|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Big Brother!!!
14.3.2011 8:13:33   
m600
meni je komauser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 26
14.3.2011 8:13:47   
modesty blaise
ajme koji frik show!!!!!!!

sinoć sam unutra vidla 1-2 cistokrvne kur..e .i ostale specijalce,al  svjesna sam da je svijet pun budala...kunula sam se svime da necu gledat niti jednu epizodu i al evo ipak sam popustilauser posted image ...užas!
kakva hrpetina đabalebaroša i nikogovića!
onu Soraju, kad sam ju vidla pozivcanila sam dmahouser posted image ! take mrzim ...bombala bi je sakama ,mlatila bi i nogama i rukama ko kobilu ...(oprostite ...heheuser posted image ...ovo je pjesnički rečeno)

ma ne ...kaj to pričam?!?user posted image
onu soraju kad sam vidla tolko sam bila ljuta, da kad bi ju vidla uzivo prvo bi sebe zarezala ziletom i nasolila si  ranu da budem jos zivcanija i onda bi ju tak namlatila da bi zavrsila fakultet i radila normalan poso a ne bila ulicarka!!!!....

user posted image user posted image user posted image ...ovo ipak malo bolje zvuči

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 27
14.3.2011 8:17:22   
Tanjica Tanja
Izgleda da ja jedina nisam gledalauser posted image user posted image user posted image ...a očito nisam ništa ni propustila....user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 28
14.3.2011 8:28:06   
BUMBI
A ja sam gledalauser posted image user posted image
Majko mila stvarno imam svakakvih ljudiuser posted image user posted image

P=otpisujem MB za onu krasoticu Sorajuuser posted image
Meni nije baš jasna ni ona naša što ima curicu od 2 godine i upustila se u takvo štouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Brisano sporočilo]
14.3.2011 8:31:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
  Neposredna veza do poruke: 30
14.3.2011 9:03:45   
Fever
eo sad san upalila reprizu da vidin to čudo! eo ova odbojkašica izgleda "normalno"...ali mislin da su se vodili prema balkanskom bb prošle godine....mislin da je bilo hard core svega i svačega!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
14.3.2011 9:05:39   
m600
ja stvarno ne razumijem te koje su ostavile djecu zbog bb-auser posted image user posted image user posted image
pa ja ne bih ostavila zbog posla dijete i otišla na 2mj... a curica ima tek 2god user posted image
užas

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 32
14.3.2011 9:24:15   
njanja
IZVORNA PORUKA: NIKy

...ja sam za takve showove...i sama sam bila na Fear factoru,haha

Niky, ma kad si bila na FF????
pa to moramo vidjet!!!!!!!!
ima li na jubitou??
ako ima, pošalji link na pp da vidim :)

btw, ja ga neću gledati (BB) i apsolutno me ne zanima..

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
14.3.2011 9:26:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 34
14.3.2011 9:32:54   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja sam jedna od onih koja ne može vjerovati da to netko gledauser posted image

Ima nas još! user posted image

Neposredna veza do poruke: 35
14.3.2011 9:48:22   
lavica81
potpisujem

katastrofa

IZVORNA PORUKA: m600

ja stvarno ne razumijem te koje su ostavile djecu zbog bb-auser posted image user posted image user posted image
pa ja ne bih ostavila zbog posla dijete i otišla na 2mj... a curica ima tek 2god user posted image
užas

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
14.3.2011 9:50:09   
uspavana

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja sam jedna od onih koja ne može vjerovati da to netko gledauser posted image

jučer kod frendova malo prosurfali po tv-u...i izdržali cijelu minutu...
meni je to ČISTA katastrofa!!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 37
14.3.2011 10:18:00   
novamama
ćirila sam i shvatila da mi uopće nije falilo...
nisam uspjela skužit kakndidate osim one šibenčanke i stalno mi se vrzmalo po glavi kako je ostavila dijete doma....

user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 38
14.3.2011 11:25:39   
keksić
 nije mi jasno ko to odobrava da se daje u osam navečer kada još djeca gledaju tv???

e da i ujutro repriza???
user posted image user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 39
20.3.2011 20:16:54   
Vjeverica ST
kapitalistički eksperiment: stavi ljude u zatvoren prostor (po mogućnosti konfliktne i promiskuitetne) jer to diže gledanost, pa nek se izgrađuje "zajednica" motivirana iskljčivo novcem...
netko mi je rekao, pa to je kao da gledam national geographic (ponašanje životinja u kavezu) ali toliko primitivizma, loše plastične kirurgije, muljaže i pretvaranja na jednom mjestu ne bi ni životinje dobro podnjele...
i najjače mi je navijanje! zašto navijanja i potpora? što će taj čovjek pametno u bb naučiti/učiniti?
nažalost, tako se odgajaju naša djeca: cijeni se izgled i novac, a one tri čiste što imaš u glavi nikog ne briga...a gdje je u toj priči moral? (one majke što doma ostave djecu i odu u bb, za to nemam riječi, mislim da bi ih trebalo tužiti), pamet? pravi uspjeh koji nije samo vođen novcem? znanje?
.....uf, ne želim povrijediti ljude koji to gledaju, ali mislim da se takve emisije ne bi trebalo podupirati, pa čak ni 5 minutnim gledanjemuser posted image

ajoooj, grozno! potpisujem!
kakav stav imate o mamama koje su ostavile djecu?
za mene to nije majka, već karijeristica i blesavica kad mogu tako sitno dijete ostaviti zbog glupog realityja...ajde da oni pokazuju neki talent, pjevanje...bla bla...ali........

ali, ne ne...mi smo LJUBOMORNE, ZLE I PRIMITIVNE!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 40
23.3.2011 17:55:40   
mayathebee
Nemogu se smiriti od kad sam na net-u pročitala da onauser posted image glupača, kravetina i neznam kakvim bi ju sve pogrdnim imenima nazvala, ne samo da je ostavila kčer od dvije godine kojoj je i otac na putu, te otišla u tu prokletu kuću, već je i javno na tv-u prevarila muža!!! Ne razumijem, nemogu si to čak niti predočiti, ne vjerujem da je istina. Jadna ta mala djevojčicauser posted image , pa kakva je to majkauser posted image  

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 41
23.3.2011 18:13:25   
ikica84
uhh nemam komentara za takvu majku samo cu reci user posted image user posted image user posted image user posted image
em sto je ostavili kcer em javno hoce da prevari muza,boze sacuvaj!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 42
23.3.2011 18:31:54   
mama mery
ja gledam bb samo zbog duska i njegove sareuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 43
23.3.2011 18:51:37   
BUMBI
Nemogu se smiriti od kad sam na net-u pročitala da ona glupača, kravetina i neznam kakvim bi ju sve pogrdnim imenima nazvala, ne samo da je ostavila kčer od dvije godine kojoj je i otac na putu, te otišla u tu prokletu kuću, već je i javno na tv-u prevarila muža!!! Ne razumijem, nemogu si to čak niti predočiti, ne vjerujem da je istina. Jadna ta mala djevojčica , pa kakva je to majka  

Strašno,nije očito nikakva mamauser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 44
23.3.2011 20:08:06   
maja
Ja ponekad bacim oko i Dule je zakon, dok je on tamo gledat ću user posted image
A prvo bi htjela da ispadne ta Šibenčanka jer se ja crvenim zbog nje, jednostavno je ne kužim k nad k

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 45
25.3.2011 9:19:22   
Bablica
Du-ksi Du-ksi!!! Jooooj što sam mu se jučer nasmijala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
O one dvije što su doma djecu pustile ... neću uopće komentirat jer to nisu zaslužile!!!

IZVORNA PORUKA: mama mery

ja gledam bb samo zbog duska i njegove sareuser posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 46
25.3.2011 9:28:34   
LUNA000
mm sebi ne može doći kad je vidio ovu iz Š....prestrašno..ja kažem sigurno im nije lako u 4 zida i u raznim okolnostima svašta se može dogoditi u nekom trenutku..ali ako poštuješ svoju obitelj ..muža..djecu..izdržat češ pa kud puklo da puklo..pa ako joj se to već radi..nek radi kad izađe iz kuće..ovako je izgubila svoju obitelj, muža..kčerkicu...a čisto sumnjam da če na kraju ostati s ovim likom..nema mozga i gotovo...A Dule i Sara...ono je šou..umirem od smijehauser posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 47
25.3.2011 11:17:18   
mamacita
Ne gledam show, niti budem.
No, na zalost sve su novine jutros prepune one Sibencanke. On ja dobila sto je i htjela, a to je slava na 15 minuta. Nije bilo upitno hoce li takva osoba prevariti muza i dijete, nego je to bilo pitanje vremena. Takvima je to u krvi i to je to. Da je osoba iti kakvog moralnog integriteta, ne bi se niti prijavila za taj show. Bolje je biti siromasan nego javno se poniziti do te mjere. Eto...
Citam sta joj otac govori u Vecernjem listu, i mislim si, koja je to bijeda od zene.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 48
25.3.2011 11:20:20   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: mama mery

Neposredna veza do poruke: 49
25.3.2011 11:21:11   
Bebys
a to sto je bilo sa tom zenom ..NISTA DANAS NIJE NENORMALNO...nazalost

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!