|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
7.3.2011 22:10:11   
pepeljuga
mariola tuzila sam se u tuzioniciuser posted image user posted image user posted image

IRA ŠTRKLJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

cuba ma i ja inace izbjegavam takve teme ,a i ovu cuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1576
7.3.2011 22:11:15   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IRA ŠTRKLJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

E pa na to sam i odvalila od smija, ajmeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1577
7.3.2011 22:11:53   
danery
baš....da ne pričam o imenima bivših  potencijalnih muževa.....sve su ih pokrstili moj brat i baka user posted image user posted image
a zanimljivo....kad smo bili mali,imali smo susjedu lidiju i kad god smo se igrale,ona je bila kao muž...i ja sam uvijek vikala da ću se udat za lidija...
znaš kak se mm zove? LIVIO user posted image user posted image user posted image eto ti ga na....jedno slovo samo user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1578
7.3.2011 22:13:20   
cuba
Ti si sebi sudbinu odredila još kao 6-godišnjakinjauser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1579
7.3.2011 22:15:34   
danery
ma jok ja,to je ona ciganka mara što je kod bake dolazila sa taškom robe nešto smutila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1580
7.3.2011 22:15:35   
leilany
i nije ira....nego
IRENA ŠTRKLJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1581
7.3.2011 22:16:11   
modesty blaise
odoh i ja u tuširaonu....
krevet mi prazan...muž uzletio i odletio ...i šta ću sad jadna jedno mjesec danauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1582
7.3.2011 22:16:17   
danery
šuš lei...ira je bolje uz štrklja user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1583
7.3.2011 22:17:32   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

krevet mi prazan...muž uzletio i odletio ...i šta ću sad jadna jedno mjesec danauser posted image

modesty a di je mužić išao? Ima nas više ovdje koje samujemo, zato smo stalno na rajiuser posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1584
7.3.2011 22:18:01   
leilany

auuuč..nisam bas u toku..jedino sam pokopcala da si dosla from gorica ujutro...i evo sad da solirate bez tm...
a brzo ce to proletiti....user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1585
7.3.2011 22:18:38   
modesty blaise
ošo u Mijami...radituser posted image
a ja nek se snalazim ...na raji mi brže vrijeme prođeuser posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 7.3.2011 22:19:13 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1586
7.3.2011 22:19:31   
leilany

a ja nek se snalazim

sad ce mu pjevat kad sleti
welcome to miami user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1587
7.3.2011 22:19:56   
danery
mb,nekad je bolje biti sama....eno npr.onaj moj šargija sve u 16,samo treba da ja koju gangu zatulim uz to piljenje....
će da binde MEENEEEEEEEEE ĆAAAAAAAAAĆA PRAAAAAVIOOOOOOO NAAAA PAAAAAAAAAANJUUUUUUUUUUUUUU... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1588
7.3.2011 22:20:03   
cuba

a ja nek se snalazim ...na raji mi brže vrijeme prođeuser posted image

Ma brzo će to draga proći, tvoj stiže prije moga nek te to tješiuser posted image
A mi smo ovdje uvijek, vrime brže prođeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1589
7.3.2011 22:20:42   
cuba
IZVORNA PORUKA: leilany

a ja nek se snalazim

Joj već vidim Will Smitha u onom ljubičastom svilenom odijeluuser posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1590
7.3.2011 22:21:33   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: leilany

a ja nek se snalazim

će, će.....samo da ga tamo koja silikonska smutljivica ne smulja

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1591
7.3.2011 22:23:23   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: cuba
Joj već vidim Will Smitha u onom ljubičastom svilenom odijeluuser posted image user posted image

hehe...u taxiju za bel aire

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1592
7.3.2011 22:23:47   
pepeljuga
Cure gibam,idem malo jos pred tv,pisemo se sutrauser posted image
LN i puse klincimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1593
7.3.2011 22:23:49   
cuba

hehe...u taxiju za bel aire

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1594
7.3.2011 22:24:26   
danery
ahahahhahahhahaa,cuba,a ja se sad sjetila onog dede iz filma MRTAV LADAN...user posted image user posted image user posted image
A TI....ŠTA SE KAČIŠ PO  MOJOJ OGRADI U TOM.....PEDERSKOM ODELU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako ga takav odbor dočeka,tm je siguran,modesty user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1595
7.3.2011 22:25:44   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: danery
ŠTA SE KAČIŠ PO  MOJOJ OGRADI U TOM.....PEDERSKOM ODELU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako ga takav odbor dočeka,tm je siguran,modesty user posted image user posted image user posted image

e nek mu tak i bidne....user posted image user posted image

al na žalost po cjele dane okružen plastčnjara hostesicama sa 6 silikonskim sisama i napumpanim čubama.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 7.3.2011 22:27:12 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1596
7.3.2011 22:26:46   
cuba

ŠTA SE KAČIŠ PO  MOJOJ OGRADI U TOM.....PEDERSKOM ODELU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  danery ajde leć usta su mi ko u klaunauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1597
7.3.2011 22:26:48   
novamama
ja vas ništa ne kontam pa vas opet pozdravljam, mozak mi je na rezerviuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1598
7.3.2011 22:27:53   
danery
eto onda...neka mu bidne user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh ja opalit svog radovana u rebra....hrče ko nespašen,usisa mi zavjese user posted image user posted image user posted image i to na susjednom prozoru user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1599
7.3.2011 22:29:27   
danery

user posted image user posted image user posted image  danery ajde leć usta su mi ko u klaunauser posted image user posted image

a šta misliš kako ja sad izgledam,ko da sam bananu poprijeko progutala user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljubljenje djeteta u usta.
пеперутка16

Da li ljubite (mama i tata) dijete u usta? I da li ga neko drugi ljubi (po djetetovoj incijativi)? Ovdje mislim na dijete do 3 god. starosti.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!