|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
16.5.2011 8:31:32   
mamice
Jutroooouser posted image jel bebac spava pa su uspijela malo na komp? mi se sad zbudili pa odmah klopamouser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1351
16.5.2011 8:39:54   
mamino zlateko
da da zaspala je...ah svi ju paze kad ja nemogu...u subotu sam pripremala sve za mm-ov rockas i odrezala sam si prst na mesoreznici,palac,bila i na šivanju....a boli ko sam vrag...a danas imamo i pregled i cjepljenje..vidjet cemo kako ce to proci..prvi puta je bilo svega....nadam se da ce sad biti bolje...kako ste vi? kako beba?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1352
16.5.2011 8:43:26   
mamice
Ajoooj to je sigurno bolilouser posted image tog je mene uvijek strah kad rezem na meso reznicu jedanput sam nokat prepolovila na njoj. Evo mihael gleda crtice neda mi ga se voditi danas u vrtic jer je predaleko 

Neposredna veza do poruke: 1353
16.5.2011 8:47:13   
mamino zlateko
a ja sam si odrezala cijelu jagodicu i nokat i oštetila zivce i sad sutra idem kod kirurga da vide dali mi uopce funkcionira taj prst...ako ne funkcionira ostat cu bez njega...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1354
16.5.2011 8:48:12   
mamice
user posted image user posted image user posted image uzas ma nije valjda tako strasno

Neposredna veza do poruke: 1355
16.5.2011 8:49:54   
mamino zlateko
a neznam bas..danas imam previjanje pa cu vidjet kako izgleda...sve mi preko prokrvarilo i sve mi se zalijepilo...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1356
16.5.2011 9:07:13   
mamice
Drzi se draga nisi valjda takve srece. Ja znam kak me bilo strah kad su meni isto rekli da cu ostat bez prsta jer mi se poceo susiti al sve je na kraju bilo ureduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1357
16.5.2011 9:26:40   
mamino zlateko
nekak bude..nadam se..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1358
16.5.2011 9:38:36   
danery
jutro user posted image
ajme koji doček...user posted image mz,sretno ti kod kirurga....sva sam se naježila,ufff....
mamice,jutro user posted image kako pupa? vidim miki doma....
kod nas kiša,zima,bljak....bejb treba spavat al neće...baš je bljak dan user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1359
16.5.2011 9:42:18   
mamino zlateko
kod nas isto hladno,vjetar kisa....ma nadam se da nije nista,da ce bit sve u redu....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1360
16.5.2011 9:50:07   
mariola
Jutro cure i od meneuser posted image
Kod nas neko zimsko raspoloženje, pa i ja nekako vrijednija. Nema ni stranaka pa mogu u miru puno toga napraviti.user posted image
MZ ti si se dobro sredilauser posted image
Nadam se da će brzo proći.
Bumbi jesi ti tu?
Danaery kako je noć prošla?
Evo kavica za svihuser posted image
user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1361
16.5.2011 9:51:33   
mamino zlateko
a jesam..kako si ti? kako toni?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1362
16.5.2011 10:04:10   
danery
jutro mariola...
noć prošla super,u komadu user posted image spavale do 15 do 8,evo sad je opet zaspala...
šta vi radite?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1363
16.5.2011 10:27:04   
cuba
Jutro cureuser posted image
Mi smo jutros do 7h spavali. Upravo smo se vratili iz dućana, obavila sam kupovinu za ovaj tjedan. Od danas nema više mamine spize, kuham jauser posted image
I kod nas je zahladilo, puše bura i kišica je počela padati taman kad smo u kuću ulazili...baš bezveze vrijemeuser posted image

Kako ste mi vi curke, klinci?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1364
16.5.2011 10:29:10   
mariola
Mi smo dobro. Uživali smo cijeli vikend. Ja bila u noćnom životu i u petak i u subotu. Sad sam mirna jedno vrijeme user posted image
T je sav sretan ostao u vrtiću. kao i svak idan. Jučer nam je moj tata bio pa se on cijeli dan pravio važan. MA šou s njim, svak idan nešto novo. Priča, ko mali papagaj ponavlja sveuser posted image
Ja na poslu, malo me poboljeva, mislim da ću dobiti user posted image  a volila bi da ne dođe...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1365
16.5.2011 10:30:36   
mamice
IZVORNA PORUKA: danery

jutro user posted image
ajme koji doček...user posted image mz,sretno ti kod kirurga....sva sam se naježila,ufff....
mamice,jutro user posted image kako pupa? vidim miki doma....
kod nas kiša,zima,bljak....bejb treba spavat al neće...baš je bljak dan user posted image

Bok da mikica doma nije mi ga se dalo voditi u vrtic kad izgubim 2,5 sata sam da ga odvedem i dodjem doma. Pupa je super beba me tak tuce da se nekak prepadnem da sam aliana progutalauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1366
16.5.2011 10:32:40   
cuba
Da, da čitala sam sinoć da ste imali lijepi vikenduser posted image
Ja nisam bila vani od 2 mjeseca i tako se veselim jednom ženskom izlasku kad mm dođeuser posted image
Jel ti seka saznala šta nosi?
Ajooojuser posted image  šta stvarno misliš da ćeš dobiti? Ja se još uvik nadam da nećešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A di nam je Bumbi? I ona odbrojava zajedno sa tobom jel da?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1367
16.5.2011 10:34:50   
mamino zlateko
ja vas curke napustam..idem stavim t na spavanje,da nam sve za doktoricu spremim,i sebe da nekak obucem pa cemo krenuti...a mm radi cijeli dan pa cemo ostat kod bake popodne..cujemo se sutra,javim kak je proslo cijepljenje i kirurg...jooj sta boli.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pusika vam salje moje zlateko...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1368
16.5.2011 10:39:08   
mariola
Ej cuba, ma i ja ju jutros tražim, nema je..
Ma baš imam osjećaj da će svaki čas doćuser posted image
A seka moja nosi dečka. Mateo će se zvatiuser posted image
A ti se bacaš u kućanice koje osim pranja i čišćenja i kuhaju svak idanuser posted image
E mene je u subotu kad smo došli u Pag, ja da izvadim kolica, i onda me tako stislo u kičmi, živac se ukočio, jedva sam hodala od bolova i na jednu stranu se nisam mogla ni okrenut. Jučer mi je bilo solidno a danas opet ukočena. Baš je neugodnouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1369
16.5.2011 10:47:49   
cuba
Oho i sekica će dobiti sinauser posted image user posted image  jel se L veseliuser posted image
Da, da sad sam housewife u punom smislu riječiuser posted image  imam ovaj tjedan hrpu stvari za obaviti po kući, tako kad mm dođe da sam mirna bar 10ak dana sa ribanjem...
Jesi se to preforsirala sa nečim pa te uhvatilo iliuser posted image

MZ nadam se da će danas sve proći u redu sa cjepivomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1370
16.5.2011 11:27:11   
mariola
izgleda da mi je od kopanjauser posted image  kopala sam malo zemlju za posadit cvijeće, bila je tvrda ko kamen a nisam smila stat jer kad god bi stala , T mi govori, mama josuser posted image
sad me počela i druga strana. Vidim da je vrijeme za pauzu ali mi se uopće ne izlazi po ovom vremenu vani...
Šta ti R radi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1371
16.5.2011 11:29:48   
ZVRK
svratila ja malo u birc na podnevnu kavicu ako ima koja?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1372
16.5.2011 11:48:27   
cuba
Evo me natrag. Išla sam staviti čistu posteljinu na krevet i turu robe u mašinu na pranje.
R mi upravo zaspao na kaučuuser posted image  idem ga prebaciti u krevetić pa se vratim.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1373
16.5.2011 12:34:26   
cuba
Di ste vi sada nestaleuser posted image
Ja sam stavila kuhati ručak, jednu turu stavila na žicu da se suši, drugu stavila na pranje.
Ni sama ne znam kako mi je R danas ovako rano zaspao. Inače ide oko 13:30huser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1374
16.5.2011 12:36:50   
mariola
Evo mene, radim dok nema nikoga. Nisam ni vani izašla, baš mi se ništa ne da. A i ukočena sam, jedva čekam doć doma i mislim da ću se izvalit na kauč pod dekicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!