|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
5.4.2011 20:47:31   
pepeljuga
Ej cuba,i ja imam dvi masine al mi se jos nedauser posted image

Di ste vi bili popodneuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1051
5.4.2011 20:49:04   
mariola
Evo i meneuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1052
5.4.2011 20:49:54   
BUMBI
Večer Luna i Cubauser posted image
Ja moram još malo reda u kuginji napraviti,tj suđe izvaditii staviti drugo.
user posted image user posted image za R
Ja danas opet pitala D hoće ručiti,pa mi teta kaže da ga ne silim dok neomra ostajati duže,tj dok ja ne radim da će on sam jednom tražiti.
Mi isto svugdje bili popodne,prvo u Baumaxu,pa u mercatoru na kavi i igraonici,pa kasnije do mullera

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1053
5.4.2011 20:50:21   
pepeljuga
Ojla mariolauser posted image
A sto ste vi radili popodneuser posted image ,ajme svima isto pitanje ponavljamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1054
5.4.2011 20:50:53   
LUNA000
Hvala pepe...moji isto spavaju..ja bezveze gubim vrime za komp..danas sam pospremila ormar (napokon) i htjela sam peglati večeras..al neču..strah me  da me ne zakoči do jutra user posted image
Jučer mi se N. vratio iz vrtiča s crvenom točkicom u oku u kutu na onom bijelom dijelu...netko ga pogodio s nečim..on nije plakao i nije nikom rekao..tako da tete nemaju pojma..user posted image ..a tako mu ružno vidjeti to..on kaže da ga ne boli..normalno vidi na to oko i sve..čitala sam malo po netu..i piše da tako zna biti kad pukne neka žilica od udarca..mislila sam da če se povući..ali nije još..a kako mu pedijatrica radi tek sutra popodne..možda ga odvedem da vidi..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 1055
5.4.2011 20:52:29   
pepeljuga
O bumbi u lipom ste điru bili,bravouser posted image user posted image user posted image

Ma slazem se ja da ga ne treba siliti al mi je isto malo cudno da ti teta bas to kaze,a sto da ti sutra recimo dobijes posao onda bi mu to bilo pre naglo,bar ja tako mislim,ja sam prvi put probala sa R nije islo,pa malo odustala,pa onda opetuser posted image
Ja mislim da i njima malo pase da im nisu svi na rucku i spavanjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1056
5.4.2011 20:54:45   
mariola
Luna vjerojatno nije ništa.Ljubi malog dečka od nasuser posted image
Pepi, mi smo bili po kvartu, kod susjede se zavalili u ratan a dica svaki svoju kosilicu u ruke i trk po dvorištuuser posted image
Onda smo se preselili kod nas na tiramisu. I onda kupanje,večera,Bumba i T zaspao ko topuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1057
5.4.2011 20:56:51   
BUMBI
Jučer mi se N. vratio iz vrtiča s crvenom točkicom u oku u kutu na onom bijelom dijelu..

I meni D od jutros ima takvu crvenu flekicuuser posted image ,ali ga nije nitko lupio,jutros kad se probusio sam mu vidjela.
Pepe on vjerovatno zato ni neće ostajati na ručku kad zna da sam ja kod kuće i kuhamuser posted image
A pričali smo i o tome da ako počnem raditi da onda mora ostati i na spavanju i ručku .
Večer mariola i tebiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1058
5.4.2011 20:57:29   
pepeljuga
Luna pa sto nije rekao tetama da su ga pogodiliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1059
5.4.2011 21:00:06   
LUNA000
Pa nije...on zna ko ga je pogodio...a taj dečko mu je najbolji prijatelj..pa vjerojatno nije namjerno...kaže da nije plakao jer ga nije bolilo..al baš grozno izgleda..mislim osim što je ružno za viditi on se ne žali

L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 1060
5.4.2011 21:00:13   
cuba
Mi smo bili kod mojih na ručku, pa smo familijarno zaspaliuser posted image  posli sam sa R i mamom išla do Jokera. Kupili seki nekoliko majica za ljeto za iznenađenjeuser posted image
Ja malo peglam, malo vas škicam pa pozdravljam sve pristigle jer ne mogu sve pohvatatiuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1061
5.4.2011 21:02:07   
BUMBI
Luna jesi rekla tm za curicu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1062
5.4.2011 21:07:17   
pepeljuga
Ma Luna bitno da se ne zali,i meni se T danas opalio na ulici o kantu za smece,sve oko oka mu je plavo i crvenouser posted image i onda mu je jos kriva kanta sto stoji tamouser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1063
5.4.2011 21:08:28   
LUNA000
Nisam još...sad smo na razgovorima o imenima...i valjam se od smijeha s njim..rekao smislit če preko jednog vikenda..pa je zaboravio..pa smo jednu večer se zezali..pa je nabrojao imena djece naših prijatelja..kao ne prati on tko se kako zove..uglavnom za ženska je rekao Anamarija, Lana..a za muška Matija, Ivan i prestrašio se kad je čuo da se meni sviđaju strana muška imena..odmah je mislio na Van Dama itd..uglavnom zezam ga malo..dođe mi da mu kažem..al pošto ionako sad če mu na kraj mjeseca rođendan...a neče biti nekog poklona..onda če mu to biti poklon..user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1064
5.4.2011 21:13:15   
BUMBI
Ipak češ mu rećiuser posted image user posted image
Al dobro,dugo si izdržala
A vidi T,pa kako mu je kanta stala na putuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1065
5.4.2011 21:15:10   
pepeljuga
A Bumbi kako mu nece stati kad uopce i ne gleda di hoda,samo virka oko sebeuser posted image

A Luna reci vise jadnom covikuuser posted image Ja bi te zadavila da sam ti muzuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1066
5.4.2011 21:17:14   
LUNA000
ma baš  je eto stalno u nekim problemima u vezi posla..pa eto da ga malo iznenadim...

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1067
5.4.2011 21:17:30   
BUMBI
Poznato mi je to draga mojauser posted image user posted image
D neki dan vozi bicikl i isto tako gleda okolo ko šta govorim,kog ima i zabje se frajer u auto i malo ga je bacio na poduser posted image user posted image
Umrla sam od smijeha,aon jo onda na mene kao ja sam krivauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1068
5.4.2011 21:18:09   
LUNA000
pa on uopče nije ni pita...on je takav..zna da bi on odma dalje izbrblja..pa jadan se trpi i ne pita...hahahha

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1069
5.4.2011 21:18:37   
LUNA000
evo doša kući taman..pa gibam dati mu večeru...pusa svima!!!

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1070
5.4.2011 21:21:49   
pepeljuga
A ja se uzasavam trenutno ici sama sa njima negdi kad su na biciklama,to je svaki na svojoj strani,aj Tjos i malo pazi al R ne,njemu je bitno da on pedalira pa onda i gleda u pedale ili iza sebeuser posted image user posted image user posted image
Luna ln,uzivajteuser posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1071
5.4.2011 21:22:51   
mariola
Ima li ovdje šta za jesti i pitiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1072
5.4.2011 21:24:15   
cuba
Mali vragolaniuser posted image user posted image user posted image  imam i ja jednog u nastajanjuuser posted image  sve upijam šta pričate da znam šta me čeka za godinu-dvi..

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1073
5.4.2011 21:24:23   
BUMBI
Luna LNuser posted image
Ma s njima samo šou budeuser posted image
Pa ajde daj mariola šta za pojesti i popitiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1074
5.4.2011 21:28:07   
BUMBI
Ja napravila reda u kuhinjiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!