|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
5.5.2011 21:02:25   
pepeljuga
A daj onda i coluuser posted image user posted image user posted image
Veceruser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 801
5.5.2011 21:10:10   
mariola
a evo i colauser posted image

user posted image

kako ste? Kako je R?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 802
5.5.2011 21:12:45   
pepeljuga
A bas bi mi takav jedan dobro dosao domauser posted image user posted image user posted image
R napokon malo bolje,popodne se lipo naspavao i malo zivnuo,pojeo malo jabuke,banane i stapica i cilo vrime pije cajuser posted image user posted image user posted image
A ja se lipo naradila,spremila moje stvari i usput spavacu,napravila lazanje za sutra i mislila sad oprat kosu al nekako mi se neda,mislim da cu ujutrouser posted image
Sto ste vi radiliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 803
5.5.2011 21:15:42   
cuba
Večer cure user posted image
Evo i ja napokon sjela. Naradila se po kući poslijepodne, napokon pospremila u podrum ukrase od Uskrsauser posted image . Oprala još 2 mašine robe a tek sinoć prethodne ture ispeglalauser posted image . R spava od 20:30h. Sad se lipo otuširala da ne moram kasnije, čekam da počnu nove epizode Uvoda u anatomiju. U 22h suuser posted image

Pepe ajme baš mi je drago da nam je mali imenjak napokon boljeuser posted image user posted image  Ma još dan-dva i bit će ko novi. Taman prije nego krenete na putuser posted image
mariola kako tvoj mališan?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 804
5.5.2011 21:21:46   
pepeljuga
Ej cuba,bila si vrijedna,bravouser posted image user posted image user posted image

I ja jedva cekam uvod u anatomijuuser posted image user posted image user posted image
Jel ima sto nova za tmuser posted image
Procitala sam jutros za jaslice,bas mi je zaouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 805
5.5.2011 21:22:39   
mariola
Bravo za Roka, baš mi je drago da se ne muči više. Neka se što prije potpuno oporaviuser posted image
Mi smo bili uglavnom doma, tek iza 6 smo izašli, bili kod susjeda/rođaka, T se igrao s djecom, onda nam je došla i moja šogi s malim pa smo svi išli kod ovih prvih u konobu na ćevape. Moj T pojeo dva i pomfrit(više od sve druge djeceuser posted image ) Tako da se nisam morala mislit za večeruuser posted image  Zaspao je dok sam mu pidžamu oblačilauser posted image
MM radi a ja se isto istuširala, stavila robu prat, pojela porciju kokica, pogledala Prijatelje...uglavnom u horizontaliuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 806
5.5.2011 21:27:02   
pepeljuga
I ja natirala mm da mi ode u meksickiuser posted image user posted image user posted image vec mi je par dana oku ustimauser posted image user posted image
Ma bravo za T i cevapeuser posted image user posted image user posted image zna on sto je dobrouser posted image

I ja cu kad pocne uvod lipo u krevet i gledat i vec vidim da bi mogla zaspatuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 807
5.5.2011 21:28:40   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Jel ima sto nova za tmuser posted image
Procitala sam jutros za jaslice,bas mi je zaouser posted image

Još ništa nažalostuser posted image  nekako sam i sumnjala da će to sve proći u najboljem redu ali ipak sam se nadala da bi bar jednom taj iskrcaj mogao proći bez problema...ako ništa drugo bar će cijelo ljeto biti kućiuser posted image
A jaslice mi ni ne spominjiuser posted image  sad sam u potrazi sa privatnim. Jedini razlog zašto sam htjela drž je zato šta imam 2 vrtića odmah kraj kuće. Niti 10m pješke i to bi mi bilo super. A privatni su mi već malo dalji ali po cijeni skoro pa isti, možda 200-300kn skuplji.

mariola znači T njupa čevapeuser posted image  vidiš nisam ih još dala R da proba. Al zato kad vidi pomfrit poludiuser posted image

Pepe jesi skoro gotova sa pakiranjem?
Jesi riješila poklon za nećakinjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 808
5.5.2011 21:32:04   
mariola
Cuba nadam se da će tm i pak uskoro biti domauser posted image
Ajme ja nisam mogla vjerovat kako ih trpa. A oko 5 smo ručali pureće kotlete i pomfrit. Ne trebam ni govorit da je pojeo popriličnu porcijuuser posted image  Pomfrit može uvijek jest. Ne može on dočekat da se ohladi pa mu moram dat da puše u njihuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 809
5.5.2011 21:35:44   
pepeljuga
Dosta sam spakirala,sad moram viditi i od ovih vecih stvari sto mi triba pa ce to mm doniti drugi vikend. A poklon jos nisam kupila,mm dosao kasno sa puta pa mi se nije dalo ici u grad,nadam se da cu sutra uspituser posted image
Ma ajde dobro sto ce onda tm biti doma cilo litouser posted image user posted image user posted image
I drzim fige da nađes sto prije jasliceuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 810
5.5.2011 21:36:35   
pepeljuga
Ma sva dica vole pomfri a i ja,ja bi ga mogla svaki dan jestiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 811
5.5.2011 21:39:06   
cuba
Koja sam ja mama, upravo sam maznula R kesicu smokijauser posted image
Ajme ubit će me ovi njegovi smokići i keksi, toga uvik ima u kućiuser posted image

Ja se veselim suboti, fešta sv. Duje jeuser posted image user posted image  cili dan će biti šušur u gradu, jedva čekamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 812
   [Obrisani korisnik]
5.5.2011 21:39:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 813
5.5.2011 21:41:03   
cuba
Večer Cvrleuser posted image
Šta dobroga kuvaš?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 814
5.5.2011 21:45:10   
pepeljuga
Cuba i ja mojima poila cokoladeuser posted image user posted image user posted image

Ojla cvrle,sto lipo kuhas,i ja napravila lazanje da ne moram sutrauser posted image
R bolje bar mislim,upravo se bio probudioi zavrsio na wc sa prolivomuser posted image user posted image user posted image ma poludit cu,taman mislim da je krenula na bolje a ono opet sranjeuser posted image user posted image user posted image
A cuba i ja bi na festuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 815
   [Obrisani korisnik]
5.5.2011 21:47:01   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 816
5.5.2011 21:48:24   
mariola
I ja sam sinoć nakon obilne večere zavirila u Tonijevu ladicu sa slatkišima. Pojela sam mu jednu kinder čokoladu, al malu, samo su 4 unutrauser posted image
Večer cvrle, jel tvoje dijete spava?
Ajme Pepi, sad i prolivuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 817
   [Obrisani korisnik]
5.5.2011 21:48:52   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 818
5.5.2011 21:54:47   
mariola
Ma šta bi ti da mene nemauser posted image
Ajme da mi je jedne ovakve sad kao sa slika, njamiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 819
5.5.2011 21:56:54   
cuba
Aaaa ja ću jedne čevape sa extra kapule i ajvara maznit u subotu na feštiuser posted image  mogla bi i šećernu vunu pojest user posted image  ajme ko dite se veselim.
Meni baš fali kuhanje. Sad ćete me ubituser posted image
Al kad je mm na brodu napravim samo ručak za R, ja jedem splačine jer mi se ne kuva za sebe samu i ne volim sama jesti. A i više-manje sam na tatinoj spiziuser posted image

Neposredna veza do poruke: 820
5.5.2011 21:59:20   
mariola
Cuba ja nikad ne kuham ako je samo za mene. Kad nema mm nema ni kuhanjauser posted image
A i ja sam najavila mm-u da u subotu idemo u konobu na ćevapeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 821
5.5.2011 22:00:20   
pepeljuga
Cvrle nisam mu dala jer mi je Dr rekla da se ne preporucuje dici ispod tri godineuser posted image

Ajme koji lipi cevapiuser posted image  Cuba pojedi jedne i za mene na festi,vunu ne morasuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 822
   [Obrisani korisnik]
5.5.2011 22:00:40   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 823
5.5.2011 22:01:22   
pepeljuga
Ma i ja kad sam sama vecinom pomfri i jajauser posted image user posted image user posted image ili nesto slicno brzinskiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 824
5.5.2011 22:03:30   
mariola
Zaključak, više volimo jesti nego kuhatiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!