|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
6.4.2011 13:00:17   
modesty blaise
d jel ti bejb spava 2 put prek dana ?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1151
6.4.2011 13:03:20   
pepeljuga
Modesty ti si skroz recept prominilauser posted image user posted image
Pozdrav cureuser posted image
Ja cekam rucak,mama opet kasniuser posted image
Bila danas opet malo u shopingu i kupila dva para gaca na gumu,nisu trudnicke tako da cu ih moci i posli nosituser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1152
6.4.2011 13:05:06   
modesty blaise
ja ti Pepi uvijek tak nekaj zmrdam u receptuuser posted image ...
bravo za gaćeuser posted image ...hehe
šta ima ? kako se osjećaš? kako vragolani?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1153
6.4.2011 13:05:35   
BUMBI
Bome si ga dobro promjenila MBuser posted image
Ja našla neki kolač od nutele,pa sad prepisujem...
Pepe bok i tebi,vidim mama malo kasni s ručkomuser posted image ,a da joj pomogneš bude bržeuser posted image

A ti baš uživaš,opet bila u šopinguuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1154
6.4.2011 13:06:00   
danery
3x,mb user posted image
otćori ina uredno tih pola sata-45 min,samo joj nekad problem namjestit se da zaspe-kao danas user posted image
kak tebi s hrče?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1155
6.4.2011 13:08:39   
pepeljuga
Ja super,i da kucnem odlicno se osjecam,kao da nisam ni trudnauser posted image user posted image  Vragolani u vrticu,R je otisao placuci jer ga je T prestigao na stepenicama pa on nije bio brziuser posted image luda sam laganouser posted image
Bumbi ja se nudim za pomoc al ona neceuser posted image user posted image user posted image
Dosta vise shopinga,jos mi triba samo neka elasticna haljinica za lito i ja mirna,i onako sam na Istu di me niko i ne vidiuser posted image

Danery hoce li ti zubiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1156
6.4.2011 13:10:52   
BUMBI
user posted image user posted image opet T iR na nekim mukama,ko mu krivi kad je T bio bržiuser posted image
Ma samo ti užvaj dok ti je mama tamouser posted image user posted image
Jel ideš sutra na otvorenje H&M?
Danery jel bejb uspjela zaspati?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1157
6.4.2011 13:12:56   
modesty blaise
meni je S čorio isto po 3x po 30-45min al sam mu ja to ukinula (ajme kakva sam!) i uvela 2x....
jest da ga je koji put teško zadržat da ne zaspi prije al odkada smo uveli ovo novo spavanje spava mi dulje i čvršće. rekoh ti čak mu se zna zalomit i 2h u komadu...

on inače nije baš cendrav pa sam zato tak napravila , dosta je strpljiv...čak i kad je gladan može se skulirat da pričeka a kaj onda ne bi za čorkicuuser posted image

e sad kad bi i noć još nekak zrihtali...al dobro , nebum pretjerivala, sve su to čari majčinstva. kak mm veli nas žene je priroda podarila time da opće ne moramo spavat ...aaaaaaaaaaaaa

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1158
6.4.2011 13:13:02   
danery
oće,pepe,oće,kad ja odem u penziju....user posted image user posted image
ma dobro je danas.....jučer i prekjučer je bila blaga strava od dana,toliko je jadna cvilila da se meni više od nervoze želudac grčio....jedva sam dočekala da mm dođe i da ju uzme na 15 min user posted image
inače ako zakardaši takav dan,ja tulim mamu kukumku po sat vremena čisto da ne prolupam user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1159
6.4.2011 13:13:45   
pepeljuga
Ma da Bumbi a T ko za inat nece stati,i onda mu se jos rugauser posted image user posted image user posted image
Mislila ici sinoc na Vip otvorenje al me nisu zvaliuser posted image user posted image user posted image
Bas sad citam u novinama da u tom nece biti djecije robice nego tek u onom u Areni centru a on se otvara za 7-10 danauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1160
6.4.2011 13:14:05   
modesty blaise
ja se H&M neću približiti sigurno jedno 2 mjeseca dok ne prođe ovo prvo ludilo....
još mi se čini da sam negdje pročitala da će na dan otvorenja sva roba do 200kn biti za 0kn...ak se ne varam...
onda moš mislit šta će bit..

< Poruku je uredio modesty blaise -- 6.4.2011 13:15:10 >

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1161
6.4.2011 13:14:49   
pepeljuga
Danery srica sto znas rijeci mame kukunkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1162
6.4.2011 13:15:07   
danery
bumbi,ajd pogodi user posted image
pa nisam ja baš TOLIKA mama zmaj da ju tak dugo pustim tuliti user posted image
zaspala je u minuti....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1163
6.4.2011 13:15:43   
danery
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Danery srica sto znas rijeci mame kukunkeuser posted image user posted image user posted image

jbg,to mi je u opisu struke da moram znati user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1164
6.4.2011 13:16:08   
modesty blaise
aaaaa daneryuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1165
6.4.2011 13:16:17   
BUMBI
Ma kako to da tebe nisu zvali,stvarno su nekiuser posted image user posted image
Mogu misliti kakva će biti sutra ludnica
Kod nas se u petak otvara Avene mall i to će isto biti pakao od gužve,idem tek nakon tjedan danauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1166
6.4.2011 13:17:04   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

jbg,to mi je u opisu struke da moram znati user posted image user posted image user posted image

Eto neke koristi od toga,ja sa mojima mogu vjezbat trbusnjake kad tuleuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1167
6.4.2011 13:17:24   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image za bejb
Ja vidjela u novina neke haljine i kombinzoni za 150 kn

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1168
6.4.2011 13:17:27   
modesty blaise
Bumbi ja prije jedno mjesec dana radila ferrero roche tortu(gastro diva) i bila prefina...radi se s nutelom i napolitankama...još je lakša za pravit neg ova koju sam prije spominjala

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1169
6.4.2011 13:17:46   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma kako to da tebe nisu zvali,stvarno su nekiuser posted image user posted image

A i ja se pitam,sram ih bilouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1170
6.4.2011 13:18:23   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

Bumbi ja prije jedno mjesec dana radila ferrero roche tortu(gastro diva) i bila prefina...radi se s nutelom i napolitankama...još je lakša za pravit neg ova koju sam prije spominjala

Tu i ja radila jednom,ima recept i na raji i super jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1171
6.4.2011 13:18:49   
BUMBI
Imam recept za tu ferero otrtu,mama je pravila super mi je user posted image user posted image
Mislim da ću ovaj nutela kolač praviti,imam većinom sve sastojke

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1172
6.4.2011 13:19:41   
modesty blaise
super bumbi, buš rekla kako je ispalo

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1173
6.4.2011 13:19:42   
pepeljuga
Gibam rucat,mozda se i vratim ako jos budete tuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1174
6.4.2011 13:20:00   
modesty blaise
bok Pepeuser posted image ...dobar tek želim

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!