|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
8.4.2011 12:06:56   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image
uh moj nije takav al kad bi vidla nemeša razmislila bi user posted image
zezam se,baš ispada koda neželi dijete user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 8.4.2011 12:07:08 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2251
8.4.2011 13:08:08   
tiny
ako ne zeli dijete,zasto me onda pusta da radim sve pretrage i on radi pretrage,i ja odem na hsg,i on stalno prica kako se on moli da dobijemo dijete,ali kad dođu plodni dani,onda se pravi lud,pa necu ja od molitve zatrudniti,ma ne znam sta da mislim vise,zlo mi je vise svaki mjesec ista prica u kojoj uvijek ja ispadam kucka,jer on radi fizicki posao,a ja ne radim nista,po njegovim argumentima.zelim muskarca koji ce me podrzati u svemu,koji ce me postovati i voljeti bez obzira na sve,a ne ovako da sam ja beskorisna glupaca koja nije sposobna ni za sto.ma da ne zivim u ovom glupom gradu koji je malo vece selo,poznavajuci sebe ja bih iz inata nasla ljubavnika,bar za malo ljubavi i paznje.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2252
8.4.2011 13:10:31   
BUMBI
A joj Tiny baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2253
8.4.2011 13:12:22   
mariola
IZVORNA PORUKA: BUMBI

A joj Tiny baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2254
8.4.2011 13:30:54   
Bablica
Stvarno nisi zaslužila da se tako ponaša prema tebi!!! Drži se i nadam se da će tm uskoro poduzet nešto i da će vas biti još za barem jedan više! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2255
8.4.2011 13:32:32   
modesty blaise
Tiny i meni je žao kaj se tako osjećašuser posted image ....
Probaj ga uhvatiti kad bude "bolje volje" i porazgovaraj otvoreno o svemu, pa probaj sagledati na čemu si ....
Ako nekaj nije u redu i ako si nesretna nemoj da ti tako ostane za cijeli život samo zato da "selo ne bi pričalo"....
Pusu ti šaljem- ohrabrenja i da te malo oraspoložiuser posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2256
8.4.2011 14:37:15   
Tink
user posted image user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2257
8.4.2011 14:44:34   
lavica81
draga tiny ja mislim da vas dvoje trebate sjesti i stvarno otvoreno popričati o svemu i zajednički odlučiti što želite.. to što on svaki mjesec nešto nađe kad su tebi plodni dani isto nešto znači, ili da nije spreman ili da ne želi još jedno dijete. moraš ga otvoreno pitati, bar bi tako ja.

sretno

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 2258
8.4.2011 14:46:31   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pas mater, koja krava, ne mogu vjerovat da takvi ljudi postoje

bome bi joj ja odbrusila pa nek se misli

IZVORNA PORUKA: Marta j

Sada se zalim na glupu svekrvu koja stvarno nikada nepromisli prije nego nesto provali i uopce je nije briga dali ce ikog povrijediti s svojim komentarom i izjavom.
Meni je upravo rekla da sto sam isla zatrudniti ako nemogu izdrzati trudnocu i da ona u niti jednoj trudnoci nije lezala nego je isla na posao i sve radila i sama cuvala svoje dijete.A to se odnosilo na to jer je M kod moji.
A meni da stalno netko cuva djete i da samo lezim i kukamuser posted image i da za mene i nije bilo radati.
Doslo mi je da je stjeram u rodni kraj al nisam jer ja nemogu i neznam biti bezobrazna prema drugima jer me moji roditelji nisu tako odgajali.

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2259
14.4.2011 9:42:02   
Marta j
Zalim se na svoje dijete koje nista nece da jede sto god nudila on samo vice necu necu.
I vise neznam sto da mu dam da jede.

Zalim se na sebe jer sam zivcana za poluditi i tresem se na sve oko sebe i one koji to nikako nisu zasluzili jutros mi je dosta svega i puna mi je kapa svega da bi najradije na pusti otok otisla da se malo smirim i da nikog nevidim i necujem.

Zalim se na muzev posao kojeg je svaki dan sve vise i na glupu drzavnu firmu koja nece da prima nove ljude nego on mora raditi 5 poslova od jednom i nema ga nikada doma i ako je doma uvijek ga nekog boga zovu il kada dode doma mora ici u vocnjake tako da ga nikada nema.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 2260
14.4.2011 11:13:23   
katy mama

IZVORNA PORUKA: Marta j

Zalim se na svoje dijete koje nista nece da jede sto god nudila on samo vice necu necu.
I vise neznam sto da mu dam da jede.

Zalim se na sebe jer sam zivcana za poluditi i tresem se na sve oko sebe i one koji to nikako nisu zasluzili jutros mi je dosta svega i puna mi je kapa svega da bi najradije na pusti otok otisla da se malo smirim i da nikog nevidim i necujem.

Zalim se na muzev posao kojeg je svaki dan sve vise i na glupu drzavnu firmu koja nece da prima nove ljude nego on mora raditi 5 poslova od jednom i nema ga nikada doma i ako je doma uvijek ga nekog boga zovu il kada dode doma mora ici u vocnjake tako da ga nikada nema.

to za Matino jelo-nemoj se brinut svi oni imaju dana kad nece da jedu,meni se tad i ne kuha,al eto

a ovo drugo-ma i ja bi ponekad stvarno pozelila otic negdje dalekooo,i biti bar par sati sama,jednostavno se desi takav dan user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2261
14.4.2011 11:50:32   
danery
marta user posted image user posted image user posted image user posted image
a za klopicu....evo i e meni neće baš jesti...muke ježeve oko mlijeka,svaku bočicu pije na par rata...ćefi ženska user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 2262
14.4.2011 15:02:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2263
18.4.2011 17:25:21   
Tanjica Tanja
Tužim se na user posted image  jer je svakom je.....nom loncu poklopac...MRZIM kad radi stvari za mnom!user posted image user posted image  Objesila sam donji dio mm trenirke da se osuši, a ona nije izdržala već ga je morala preokrenuti i premjestitiuser posted image user posted image  Inače sam užasno samostalna, ne volim kad mi netko "pomaže", jako me to iritira.....uffffuser posted image user posted image user posted image  Daj me ženo pusti da radim stvari na svoj način......

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 2264
18.4.2011 17:57:07   
Točkica28
ti draga njoj lijepo proslijedi jedan veliki jrasni ječmenacuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2265
18.4.2011 18:36:00   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 2266
18.4.2011 20:42:19   
BUMBI
bjesila sam donji dio mm trenirke da se osuši, a ona nije izdržala već ga je morala preokrenuti i premjestiti

Znam kako ti je,ja isto dobijem napad kad to vidim da mi je napravilauser posted image user posted image ,i to već par puta,ali ja nikako da nešta kažem

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2267
18.4.2011 20:53:05   
danery
ahhahahhahaha,bumbi,tt,znam kak vam je user posted image
meni je moja znala rasturot cijelo sušilo i pretumbat po svom,pa sam se ja hladno opremila za gore i sad user posted image nema pristupa....probala se opet petljat sa izjavom da se kod nje dolje veš brže suši radi peći (a ne ložimo skoro već mjesec dana user posted image ) I DA SE BOJI DA NAM GORE NE POČNE IZBIJATI PLIJESANJ.... kak da ne...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2268
18.4.2011 20:56:27   
Fever
svima veeeeeeeeliki user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2269
20.4.2011 19:45:44   
Marta j
Zalim se na mm koji je M kupio neki traktor s prikolicom a on jos nezna pedalati i sada trazi da ga se gura.A nigdje nikog oko mene da ga malo voza.
A vec ima guralicu,formulu i dva bicikla.
I sada kaze da ide mu za uskrs kupiti jos motor koji se puni na struju e nemoze dosata mi je i ove njegove motroizacije napunio je garazu sto sa svojim sto s Matinim.

A ima igracaka ko dva vrtica i nece da se igra s njima nego ih lomi.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 2270
20.4.2011 20:09:52   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2271
29.4.2011 8:52:53   
tiny
evo ja opet u tuzionici...idem od pocetka,samo se zelim izjadati jer ce mi biti lakse,ovako...na uskrs mi bili na selu kod mm mame,otisli ujutro jer je trebalo pripremiti rucak i ispeci meso,pa idemo mi.dosli tamo i sjedimo svi  i bezveze pricamo,ja u svom svijetu jer mi kasni 4 dana i vec me hvata zanesenost da sam mozda trudna,mm zna za to i prema meni je super,ali ...i tako pitam ja mm di je bio sinoc jer je dosao kuci u 11 a nije se ni javio da ce ostati u gradu,a moja pametna sveki da kao sta ja njega pratim,sta nisam isla trazit ga,sta se ja bojim da on ne nađe drugu,ja joj samo hladno odgovorim da ako i nađe da je nece dovesti meni u kucu vec njoj,a on samo suti i kasnije kao bio on u trgovini i zove ga prijatelj da odu na pice i tako on ostane do 11,ja kazem da se trebao barem javiti,a ne ovako.koliko me ona kuja ispizdila svojim petljanjem mene presjece u stomaku,ja na wc i vidim da sam dobila.mene puklo i razocaranje i tuga i ljutnja i sve sto hormoni mogu napraviti,i izlazim ja takva iz wc-a ljuta sama na sebe jer ocito nisam u stanju ni zatrudniti,kao da sam ja kriva za to,osjecam se popuno nekorisna...a mm se krenu derati na mene da kao sta se ja pusem,njemu sam se dosla puhati,sta ne odem kod svoje mame pa njoj ne pusem.ja odem vani ljuta sad na njega,jer sva ta moja ljutnja nema veze s njim vec samo sa mnom,ali on to ne shvaca ili ne zeli...i tako postavljam ja tanjure za rucak i kad sam sve postavila,oko 15 tanjura i poslozila stol,kaze meni sveki sta ja postavljam sto ne postavim samo 4 za nas,ja kazem zar nece doci od mm sestre i obitelji,jer uvijek za uskrs dođu na rucak,a ona meni ma nece,ja je pitam sto mi to nije rekla kad je vidila da postavljam stol,a ne gleda me i suti,a mm opet na mene krene derat se sto je nisam pitala,sta se ja pravim pametna.i sjeli za rucak ja kazem da necu jesti juhu,on  meni da mogu odmah kuci da ja njemu ne trebam i da ga ja necu vise zaje....sekunda mi je falila da sjedem u auto,ali pomisao na moju miu me zaustavila jer ne zelim da ona prolazi kroz to,da ona bude dio nase gluposti i svađa.kad su mu sestre dosle on opet krene da mu je puna kapa,da nece vise ovako,jer ja njega zaj...ja sutim.ostanu sveki i mm sestra u kuhinji,a ja na hodniku,a one sapcu sta je bilo,sto je mm ljut,i naravno da sam ja kucka u cijeloj prici.i nista tako mi od uskrsa ne pricamo,ne dozivljavamo se ,prije par dana kao poceli smo malo funkcionirati,a on navecer opet ne dođe kuci do 11,meni puko film,sad ja ne zelim razgovarati uopce.jucer dođe njegova sestra kod mene i pita jel idemo u međugorje u nedjelju,ja nemam pojma o tome,kazem da mi nije nista govorio o tome.sinoc dođe kuci i ON je ljut na mene i on ne prica sa mnom,ja nemam vise volje ni pokusati pricati s njim,i odem spavati kod male u krevet kao i prethodne 3 noci.i znam da kad dođe do razgovora da cu opet ja ispasti kriva za sve,jer on radi a ja nemam nimalo postovanja prema nikome, a u biti stvar je u tome,mada nikad nije izgovoreno,da ja ne vrijedim nista jer ja ne radim,jer ja nisam u stanju ni zatrudniti vise,i ja samo trosim kisik na ovom svijetu jer ja sam potpuno beskorisna...eto,ja sam se izjadala,mozda ja samo vidim sad sve crno,ali to traje vec duze vrijeme,i ne kazem da ja nisam kriva,pridonijela sam i ja svakoj svađi,ali mozda ipak ovaj brak nije stvoren da traje....

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 2272
29.4.2011 8:57:01   
BUMBI
Ajme pa ovo je strašno.oprosti što ću ti ovo reći ali ja nebi imala još jedno dijete s takvim čovjekom....

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2273
29.4.2011 8:58:04   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image
žao mi je tinyuser posted image
tu si da budeš mama curici svojoj a ne bzvz nemoj takouser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2274
29.4.2011 9:11:47   
ema55
Žao mi je jako za tvoju situacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj ti misliti loše o sebi, najvažnije je da budeš mama svojoj curici. I dok ne raščistiš odnose sa mm, nemoj pokušavati zatrudniti, samo će ti biti gore. za djete trebate živjeti u skladu i poštovanju.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za decka
xxxxy

koje vam je od ova dva imena ljepse

leon (55%)

adrian (45%)

Broj svih glasova: 78

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!