Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:40:23
|
|
|
|
Puli
|
Normalno ja uvijek polazim od toga da kakav si ti prema njima takvi su i oni prema tebi. Al bilo je i neljubaznih sestra i neki doktori živčani. Al sve u svemu bilo je OK. IZVORNA PORUKA: koka i u zg isto tako i ja bila zadovoljna merkurom i lisa samo da znaš besprijekorno je čisto
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:41:38
|
|
|
|
Puli
|
bok majo jel sve spremno za sutra? mi naše krstitke dogovorili u 9 mjesecu kad se svi vratimo s mora
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:42:17
|
|
|
|
koka
|
Svaki put (skoro) kad sam na forumu ova moja podivlja zapleše , a pošto imam laptop u krilu, se pitam , da li joj šteti?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:42:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Slažem se s Puli da je u Merkuru sve ok, a posebno čistoća...
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:42:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:44:15
|
|
|
|
tina1602
|
evo ja luni napravila mrkvu, krumpir, i blitvu....
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:44:39
|
|
|
|
cokolada
|
Iva ako te zanimaju detalji kako gdje mogu ti napisati na pp. Inace, ja sam dogovorila sa svojim ginicem porod koji mi je pratio cijelu trudnocu. Odlazila sam privatno u njegovu ordinaciju, a inace radi u jednoj zag bolnici (Prof). Imala sam super smjestaj, toplu vodu, cistu spavacicu svaki dan, WC i tus u sobi itd. Sve je proslo ok, brzo rodila samo je mali dobio zuticu na sto su me i upozorili da postoji mogucnost s obzirom da se ranije rodio. U svim zag bolnicama mozes dogovoriti porod s ginicem ali moras njemu dolaziti na preglede (znam iz iskustva svojih prijateljica).
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:45:36
|
|
|
|
koka
|
Joj koji pljusak ovdje . Sad se nadam da nisu na moru klinci. A ovi moji po putu tko zna koje vrijeme imaju? Kakvo je vrijeme u unutrašnjosti? Nedostupni su mi.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:46:44
|
|
|
|
maja
|
Bokić svima! Šta mi se desilo danas,za sam kolač koji sam radila već sto puta, naravno baš kad mi treba, ljuta sam
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.5.2008 12:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:48:16
|
|
|
|
cokolada
|
Koka u zagrebu ti je trenutno sunce kroz oblake, nema kise.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:49:21
|
|
|
|
maja
|
Puli, sve je više manje gotovo, čekam muža da mi donese stolove pa da mogu namjestit sve, a sutra se još moram ranije probuditi da se sredim i moram juhu kuhat. Nadam se da sutra neće biti kiše, a danas je još uvijek lijepo!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:49:43
|
|
|
|
Puli
|
super tina mi ćemo danas tikvicu i mrkvu moja ima novu foru malo odspava pa se probudi pa brblja 15 ak min i onda opet zaspi do dva
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:50:29
|
|
|
|
lisa
|
kaj se tiče peglanaj volim peglat , a kaj se tiče muških , treba ih čuvati maziti i nikad nam nesmije biti teško za njih napraviti nešto , jel če vas bolje cijeniti a naravno oni nama moraju i vračati tu pažnju...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:50:57
|
|
|
|
Puli
|
sutra je sunčano
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:50:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:51:09
|
|
|
|
cokolada
|
U slijedecoj trudnoci bih razmislila o privatnom rodilistu jedino iz razloga jer mi se nekako "sviđa" porod u vodi.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:52:10
|
|
|
|
koka
|
Lilivana. Štedite snagu, dišite kako treba i imajte povjerenja. Jer ako tikreneš s tom idejom da oni neznaju šta rade onda... Joj Majo . Sad mi javili da su kod Karlovca i da je sunčano. Iva ako vidiš zeleNi Scenic pozdravi ih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:54:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:55:57
|
|
|
|
koka
|
Sva sreća da nemamo košulje.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 12:56:37
|
|
|
|
koka
|
Iva.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 13:00:56
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva Vidine stvari peglam, pa je to sve tako jako pipkavo - ovakva kragnica, pa onakva. nisam baš previše o tome razmišljala kada sam kupovala stvari pa ću se sada morati malo patiti Ja od sad kupujem samo bodiće koji se oblače preko glave, jer ih je najlakše speglati, a oni koji se vežu me ubijaju! A što se tiče košulja, MM ih nosi samo za posebne prilike pa se potrudim speglati bez crte!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 13:03:37
|
|
|
|
lisa
|
ma htijela sam reči da im treba udovoljavati to. . . .muškima , nebu sad one tebe manje volil radi toga možda sam se krivo izrazila sory..al poštujem muški rod i treba znati kako sa njima i na koji način... ja bum ko Žuži
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!