novamama
|
helou cure mb, super ti je album ja evo napokon malo do kompa, sad oli ide ranije leć jer se izmori po danu... inače, temperaturica popodne, i jedan i drugi, sutra idemo kod dr., kašlju već mjesec dana, dožviždilo mi je više...malo se smiri pa opet i sad temp...ma koji k više.... vrtić ide ok, r je danas bila bolje, nije cijelo vrijeme plakala (ostavim je pola sata, a danas 45 min), a oli je skužio da je vrtić ozbiljna stvar tako da je jutros bio tužan kad smo išli...možda se i zato razbolio inače je sve ok kad ja odem, igra se, baš i ne jede al nema veze, ručao je ali ga je kašalj stopirao i izbacio je tu slinu iz sebe...mišić moj mali... moram pohvaliti tete....cijelo vrijeme drže rozu u rukama, a ove od olivera su isto baš dobre.... inače, zaledila sam srce, jer drugačije ne ide, radi njih, da ne skuže da u sebi plačem gore nego oni eto, nakon ove litanije idem zapalit cubica, kako ste vi? spremam se kupi a-dermu, ali nikako do apteke...pih... ko je još tu? lei, nadam se da ste svi ok