Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Ruža Hajde cure koji vam je vrag? Što ste tako čangrizave na sve? Nije da vas sve PMS pere? Malo pozitive u svemu tome, pitanja su ipak valjda radili stučnjaci i ima razlog neki za svako. Baš me briga što će me pitati, neka ljudi rade svoj posao i zarade koju kunu, pa ako ih zanima i marka guz papira i to ću im reći. Više me brine što opasno postajemo nacija čangrizavaca. Kad ste zadnji puta čule pohvalu za nekoga ili nešto? I koliko je kritika na jednu pohvalu? Djelomično se slažem s tobom,da je opći trend u zemlji postao pljuvačina po svemu i svačemu. Međutim,što bi trebali žmiriti na oba oka dok gledamo kako peru lovu na popisu stanovništva? jesi čitala koliko će nas to koštati? Što su slovenci toliko pametniji od nas pa mogu popis napraviti tri puta jeftinijije ili su samo tri puta manje lopovi od nas. Apsolutno po ničemu se ne možemo uspoređivati sa njima, mogla bi na ovu temu, no to bi zahtjevalo dizertaciju, pa ju križam u startu. I nisam čangrizava,ali krajnje mi je licemjerno deklarirati se kao osoba koja je za pravdu,pa se onda praviti da nepravda ne postoji jer se ne dotiče mene. Tebi nije? Većini ne smeta što je samo katolička vjera istaknuta jer je njihova,ali to i dalje nepravdu prema OSTALIMA čini nepravdu,pa bi bilo barem ok reći je nepravda,ali ja sam ta koja izvlači bolji kraj. Naša zemlja deklarira se kao katolička, premo tome sumnjam da će itko druge vjeroispovjesti biti uvrijeđen što nije na popisu već sam navodi vjeroispovjest. Jer kad bi realno naveli sve moguće vjeroispovjesti i sekte, bome bi to bila dobra dizertacija. Ono što me smeta što mi izgleda više poštujemo i cijenimo tuđe, a po svom pljujemo. E,pa meni nije. jer debeli ministri plaću dobivaju OD NAŠEG NOVCA. Mi ih plaćamo i ne bi se trebali ponašati kao ovce koje vode na šišanje. Popis stanovništva je ok i treba ga napraviti,ali što ćemo pljeskati na svaku idijotariju za koju je neki rođo koji je sastavljao pitanja dobio masnu lovu?? ma dajte... A kad dođu izbori, onda glasaju mahom oni kojima je itekako u interesu da vlast ostane ista, ostali ih redovito preskaču premda bi im to trebala biti građanska dužnost, no takvi su obično najglasniji kad treba pluvati, galamiti i prozivati . Ono što sam htjela i u prvom postu reći da smo postali prenegativna nacija, prozivamo sve i svakoga zato što je to u trendu i sve dok se nas ne tiče. Nitko nam ne odgovara, pljujemo po liječnicima, tetama u vrtiću, prodavačima, osobama koje rade na šalt_eru,..... po svima imali ili ne imali utemeljenog razloga, nitko nam ne odgovara i svima u startu tražimo manu. Kakvu poruku prenosimo našoj djeci? Što postižemo takvim negativnim stavom??
< Poruku je uredio Ruža -- 2.4.2011 14:02:39 >