|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
22.5.2011 9:04:38   
danery
jenu biruuuuuu.....2 bireeeeee....3 bire ću ja popit user posted image user posted image
sori,odmah me na tu pjesmu sjetilo user posted image pa nije valjda tako često? meni dovoljno da mm nekuda ode pa ostane pola sata duže,ja pozvijerim....
sreća što zapravo jako rijetko ide na cuge sa frendovima,nije baš neki materijal za to zadnjih godina....od jednog piva priča papuanski user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1901
22.5.2011 9:05:23   
Fever
jutro čiks, eto i nas/mene user posted image moji spavaju, mm se nije ni budija, a M svoju prvu turicu čori user posted image do tad odo trk oibrisat prašinu, sinoć san čenifu sredila kad su išli spavat da mi je lakše, pa ćemo do Trogira na kaficu i onda obid, a peglanje aaaaaaaaaaaaaaaa 3 mašine me čekaju, već 2 rješila....ka mjenjanje litnje-zimske robe GRRR, moran mm pofalit, tj uspili smo nać broj kostima za moje sisulje i dupence pa mi čovik kupija odma dok ne nestane user posted image user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1902
22.5.2011 9:07:47   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image fever,al me nasmija user posted image user posted image user posted image
pa koliki ti to imaš gornji postroj i zadnji trap,što bi rekao mm user posted image user posted image
meni neki dan pokazuje frendica 2 kupaća što si je kupila i odmah veli IMA I XL user posted image user posted image user posted image ,ako požurim da ću si naći.....a ona nosi br.36 user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1903
22.5.2011 9:09:37   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

jenu biruuuuuu.....2 bireeeeee....3 bire ću ja popit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pjesna za 10 user posted image
ma nije da on stalno pije ali čakula se oduži i kada ga nazove mi kaže dolazim brzo ili za 15min ali problem je što niti on niti ja neznamo koliko mu minuta trajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
jučer rekao da nema nikakvih planova a danas u 8 ujutro otišao na radnu akciju...............................mislila sam da neće da ide,ali......
baš sam ljuta.
a i sada mala počela da šefuje traži jesti ja dam a ona rasteže cicu ko harmoniku i ja zvijezde vidilaaaaaaaa,a bi pojela samo maaaaaalo i ja joj maknem cicu jer ne jede nego''svira'' pa mislim kada viiše ogladniš ćeš jesti a ona podrigne ko da je popila brdo togauser posted image
super da tanjur izdrži borbu sa bejb.
user posted image user posted image
ako bude i dalje ''šetao''tanjur onda ga začavlajteuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1904
22.5.2011 9:11:12   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image fever za tmuser posted image

moj gornji i donji trap se naveliko razlikujuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1905
22.5.2011 9:12:52   
ZVRK
cure jel'treba kome malo mlijeka za u kavicu možda????upravo se izdajamuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1906
22.5.2011 9:14:03   
danery
ah b aš i to što kažeš.....EVO ME ZA MINUTU,a onda ga nema još 45 user posted image
trebalo bi muškima nasadit sat na glavu....al ni onda ga ne bi vidjeli user posted image
aaa znači šefika bome šefuje....tak i ja bejb pustim ak neće jesti,do idućeg obroka će ogladnit....a da ju ne bi trpala svakih 20 min,onda samo još veća zbrka user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1907
22.5.2011 9:14:34   
Fever

meni neki dan pokazuje frendica 2 kupaća što si je kupila i odmah veli IMA I XL user posted image user posted image user posted image ,ako požurim da ću si naći.....a ona nosi br.36 user posted image user posted image user posted image

[/quote]

koja BIČ! tRibala si joj reć, dobro da ima veličine za te tvoje kosti user posted image user posted image user posted image ma sad kako dojin kostim od prošle godine mi samo pola sise pokrije user posted image user posted image sad san 5-ica, ali svi kostimi za NE sisulje B košarice i mali brojevi, a meni svugdi kipi ka da san digo kvasac u njih stavila user posted image u Palmersa lipo moš kupit sve košarice i u svim veličinama i odvojeni gornji i donji dio, tako da san uzella D košaru, mislin da je M veličina a donji S, ali ženska kaže da su njihovi brojevi dosta veći, što pokazuju brojevi iza tih M i S (40-42) user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1908
22.5.2011 9:16:27   
danery
user posted image user posted image user posted image zvrk,dilaš,ha?
ne treba hvala,toliko za kavicu i kod mene se nađe user posted image meni se još nije sasvim povuklo user posted image kad li će više...

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1909
22.5.2011 9:18:36   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image zvrk,dilaš,ha?

mora se ipak je recesija pa da se i nešto zaradiuser posted image user posted image ,ali izašlo samo 50ml tako da ko voli nek izvoliuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1910
22.5.2011 9:20:58   
danery
ma fever ne sekiraju mene njene koščice user posted image user posted image to jedino nju brine što stvarno ima mini cice,pa mora uzeti grudnjak natrpan sa pola kile spužve....moš mislit kad se to namoči user posted image user posted image ,jadna ona....
nije ni njoj takv oj mršavoj lako....ala me iznenadila neki dan,veli da joj je muž rekao da se ne smije udebljat inače ju ostavlja user posted image što je najgore,on je stvarno takav....a naspram nje ko vreća krumpira izgleda user posted image
veli ona i što da se razbolim pa moram piti kakve lijekove od kojih se deblja? on opet,ništa,ostavljam te i amen,ne treba meni debela žena user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1911
22.5.2011 9:27:39   
ZVRK
ja vas pomalo pozdravljam. pokušati ću izaći malo vani dok mi šefica dopusti.
uživajte mi svi

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1912
   [Obrisani korisnik]
22.5.2011 9:27:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1913
22.5.2011 9:29:44   
Fever
UF JA BI onda taj dan odma ošla u slastičarnu i nakupovala krempite, eklere, kroasane i rekla gledaj i pati debeli dok ja nabijan kile user posted image user posted image

Zvrk to on kupija sada i miran da nemora previše šetat i gledat mene kako kukan da u ništa ne stanem i kako celulit pozdravlja svaki put kad se skinem user posted image user posted image

cure eo ove se moje dvi zviri budile, odo se spremit, je se naoblačillo al odošmo malo u đitu KISSI kissi

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1914
22.5.2011 9:30:54   
LUNA000
Samo da se javim..sinoć me uhvatila leđa i pritisak,nisam mrdala iz kreveta,.i sad sam još u krevetu..sinoć se isplakala,jer kako nisam ništa mogla sa sobom,ovim mojima sve bilo teško pomoći..još otvorila ormar u dječjoj sobi,a ono sva roba razbacana,a ja sve posložila da se znaju snaći kad ja odem u bolnicu..sad opet moram slagati..ma baš sam nikakva..sad ču se ustati,nadam se da me neče opet uhvatiti..puse svima

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1915
22.5.2011 9:32:19   
danery
idem i ja...pozdrav svima user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1916
   [Obrisani korisnik]
22.5.2011 9:33:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu LUNA000)
  Neposredna veza do poruke: 1917
22.5.2011 11:14:46   
LUNA000
Cvrle da znaš samo kako to njihovo snalaženje izgleda...mm uzme što mu dođe pod ruku i obuče djeci..nema veze jel jednom veliko a drugom malo (ako zamjeni odječu) jer tko če to sad opet skidati pa oblačiti...user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1918
22.5.2011 12:27:11   
BUMBI
Ojla,ima li možda koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1919
22.5.2011 12:59:10   
danery
ehej bumbi user posted image eto mene prije sauganja user posted image user posted image
ispekla mafine....no dobro,ajd,MALOOOOOOOOOOOOOO PREGORILA mafineeeeeuser posted image user posted image user posted image ...
popodne druženje,dođe nam mala ekipica,pa haharluk po dvorištuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image a starci pod sonenambrelu ćefitiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šta vi radite?
idem upalit pakleni stroj,ofkors da ću škicat na relaciji kutna-krevet user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1920
22.5.2011 13:44:35   
danery
user posted image zjak zjak....svi otišli klopati user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1921
22.5.2011 20:23:00   
danery
juuuuuuuuhuuuuuuuuu....ima kooogaaaaaaaa?

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1922
22.5.2011 20:39:10   
cuba
Juuuuhuuu, evo meneeeeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1923
22.5.2011 20:43:03   
danery
juhuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa šta ima,naletušo? ima li slomljenih guralica user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1924
22.5.2011 20:48:26   
cuba
user posted image user posted image  nema al skorouser posted image
Evo odmaram. Mm otišao na pivicu, R spava ima sat vrimena. Bili smo danas mom kumčetu na pričesti. Izmorilo me cili dan, samo jedi, pij, jedi, pijuser posted image

Šta ima kod vas? Kako bejb, jel navire koji zubić??

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!