tiny
|
evo ja opet u tuzionici...idem od pocetka,samo se zelim izjadati jer ce mi biti lakse,ovako...na uskrs mi bili na selu kod mm mame,otisli ujutro jer je trebalo pripremiti rucak i ispeci meso,pa idemo mi.dosli tamo i sjedimo svi i bezveze pricamo,ja u svom svijetu jer mi kasni 4 dana i vec me hvata zanesenost da sam mozda trudna,mm zna za to i prema meni je super,ali ...i tako pitam ja mm di je bio sinoc jer je dosao kuci u 11 a nije se ni javio da ce ostati u gradu,a moja pametna sveki da kao sta ja njega pratim,sta nisam isla trazit ga,sta se ja bojim da on ne nađe drugu,ja joj samo hladno odgovorim da ako i nađe da je nece dovesti meni u kucu vec njoj,a on samo suti i kasnije kao bio on u trgovini i zove ga prijatelj da odu na pice i tako on ostane do 11,ja kazem da se trebao barem javiti,a ne ovako.koliko me ona kuja ispizdila svojim petljanjem mene presjece u stomaku,ja na wc i vidim da sam dobila.mene puklo i razocaranje i tuga i ljutnja i sve sto hormoni mogu napraviti,i izlazim ja takva iz wc-a ljuta sama na sebe jer ocito nisam u stanju ni zatrudniti,kao da sam ja kriva za to,osjecam se popuno nekorisna...a mm se krenu derati na mene da kao sta se ja pusem,njemu sam se dosla puhati,sta ne odem kod svoje mame pa njoj ne pusem.ja odem vani ljuta sad na njega,jer sva ta moja ljutnja nema veze s njim vec samo sa mnom,ali on to ne shvaca ili ne zeli...i tako postavljam ja tanjure za rucak i kad sam sve postavila,oko 15 tanjura i poslozila stol,kaze meni sveki sta ja postavljam sto ne postavim samo 4 za nas,ja kazem zar nece doci od mm sestre i obitelji,jer uvijek za uskrs dođu na rucak,a ona meni ma nece,ja je pitam sto mi to nije rekla kad je vidila da postavljam stol,a ne gleda me i suti,a mm opet na mene krene derat se sto je nisam pitala,sta se ja pravim pametna.i sjeli za rucak ja kazem da necu jesti juhu,on meni da mogu odmah kuci da ja njemu ne trebam i da ga ja necu vise zaje....sekunda mi je falila da sjedem u auto,ali pomisao na moju miu me zaustavila jer ne zelim da ona prolazi kroz to,da ona bude dio nase gluposti i svađa.kad su mu sestre dosle on opet krene da mu je puna kapa,da nece vise ovako,jer ja njega zaj...ja sutim.ostanu sveki i mm sestra u kuhinji,a ja na hodniku,a one sapcu sta je bilo,sto je mm ljut,i naravno da sam ja kucka u cijeloj prici.i nista tako mi od uskrsa ne pricamo,ne dozivljavamo se ,prije par dana kao poceli smo malo funkcionirati,a on navecer opet ne dođe kuci do 11,meni puko film,sad ja ne zelim razgovarati uopce.jucer dođe njegova sestra kod mene i pita jel idemo u međugorje u nedjelju,ja nemam pojma o tome,kazem da mi nije nista govorio o tome.sinoc dođe kuci i ON je ljut na mene i on ne prica sa mnom,ja nemam vise volje ni pokusati pricati s njim,i odem spavati kod male u krevet kao i prethodne 3 noci.i znam da kad dođe do razgovora da cu opet ja ispasti kriva za sve,jer on radi a ja nemam nimalo postovanja prema nikome, a u biti stvar je u tome,mada nikad nije izgovoreno,da ja ne vrijedim nista jer ja ne radim,jer ja nisam u stanju ni zatrudniti vise,i ja samo trosim kisik na ovom svijetu jer ja sam potpuno beskorisna...eto,ja sam se izjadala,mozda ja samo vidim sad sve crno,ali to traje vec duze vrijeme,i ne kazem da ja nisam kriva,pridonijela sam i ja svakoj svađi,ali mozda ipak ovaj brak nije stvoren da traje....