|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
17.5.2011 9:17:14   
BUMBI
user posted image user posted image za T a i tetu što ga je uspjela dozvati
Da,da nema još ništa,hvala cureuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1526
17.5.2011 9:31:21   
mariola
Jutro pristiglima. ajme cuba zavidim ti na spavanju do 8. Ja jutros opet ko zombi. Buđenje u 6 je baš prerano.
user posted image user posted image  za T. Vidim anax da je i njemu hrana najbolji prijateljuser posted image
Ja se malo s mamom raspričala na telefon pa sam nestalauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1527
17.5.2011 9:41:01   
anaxx
voli T papati, ali u zadnje vrijeme (od kad je krenuo u vrtić) želi jesti sam i nikako drugačije... a mama onda skuplja hranu svuda uokolouser posted image  i ja i on moramo imati žlicu kad se jede...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1528
17.5.2011 9:47:22   
BUMBI
Neka,neka samo nek on papa i uči se samuser posted image
Ja vas pozdravljam,idem još za ručak pripremiti,pa moram još do pošte

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1529
17.5.2011 9:49:15   
cuba
Bumbi, nemoj se umoritiuser posted image  ljubac šaljem zetuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1530
17.5.2011 9:49:45   
mariola
Znam dobro o čemu pričao. Moj T od osmog mjeseca života sam drži žlicu/vilicu u ruci i sam jede. Ja bi imala drugu pa ga i ja hranila a od kad ide u vrtić, ja mu se ne smijem ni približit, nego sve samuser posted image  Kad jede  monte ide direkt u kadu skupa s robomuser posted image  Ali brzo je i to prošlo, nema više tako puno prolivanja i hrane svuda oko njega. Pusti ga, brzo će on to savladat.
On bolje drži žlicu i barata s njom nego nećakinja koja ima 6 godina, ona uživa rukama jestiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1531
17.5.2011 9:50:47   
anaxx
pa, pa bumbi... ja sam ručak jućer pripremila, oko 1 i pol u noći sam bila gotova, juhica, rižoto i polpete od zobenih pahuljica spremne danas za pečenje...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1532
17.5.2011 9:51:37   
pepeljuga
jutro cureuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1533
17.5.2011 9:52:13   
anaxx
o mariola i nama ruke služe za papanje...user posted image

jutro pepeljuga...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1534
17.5.2011 10:00:10   
cuba
Jutro Pepeuser posted image
Kako si danas? Šta ti frajeri rade?

Ja mom taman dala malo capuccina u šalicu jer me uvik žica i naravno da je razbio šalicuuser posted image  četvrtu u misec dana. Moram novi set kupiti, ostala sam na par šalicauser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1535
17.5.2011 10:02:24   
danery
jutro user posted image
mi se uspavale danas....obje zaćorile nakon doručka,ja se probudila,stavila veš prati i sad malo zjakam uz kavu,a bejb još drijema user posted image
šta je cuba,r sredio šalicu? pa moraš obnovit kolekciju,malo trend pratit,garant imaš neke demode user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1536
17.5.2011 10:05:44   
cuba
Jutro naletušiceuser posted image
E da su bar demode, nebi mi bilo žaouser posted image  dala bi mu ih sve odjednom nek lupauser posted image  ovo su šalice koje nam je sveki kupila. Stvarno su lipe a šta ću joj sad rećiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1537
17.5.2011 10:06:04   
pepeljuga
Evo decki doruckuju i igraju se,ja pijem kavicu pa cemo malo u điruser posted image
Sto vi imate u planu?

Danery lipo ste se naspavaliuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1538
17.5.2011 10:07:33   
mariola
Jutro pepe i danery. Evo ja malo radila i odmah ogladnila. jedem šunku i jogurt. light naravnouser posted image
Cuba jesi ti jučer pisala da je R pokvario vagu? Ušao T za mnom u sobu u kojoj je vaga i ja se toga sjetila i ugural je pod krevet da i moja ne nastrada jer se on baš voli igrati s njomuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1539
17.5.2011 10:08:24   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

E da su bar demode, nebi mi bilo žaouser posted image  dala bi mu ih sve odjednom nek lupauser posted image  ovo su šalice koje nam je sveki kupila. Stvarno su lipe a šta ću joj sad rećiuser posted image

ma tko će ti povjerovati da su slučajno razbijeneuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1540
17.5.2011 10:09:47   
pepeljuga
Cure ja vas pozdravljam,idemo se spremati..:-*

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1541
17.5.2011 10:12:01   
cuba
mariola, jesam. R je stalno vuče po kući i kad stane na vagu ja mu moram pljeskati koliko kg imauser posted image  Od prošlog tjedna ne radi više, izbacuje mi neki error. Ko zna šta je sve ispritiska na njojuser posted image
Ma da, razbia mi prvo moje šalice, sad i svekineuser posted image  ajde nije samo njene pa neću ispast BIČuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1542
17.5.2011 10:13:38   
danery
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: cuba

ma tko će ti povjerovati da su slučajno razbijeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image baš

da je moja sveki u pitanju,e to je druga priča....ta što joj se ne sviđa,samo kvrcne o pod kao slučajno....i riješi problem user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1543
17.5.2011 10:19:00   
danery
hebate,al je to BIČ postala poštapalica za sve i svašta user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1544
17.5.2011 10:22:58   
mariola
cuba možda ti je samo baterija. i meni je to nedavno pisalo pa sam nove baterije stavilauser posted image
I T obavezno ide na vagu i zove me da mu pročitam koliko ima kilauser posted image
moje diejte je neki dan otkrilo čudo tehnike - aparat za kavu. valjda ga do sad nije doživljavao ali neki dan je tako fascinirano gledao dok kava toči  u šalicu, ma neopisivo. I onda sma morala i njemu naravno malo stavit u šalicu, plus pjenica naravnouser posted image  

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1545
17.5.2011 10:27:49   
cuba
Ma mislim i ja da je baterija otišla, čekat će mm-a nek ih kupi kad dođeuser posted image
mariola, nikako da te pitamuser posted image  jel ti T ima modrica po nogama? Meni je ih R pun, ko da je na ratištu bio. Svaku večer kad ga kupam otkrijem još jednuuser posted image
naletušice bičuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1546
17.5.2011 10:27:53   
danery
hahahahahha,vidi ti malih kavopija user posted image user posted image user posted image user posted image
meni bejb ooopasno pilji u šalicu svaki put....al i bez kofeina je hopsimiš teški,ajme kako to dijete mlatara nogama al stalno user posted image sekunde mira nema.....jadna joj majka kad prohoda user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1547
17.5.2011 10:33:24   
mariola
Nema T modrica, ma niti jednu.
Evo kod nas sunce proviruje, valjda će skroz izać pa da popijem kavicu na špiciuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1548
17.5.2011 10:35:13   
danery
cuba whateveeeeeeeeer,vid mi avataaaaaaar user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1549
17.5.2011 10:36:42   
cuba
Aha, znači moj je hahar i gotovouser posted image
Evo san ga uposlila, dala sam mu punu košaru robe da stavi u sušilicuuser posted image  nit ga vidiš nit ga čuješuser posted image
Kod nas i dalje oblačno, kišica pada stalnouser posted image  uživaj na kavici i za nasuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!