživamo.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 758
2.3.2011 8:49:12   
modesty blaise
cuba moj dvojac je svakakav...hehe
onaj stariji je dobar (mm), a mali je poludio zadnje dvije noći. ne znam kaj mu je , gledala sam da nisu zubi, al ništa nije ni najmanje bijelo ni otečeno a on se svako tolko probudi i onda ko da reži....totalno prosvjeduje zbog nećeg ...tako da sam prekršila svoje obećenje da ga nebum metala k sebi u krevet al nisam više mogla....jutros se probudio oko 7 (kaj je za njega rano) a sad opet zaspao...ma ludo, nemrem ga više pratit...
možda je to skok u razvoju , onaj sa 6 mjeseci...bar se toplo nadam

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 759
2.3.2011 8:54:15   
curice
Nadamo se pojačanju.Bilo bi lijepo,cure su više velike,baš bi nam sad trebala opet jedna bebica

A obećajem da će se moje posjećivanje ponovno svesti na dnevnu razinuuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 760
2.3.2011 8:54:24   
Tanjica Tanja
Baš ko bova!user posted image Samo ja neću na more....otjerala bi turisteuser posted image
Cuba, ja sam ti u iščekivanju u pravom smislu riječi, sve me više muči hoću ja to sve znati...ja mislila bebice su slatke stvari koje spavaju i guguću, a onda čitam da i bljuckaju i imaju temp. i plaču i šizeuser posted image user posted image user posted image ...valjda se sve u hodu nauči. Prvo da ja obavim porođaj, pa onda ću se zamarati s drugim stvarima...Modesty jel si ti zaboravila kako je to-s obzirom na veliku razliku između djece?
Cuba, kako napreduje djeta?

Neposredna veza do poruke: 761
2.3.2011 8:58:51   
mariola
Skupila se ekipa u bircuser posted image user posted image user posted image user posted image
Curice, pa di si ti? Vidim curke su dobro a ti i tm u akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moraš se ostat družit s nama, ovdje ima puno pozitivne vibre pa kad se svi udružimo u navijanje, bebica će brzo doćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cuba, znam da vam je loše vrime, mm se upravo vraća iz Splita.
R je zakon, našao on curu, ko šiša tatuuser posted image
A dijeta, skinit ću valjda do kraja mjeseca tih par kila...
Toni je superuser posted image
Tanjice, uživaj u kilama, ja sam u trudnoći uživala i nije baš bilo briga. Jedino razdoblje u životu di sam se prejedala bez imalo grižnje savjestiuser posted image
Nakon 6 miseci sam se vratila na svoje kileuser posted image

Modesty, to njima tako nekad dođe, bez nekog posebnog razloga...

< Poruku je uredio mariola -- 2.3.2011 9:00:09 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 762
2.3.2011 8:59:07   
cuba
modesty da, možda je skok u razvoju pa zato protestira mali frajer. Nadam se da će se uskoro vratiti u normalnu i lijepo spavati u svom krevetićuuser posted image
curice koliko ti curke sada imaju god? već sam i zaboravila?
TT dijeta super napreduje, evo danas je 10 danuser posted image  sutra vaganjeuser posted image
Ma meni je najvažnije da sam se pokrenula a ne da više odugovlačim tipa od sljedećeg ponedjeljka, od sljedećeg i tako stalnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 763
2.3.2011 9:00:46   
Rebeka
Jutro najdraže moje, evo i mene...
Jeste se naspavale i odmorile?

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 764
2.3.2011 9:02:13   
curice
Anđela 10,5
Klara 8,5
Laura 5,5

i usput na kojoj si to dijetiuser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 765
2.3.2011 9:02:52   
cuba
mariola kad je tm otišao u St kad se već vraćauser posted image  to on nešto expresno obaviuser posted image
da, da R našao curuuser posted image  ovih dana su stalno skupa, baš se lipo zaigraju. Sad ona njemu stalno viče Koko a on kako-kad Ema, Mema, Ima- sve paliuser posted image
TT baš kao šta mariola kaže bez grižnje savjesti smaži svu čokoladu, pa sad si trudnauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 766
2.3.2011 9:05:45   
modesty blaise
TT ja sam ti sve zaboravila od prve trudnoće koja je bila fakat davno, al vrlo brzo se ufuraš u svakodnevicu....tak buš i ti user posted image

mariola nadam se da bu mi se vratio na staro jer ću inače prolupati pošto mi mm odlazi u ponedeljak na mjesec dana tak da bum sama sve morala

cuba baš me zanima tvoje sutrašnje vaganje. brijem da bu super s obzirom na kakvoj ste strogoj prehrani. svaka čast cure!

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 767
2.3.2011 9:06:00   
Rebeka
Zamisli ti R frajera, sve on to na vrijeme,a?
user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 768
2.3.2011 9:06:26   
cuba
IZVORNA PORUKA: curice

Anđela 10,5
Klara 8,5
Laura 5,5

i usput na kojoj si to dijetiuser posted image

Joooj kako mi je to proletilo, cure su zbilja već velike, L će nagodinu u školu ili? Definitivno vam fali bebica u kućiuser posted image  vibram da vas bar jedna uskoro razveseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na bolničkoj dijeti /medicinskoj kako god hoćešuser posted image
Ima ti tema na raji. 3x5 dana se ide. Ok je, nemam napadaje gladi a to mi je najvažnijeuser posted image  U prvih 5 dana sam skinula 2kguser posted image  danas je 10 dan pa sutra vaganje. Još 5 dana i gotova sam.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 769
2.3.2011 9:07:45   
mariola
Cuba, mm vozi svaki drugi tjedan srijedom mamu u St na kemoterapiju, a petkom njegov brat ide po nju.
Krenu oko 5 i u 10 je on već nazad.Danas je malo sporiji zbog lošeg vremena.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 770
2.3.2011 9:07:50   
cuba
Rebeka, tebe nisam ni pozdravila, baš sam prasicauser posted image
Dobro ti jutro, kako si mi, kako tvoj trudnički drobićuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 771
2.3.2011 9:09:06   
Rebeka
Svaka čast na discipliniranosti cuba, ne vjerujem da bih ja ikada uspjela...
Bravo za tebeuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 772
2.3.2011 9:09:11   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Cuba, mm vozi svaki drugi tjedan srijedom mamu u St na kemoterapiju, a petkom njegov brat ide po nju.
Krenu oko 5 i u 10 je on već nazad.Danas je malo sporiji zbog lošeg vremena.

Stalno te hoću pitati za sveki, jeli krenula na kemo pa nikako...
Kako joj je sada zdravlje, jel još ima puno tura?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 773
2.3.2011 9:09:20   
mariola
Rebeka, jutro i tebiuser posted image  Kako si nam danas?
Modesty, ma brzo će to proć. Znam po svome, on je zbilja uvijek dobar ali naravno da i on ima nekad svojih žutih minuta i to ne traje nikad duže od dva-tri dana.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 774
2.3.2011 9:10:48   
cuba
IZVORNA PORUKA: Rebeka

Svaka čast na discipliniranosti cuba, ne vjerujem da bih ja ikada uspjela...
Bravo za tebeuser posted image user posted image

Hvala dragauser posted image  user posted image user posted image user posted image
ma čini ti se, nakupila sam 6kg viška vidiš kako sam discipliniranauser posted image
Ali uglavnom kg idu dolje a to je najbitnijeuser posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!