Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:50:32
|
|
|
|
cuba
|
ma to te trudnički hormoni pucaju Al ne daj se ti
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:51:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme cuba moja to ti je shou sa R,stalno vice da ih i on ima i kad mazem T moram i njega pa ga onda ko fol mazem,ovaj se kupa u onaoj tekucini i ovaj mu se odma uvali u kadu najbolje mi je kad sam T mazal po kosi a ovaj sto ji i vice i meni i meni,onda sam uzela pjenu za kosu i njemu mazala sa njom a cim vidi da se T skida da ga mazem i ovaj je istog trena gol Ikice bravo za A i sto nema temp
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:52:46
|
|
|
|
ikica84
|
bas me pucaju hormoni
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:56:23
|
|
|
|
ikica84
|
odoh cure oprati kupatilo i malo pospremiti kucu!! pisemo se kasnije!!
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:58:02
|
|
|
|
cuba
|
Ajme imenjak nam je strašan, umirem od smija Kako se klinci kopiraju pa to je strašno mislim da ćeš mu ih morat nacrtat ako ih uskoro ne dobije
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:58:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
gibam i ja zavrsit rucak pa se posli vratim
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 11:59:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Kako se klinci kopiraju pa to je strašno mislim da ćeš mu ih morat nacrtat ako ih uskoro ne dobije To je i meni palo napamet,jer ceme u protivnom izluditi
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:06:32
|
|
|
|
cuba
|
Ajde ti kužinaji, ja sam od danas na dijeti pa imam samo konzervu otvoriti Tu sam, danas sam inventar pa se pišemo posli
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:22:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene opet,po 3put danas Cuba pa ti si još tu?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:24:26
|
|
|
|
MaTana
|
hello cure kako ste?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:28:31
|
|
|
|
cuba
|
Eeej MaTana bok, kako si? Bubica tvoja Jesi počela raditi, jel ti tm još tu? Bumbi, da tu sam, mislim da ću biti cijeli dan s obzirom da smo u kući
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:28:38
|
|
|
|
MaTana
|
više se nitko n eželi druziti samnom... kad god ja dođem svi pobjegnu...
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:29:58
|
|
|
|
BUMBI
|
MaTana pa tu smo,nemoj bježati Šta ima,kako buba? Cuba vidim dala si si malo truda i stavila ona srca Jel R spava?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:31:03
|
|
|
|
MaTana
|
hej cuba! mm je još uvijek doma, sad je pitanje dana kad će ići, najkasnije za 7 dana, samo čeka da mu jave... kufer je već u pripravnosti. Ja još ne radim, i ja brojim sitno... Buba trenutno gleda maku pakui kao fol ide spavati... Popodne idemo na cjepljenje - konaćno idemo na mo-pa-ru... Kako Rokić? Ti?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:32:09
|
|
|
|
cuba
|
Da, da stavila sam baš su mi se svidila kod m600 R se probudio ima 10ak minuta, igra se sa Bumbom i gleda baby tv Jel mi zet spava? Ja upravo jedem svoj dijetalni ručak, tunjevinu iz konzerve i tvrdo kuhano jaje, koja kombinacija
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:33:28
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene opet. Napravila nešto posla, bila na pauzi, da ne kažem kavi jer je ne pijem zbog dijete. Kupila punu vreću povrća za ručak i malo salame za doručak. Cuba, nemoj se umorit od otvaraje konzervi Šta je to onda na meniju? pašteta na žlicu Matana draga, kako ste vi? Ikice, ne živciraj se, ako ti treba komad slanine da ti ponesem danas Pepi, dečki su ti strašni. Tako i moj i od šogi mali. Toni ga u svemu kopira.
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:34:26
|
|
|
|
cuba
|
MaTana, dobro smo, R mi malo zeza nosić i kašalj al to je sve. Inače guramo, čekamo proljeće da možemo svaki dan u šetnje a ne ovako čas kiša, čas bura...ma baš mi dosadila ova zima Ooo pa onda još guštate svi zajedno Kako napreduju radovi na kući?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:34:55
|
|
|
|
BUMBI
|
MMm,super ti je ručak Da,da spava..popdone će mi doći malo mama pa nek se s njom malo igra Vrijeme i ovdje sad neko čudno,malo ima sunca,pa malo ode,piri vjetar ..tako da uopće nisam pametna kako ga obući MaTana danas boca stiže,nadam se da neće biti suza
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:36:04
|
|
|
|
cuba
|
mariola, tunjevina je na meniju a kod tebe?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:39:02
|
|
|
|
mariola
|
Pureći odrezak i kelj Meni je to super,i inače to nekad napravim za ručak. Kelj skuham pa malo prodinstam. Čak i dečkima paše
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:39:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Imam jedno pitanje i trebam vaš savjet? Nešto sam saznala tj vidjela u vezi svekrve(ništa strašno),ali neznam dali da kažem mm?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:41:10
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Imam jedno pitanje i trebam vaš savjet? Nešto sam saznala tj vidjela u vezi svekrve(ništa strašno),ali neznam dali da kažem mm? Uh, nezgodna situcija.. Ako se tiče tebe ili D onda bi mu rekla jer ste mu vi ipak na prvom mjestu a za sve ostalo ako nije toliko važno onda možda i nebi...
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:42:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma no,ništa u vezi nas I ja rađe nebi rekla,da nebi izbila neka svađa ili nešta,ali me zanimalo šta vi kažete
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 12:46:42
|
|
|
|
LUNA000
|
A teško je reči ovako kad ne znamo temu viđenog..tj. o čemu se radi...ja večinom sve kažem mm, jer i on zna da se od nje može svašta očekivati..nekad prešutim da njega ne iznerviram..jer on odmah poludi i išao bi se raspravljati sa njom...a nekad kad mi digne ona tlak..onda ispucam i ono što nisam do tad rekla... tako da ne znam draga..sve ovisi..
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 12:48:14
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, baš nezgodna situacija. Možda bi ipak prešutila. A jel provjerena informacija sto posto? Da ne bi rekla pa na kraju to ispala neistina. Aha, sad sam ponovo vidila post... Znači ti si vidila. A ja svom sve kažem, pogotovo ako je kao što si napisala - ništa strašno.
< Poruku je uredio mariola -- 15.3.2011 12:49:45 >
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!