|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
20.5.2011 10:20:20   
mariola
Blago vam se kad imate vremena ujutro za gugutanje i kavicu doma. Mi radimo od 7 pa da bi sve to obbavili tebali bi u 5 ustatuser posted image
Od kad vi radite? 9?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1776
20.5.2011 10:20:43   
LUNA000
Ma kad ti kažem..preumoran je preko tjedna pa se totalno isključi kad uđe u kuću..a vikendom se trudimo biti svi skupa i onda uvik neke obaveze..trči ovamo..pa trči tamo..i eto...ma lako čemo mi to..samo da ja rodim..:)

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1777
20.5.2011 10:25:08   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Blago vam se kad imate vremena ujutro za gugutanje i kavicu doma. Mi radimo od 7 pa da bi sve to obbavili tebali bi u 5 ustatuser posted image
Od kad vi radite? 9?

ma kavica doma je s nogu, a danas se ni to nije stiglo...
radimo od 8 službeno, ali kako nam posao ovisi samo o nama , oboje smo projektanti (on u brodogradnji, ja u arhitekturi) tako nije njbitnije kad si na poslu nego da se posao napravi u roku... i vezan je za komp. pa ga mogu i od doma završiti ako je frka...
i tako su klinci u 8 u vrtiću, a mi u 8.30 na poslu...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1778
20.5.2011 10:40:49   
cuba
Cure gibam i ja, upravo se spremili pa idemo u đir i do dućana kupiti šta nam treba za ručakuser posted image
Javim se kasnije ako stignem.
Guštajte mi :-***

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1779
20.5.2011 10:43:13   
mamino zlateko
evo i mene opet malo...ipak necu raditi monte kolac,nego nesto slicno,sto sam sama smislila..nadam se da ce uspjeti....anaxx sta ima kod tebe? luna kako si ti?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1780
20.5.2011 10:44:04   
BUMBI
Ja samo u prolazu da vidim šta,kuham ručak i još malo idem po D
Cuba jeste spremni za dolazak tate???user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1781
20.5.2011 10:45:29   
mariola
Cuba uživajte. ajme mogu zamisliti kako će R reagirati kad tatu vidiuser posted image
Anax i 8 je bolje nego 7. Još pogotovo zimi. Izlazimo vani prije nego se razdaniuser posted image
Ajme ja sam super posla napravila za danas. Imam još dva natječaja pa ću izać na kavicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1782
20.5.2011 10:46:29   
mariola
bumbi šta danas kuhaš?user posted image
kako ti praviš tiramisu?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1783
20.5.2011 10:49:26   
BUMBI
hej mariola
Kuham juhicu od povrća,vratinu pečem i krompireuser posted image
Šta češ ti kuhati?Jel mene pitaš za tiramisu ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1784
20.5.2011 10:53:30   
mariola
tebe tebe pitamuser posted image
ja ne znam šta ću. vidiću šta se nudi u dućanu/mesniciuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1785
20.5.2011 10:55:19   
BUMBI
Inače pravim s onim šta piše na mascarponeu,a sad sam kupila one gotove kreme tiramisu pa možda to sutra napravim,mislim da bi i to moglo biti dobrouser posted image
A imam još neki recept,malo duže traje,mogu ti kasnije napisati.
Kako ti praviš?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1786
20.5.2011 10:59:00   
mariola
Imala sam jedan super recept, davno sam pravila super je bio. Uopće se ne sjećam kako se pravi, samo se sjećam da je okus bio odličanuser posted image
nemam pojma di mi je recept a po internetu vidim ima svakakvih, 4 jaja, 5 jaja, 6 jajauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1787
20.5.2011 10:59:41   
mariola
moja sveki kupi te gotove kreme. dobre su, ali meni ništa nije dobro kao mascarponeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1788
20.5.2011 11:13:40   
anaxx
http://www.coolinarika.com/recept/759732/

evo jedan recept s coolinarike... za tiramisu...

i još jedan...

http://www.coolinarika.com/recept/tiramisu

< Poruku je uredio anaxx -- 20.5.2011 11:16:10 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1789
20.5.2011 12:17:39   
danery
hej....pozdrav svima user posted image
anaxx,kak si,kako je na poslu?
ima još koga za user posted image user posted image user posted image user posted image ili soliramo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1790
20.5.2011 12:22:17   
modesty blaise
ma i ja tu...letam malo po temamauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1791
20.5.2011 12:23:46   
anaxx
na poslu...ok, samo stalno bježim na rr user posted image  , a posao čeka...
ja sam kavicu već popila, sad sam gladna i čekam marendu da zbrišem van...

kako ti i princeza?

modesti, ako nije preprivatno pitanje, čime se tvoj muž bavi... mislim da si negdje napisala da je na Roland G. pa me zainteresiralo...user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 20.5.2011 12:25:55 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1792
20.5.2011 12:24:48   
danery
user posted image user posted image pa vidom,ti malo u gruboj stvarnosti user posted image user posted image ,pa malo u bircu user posted image user posted image
šta ima kod tebe? gledala sam slikice što ste cure i klinci bili na kavi,super izgledate user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1793
20.5.2011 12:27:44   
danery
princeza? koja,moja? user posted image user posted image user posted image mi ti nemamo princezu user posted image ,mm i ja se grozimo te titule user posted image
mala je više oger user posted image al to sve od milja....
zezam se....ajmo sad ozbiljno....eno dobro je,spava....bile vani kod frendice,počupala joj pola travnjaka dok je na dekici sjedila,poplašila svu živinu po dvorištu i fino se ugrijala na suncu (mada pod suncobranom),pa sad malo odmara u hladu krevetića...
kako tvoji dečki?

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1794
20.5.2011 12:29:44   
modesty blaise
anaxx mm je kondicijski trener Čiliću i Karloviću tak da je stalno po turnirima...

teta d na kavici je bilo super, lijepo smo se isklafrale a klinci se podružili...nisam mislila da može bit tak dobro s curama koje uopće ne poznaš ..al eto , velim, kavica za ponoviti

kaj ima kod vas
anaxx kak je u Ri

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1795
20.5.2011 12:31:20   
modesty blaise
znaš kaj d , ti buš na bejbici uskoro mogla zarađivat kad ona tak dobro čerupa....ak niš iznajmiš ju  za pljevljenje po vrtu user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1796
20.5.2011 12:33:24   
danery
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

...nisam mislila da može bit tak dobro s curama koje uopće ne poznaš ..al eto , velim, kavica za ponoviti

o znam taj feeling  user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste se tak lijepo podružile user posted image
kod nas vrućina,sad hvatamo sjenu i hladovinu....popodne ćemo opet malo van,tj.ostavljam dijete mm na raspolaganje,a ja ću sa frendicom u vrtić na završnu priredbu,njen mlađi ima u 7...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1797
20.5.2011 12:33:34   
anaxx
IZVORNA PORUKA: danery

princeza? koja,moja? user posted image user posted image user posted image mi ti nemamo princezu user posted image ,mm i ja se grozimo te titule user posted image
mala je više oger user posted image al to sve od milja....
zezam se....ajmo sad ozbiljno....eno dobro je,spava....bile vani kod frendice,počupala joj pola travnjaka dok je na dekici sjedila,poplašila svu živinu po dvorištu i fino se ugrijala na suncu (mada pod suncobranom),pa sad malo odmara u hladu krevetića...
kako tvoji dečki?

ma u duši je ipak s divljenjem gledate kao princezu...
i bravo za aktivan izlazak u prirodu... nek se zna ko je gazda! user posted image

dečki su u vrtiću, već dva dana T se ne plače kad ga ostavljam ujutro i mama je jako ponosna user posted image , odmah se baca na doručak... user posted image
G je danas na izletu pa je bio sav uzbuđen ujutro, išli su posjetiti aerodrom i gledati kako avioni polijeću i slijeću...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1798
20.5.2011 12:35:25   
modesty blaise
anaxx znači išli su u Omišalj? mislim gledat avione

u kak ćeš uživat na predstavici...meni su oni tak slatki i smješni a kad vidim starce kak su ponosni e na to otkinemuser posted image

uf! i kod nas danas pripeklo..al neka..meni to draže od zimurine

< Poruku je uredio modesty blaise -- 20.5.2011 12:36:20 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1799
20.5.2011 12:36:14   
danery
aaaaaaaaa supeeeer anaxx user posted image user posted image user posted image
pa tko ne bi bio oduševljen takvim izletom,i ja bi išla s njima user posted image user posted image user posted image
modesty,bome da ću ju iznajmit....baš je ta frendica zasadila svega u vrtu,pa veli da treba popljeviti nakon kiše što je padala user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!