|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
3.3.2011 8:27:47   
LUNA000
e pričaj mi o maškarama u vrtiću...kod nas su tete super...uvijek izađu u susret roditeljima koliko god mogu...i pomažu...ali kad se sazove sastanak sa roditeljima...roditelji uvijek sve sabotiraju...katastrofa..i to kukaju za novce oni koji imaju...moji če biti gusari..tete rade kape, kuke, mačeve i čizme..nama su dali iskrojenu tkaninu za prsluk..samo je trebalo na dva mjesta sašiti i ukrasiti malo..jedino što su tražile da tko od djece nema prugaste majice (kao mornarske) da se kupi preko njih..to če biti majice sa otiskom koje ostaju djeci..50 kn za majicu...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1026
3.3.2011 8:29:31   
modesty blaise
Jutro curke,
mi smo zatrpani snijegom, nije da ga ne volim al sad bi radije jedno toplo sunce i onda udri po šetnjiuser posted image

Noćas nismo niš spavali (a ni prošle dvije noći), ne znam kaj nam se to dešava al vidim da nismo jedini
samo se nadam da neće trajati godinama jer ću inače ostariti neispavana i ludauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1027
3.3.2011 8:37:05   
cuba
Jutro svim pristiglim curkamauser posted image

Cure moje ja sam evo skinula još 1kg u drugih 5 dana dijeteuser posted image
Čak sam malo i kršila dijetu, stavila bi mlijeko u kavu i pojela koji dvopek više ali ipak to nije imalo nekog većeg utjecaja na dijetu. Baš sam haaappyyyyyuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1028
3.3.2011 8:39:55   
modesty blaise
bravo cuba
user posted image user posted image user posted image

svaka čast curo

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1029
3.3.2011 8:44:19   
mariola
Luna i kod nas isto uvijek pametuju, a tete i vrtić su super, zapravo su roditelji u k...
Oni će biti lončići, cijeli vrtić. Svaka grupa će biti svoje boje. Jasličari će biti ljubičastiuser posted image
Mi smo platili 30kn sama. A da je trebalo i više nije problem jer vrtić je toliko jeftin da ne očekujem da mu još i opremu za maškare plate.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1030
3.3.2011 8:45:20   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image  cubauser posted image user posted image user posted image user posted image
Modesty, ja se nadam da je kod tvog S to samo faza i da će brzo proći. Drži se dragauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1031
3.3.2011 8:48:47   
LUNA000
Ma gle..ni mi nemamo novca za bacanje..al ja uvijek računam unaprijed..ako mi dica idu u vrtić znam da če u nekom mjesecu imati dodatni trošak..npr 12 kad je sv.Nikola, Božić itd..i kad su maškare..pa mi nije jasna ta pobuna...baš sam rekla ja bih bila bezobrazna iduču godinu i zadala temu roditeljima pa nek sami izrađuju i to več u 10 mjesecu..pa nek se misle..opet bi bilo onih koji u drugom mjesecu nebi imali kostime..kao da ga rade za nekog drugog a ne za svoju djecu..

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1032
3.3.2011 8:49:07   
cuba
Hvala vam cure mojeuser posted image
Odma sam puna elanauser posted image
Mi ćemo poslije u šetnju, sunce je izašlouser posted image  pa ćemo u kupovinu kostima za maškareuser posted image  ja se iskreno nadam da ću naći nešto za moju mrvicu...

mariola, jesi naručila čizme?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1033
3.3.2011 8:50:04   
LUNA000
Modesty dobro jutro!!!!
Cuba bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  jel to bolnička..i ja sam prije 3 godine bila na dijetama...i najbolje mi je prolazila bolnička..

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1034
3.3.2011 8:52:33   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: mariola

user posted image user posted image user posted image user posted image  cubauser posted image user posted image user posted image user posted image
Modesty, ja se nadam da je kod tvog S to samo faza i da će brzo proći. Drži se dragauser posted image

thanks mariola, i ja se nadam da bu brzo prošlo i da ćemo uskoro u normalu

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1035
3.3.2011 8:53:02   
cuba
Luna da, da bolnička dijeta jeuser posted image  meni se isto jako dopala. Evo u 10 dana sam 3kg izgubilauser posted image
Koliko si ti znala kg izgubiti na njoj?

Modesty a da mišiću ne izlaze zubići? Vidim da je napunio 6mj, možda je i skok u razvoju...ma šta god bilo ja se nadam da neće dugo trajati i da će mišić opet početi spavati noć u komaduuser posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1036
3.3.2011 8:58:06   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: cuba
Modesty a da mišiću ne izlaze zubići? Vidim da je napunio 6mj, možda je i skok u razvoju...ma šta god bilo ja se nadam da neće dugo trajati i da će mišić opet početi spavati noć u komaduuser posted image

joj cuba gledala sam da nisu zubi al nema uopće natečene desni, ništa ne viri a ni ne slini ni malo...jednostavno se počeo buditi i to par puta na noć i onda nekaj protestira po sat vremena...davala sam mu i papati al ni to ga ne zanima...bacaka se po kindiću , pa se preokrene na trbuh , pa kuka jer se ne zna vratiti na leđa, ...ma joj....noćas sam sjedila kraj njega u mraku i cijelo vrijeme ga držala za rukicu

a do prije 3 dana je spavao , ma za poželituser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1037
3.3.2011 8:59:22   
LUNA000
Cuba...ja sam imala dosta kila za skinuti..i puna tekućine sam bila..tako da  kad sam prvi put počela..u 15 dana izgubila 8 kg..i svi oko mene tko je imao dosta za skinuti..ili koji su se totalno nezdravo hranili brže su gubili kile od ostalih...s tim što se stvarno za maksimalne rezultate treba pridržavati jelovnika i redosljeda..i još nešto..moj savjet ( ne znam koliko trebaš izgubiti kila) ali ujutro natašte prije doručka...čaša donata onako naiskap...da istjera sav taj otrov iz tijela..meni je bilo super...i osječala sam se puna energije...nema toga što tad nisam mogla napraviti...user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1038
3.3.2011 9:00:06   
modesty blaise
al da se pohvalim da su mi jučer prek ebay-a stigle nove UGGsice. to mi je mm naručil za valentinovo, evo i upravo je otišao na carinu ih podignutiuser posted image

tak da me to sad drži budnom iako zgledam ko zombiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 3.3.2011 9:01:08 >

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1039
3.3.2011 9:08:06   
cuba
modesty user posted image user posted image user posted image user posted image  za tm, UGG su mi odlične, baš su tople. Ja imam takve samo od Replayauser posted image  cijelu zimu sam u njima, nagodinu ću kupiti još jedneuser posted image

Luna imam 6kg za skinuti, u ovih 10dana sam skinula 3kg, još su 3 ostalauser posted image
Zbilja se pridržavam jelovnika, jedino pojedem koji dvopek više ako mi dođe.
Nisam pila Donat već zeleni čaj. Al probat ću i Donatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1040
3.3.2011 9:10:42   
ZVRK
jutro svima
eto mene na kavici nakon kontrole sa zvrkicom
bolje jojuser posted image

kako ste mi vi?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1041
3.3.2011 9:14:10   
cuba
Jutro Zvrkuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za malu zvrkicu baš mi je drago da ide na boljeuser posted image
Kako stariji zvrkić, jeli u vrtiću?
Kako si mi ti?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1042
3.3.2011 9:21:22   
ZVRK
da mali je uvrtiću.tamo imaju pripreme za maškare.sutra imaju defile po gradu pa jedva čekaju.
ja malo u komi jer sam se rano ustala.6i 30,ali je barem mala noćas spavala od 22i15 do skoro 3.to mi je znak da joj je bolje jer je inače jedva spavala sat i po u komadu rradi prehlade

kako tvoj haharič?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1043
3.3.2011 9:30:52   
modesty blaise
cure odoh nahranit svog mačića jer je počel zavijat da je gladan...tipkamo se kasnije...pa-pa!

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1044
3.3.2011 9:35:14   
ZVRK
pa pa modesti

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 1045
3.3.2011 9:37:22   
cuba
Zvrk, moj haharić je odličan, upravo se u_kenjao do pola leđa zato sam nestalauser posted image
Inače je super, sad mi je svaki dan nešto novo i zanimljivo s njimuser posted image
Baš se spremamo, idem mu kupiti kostim za maškareuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1046
3.3.2011 9:40:11   
ZVRK
poznato mi je kada je pelena prepunauser posted image
uživajte u šopingu

šta ce biti????
moj je spidermanuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1047
3.3.2011 9:41:51   
ZVRK
upravo se mala probudila pa ću vjerovatno i ja ''nestati''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1048
3.3.2011 9:42:30   
cuba
Nemam pojma, gledala sam po svim dućanima ali su kostimi za djecu od 2-3g pa nadalje, nigdje nije bilo za 1god.
Idem sad do Euroshopa i One2play-a mislim da bi oni mogli imati za tako male pa šta nađem.
Super za Spajdićauser posted image user posted image user posted image

Ja vas cure sada napuštam, idem se spremiti do kraja pa u kupovinu i na kavicuuser posted image
Baaaajuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1049
3.3.2011 9:54:21   
mariola
Jutro zvrkuser posted image
Kako ste nam vi?
Modesty, bajuser posted image
Cuba, nije me ženska zvalauser posted image user posted image user posted image
Rasprodale su se i 37 i 38 br. Baš mi je krivo. Inače redovno čitam njihove ponude a za ove čizme je bio zadnji dan a ja nisam vidjela prije jer sam toliko posla imala i miljun mejlova pa sam ih tek juče vidila ali bi kasnouser posted image
Jesi ti bila u mercatoru? Ima tamo kostima od 1-2godine.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!