|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
25.5.2011 13:29:31   
cuba
Haj cure, evo i mene na popodnevnu kavicuuser posted image
Mi se maloprije vratili iz šetnje. Vani je 100 stupnjeva. Popili kavicu u susjede, R se izigrao sa njenim klincima. Obavila par sitnica, kupila sam mu novu enciklopediju i sebi Havaianas japankeuser posted image
Ručak se kuha, još malo pa ću ga staviti na spavanje.

Šta mi ima kod vas od jutrosuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2076
25.5.2011 13:58:00   
mamino zlateko
evo i nas...mi se maloprije probudile...t se igra u kolicima pored mene

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2077
25.5.2011 14:00:12   
cuba
Bumbi, vidim te, ne viri nego dolaziuser posted image
Mz, šta ste obje odspavaleuser posted image  Tako i je najbolje. Znam i ja sa R kroz popodne odspavati i dobro mi dođe malo beauty sleepauser posted image
Kakvo vam je vrijeme, oćete di vani popodne?

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2078
25.5.2011 14:02:05   
anaxx
ej cure, ja sam za kavicu...bila sam na marendi, dobro se najela i sad mi se spava... ko će sad raditi, a još je i ovako vruće user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2079
25.5.2011 14:02:48   
modesty blaise
ej cuba, bok i ostalima
ošo tm pa ti malo svratila?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2080
25.5.2011 14:05:56   
cuba
Ćao ostatku ekipeuser posted image
Mb, mm otišao jučer popodne pa opet imam malo više vremena za vasuser posted image
Upravo stavila R leći, ručak sam mu skuhala sad imam 2h lufta i odmorauser posted image
Kako ste mi vi cure, klinci?
anaxx, vidim ti si u teškoj fjaciuser posted image
Mb, kako S? Jel izvirio novi zubić, koje sad čekate, gornje jedinice ili?

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2081
25.5.2011 14:09:51   
modesty blaise
gornje jedinice su mu taman probile kožu al se vide....za sada nema novih na vidiku a i nekako je mirniji
čak mi i po noći malo bolje čori...
evo danasv mi zaspao u 11.45h i još se nije probudio..već sam 2x išla pipat jel diše...i dišeuser posted image
ne znam dal da ga budim ili ne ...nebu mi zdržal do navečer a kad bu mi onda zaspal još jednom...brijem da bum ga malo u autu morala provozat oko 17h i tak ga uspavat...
možda ga ova vrućina ubila...
kak R s tatom...

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2082
25.5.2011 14:09:56   
anaxx
e, cuba, teška fjaka user posted image

nego ekipo, vidim ja da ti muževi vole zbrisat... jel nečiji ostao doma? user posted image user posted image

modesty, nemoj ga budit, vručina ga sigurno iscrpila, pa svi se žale...

< Poruku je uredio anaxx -- 25.5.2011 14:11:42 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2083
25.5.2011 14:14:07   
modesty blaise
evo ga, kak sam napisala da spava on se odmah javil...al bome je odrapil 2h20min....nemrem vjerovatuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2084
25.5.2011 14:14:35   
cuba
Hahaha, ovdje smo sve tri bez muževa trenutnouser posted image
R je sa tatom superuser posted image  Ovaj put je taj susret bio odličan, njih dvojica pravi frajeri, kao da mm uopće i nije bio na brodu 3mj. Baš san sritna šta je to dobro prošlo. A on je sad već i veći, kuži sve, dosta sam mu pričala o tati a i mm je svaki dan zvao preko Skypa pa ga je R i zapamtio.

Super za spavanjeuser posted image user posted image  (i dnevno i noćnouser posted image ) ma nemoj ga buditi ako lipo spava. On ti 2x dnevno spava jel? Meni je R u toj dobi i 3x ali kraće, po sat vrimena svaki put.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2085
25.5.2011 14:16:36   
modesty blaise
cure pozdravljm vas i odoh nahranit medeka....ogladnio siroti od tolkog spavanja

pusa

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2086
25.5.2011 14:19:59   
anaxx
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

evo ga, kak sam napisala da spava on se odmah javil...al bome je odrapil 2h20min....nemrem vjerovatuser posted image

meni T već nekoliko mjeseci spava samo jednom, ali svaki put odvali 2 i pol čak i tri sata, neki dan kad smo se ono nosili cijelu noć (zub), zaspao u 4 ujutro, a u 7 sam ga budila za vrtić... tete u vrtiću su rekle da je zaspao u podne i spavao do16 h, ja dođem po njega u 16,20... rekle su da nisu mogle vjerovati i isto provjeravale diše li...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2087
25.5.2011 14:22:51   
cuba
Mb, pozdrav i tebi, ljubac šaljem slatkišu :-***user posted image  uživajte...

Ja sam R prije mjesec dana ukinula to jutarnje spavanje, do tada je spavao oko 45min ujutro i popodne jedno 1.30h. Sad odspava između 2-3h popodne i to je i njemu i meni puno boljeuser posted image  pogotovo sad kad ide ljeto. Ujutro na plažu, popodne spavanac a nakon toga opet plaža ili igraonica, šetnja...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2088
25.5.2011 14:26:40   
danery
ehej....eto i mene malo...
bejb čačka po guralici i brblja sve u 16 i uopće me ne doživljava user posted image user posted image nalajsale se prijepodne,oprao pljusak osijek,a mi ko 4 bube pod gljivom na terasi u kafu,a oko nas cuuuuuuuuuuuriiiii sa suncobrana user posted image user posted image user posted image
liku iza nas promočilo pa i u kavu nacurilo kiše,konobar uzeo novine i čita dok prođe kiša kad je već sve pokislo i promočilo user posted image ajme jesmo se nasmijale ja i frendica user posted image
šta se radi??

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2089
25.5.2011 14:35:48   
cuba
Eheeej naletušiceuser posted image
Vidim vi i po kiši lajsate, to su moje igračiceuser posted image
Kod nas sunce upeklo, milijun stupnjeva. Isto bili jutros u điru, sve do 13h. Sad odmaram, dijete blaženo spavauser posted image
Jel vam stala kiša?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2090
25.5.2011 15:00:54   
cuba
Vidim da je naletušica samo naletila, pa gibam i ja pomalouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2091
25.5.2011 15:04:24   
danery
kud ćeš sad,kapetanice user posted image user posted image išla sam uspavat bejb  user posted image
sad čekam da dođu moji kući s posla,pa će biti kasnije svega po dvorištu user posted image
kiša stala,al puše neki blesav vjetar...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2092
25.5.2011 15:27:20   
cuba
Ahahaha, dosadno mi pa me eto ponovo tuuser posted image user posted image
Šta ne kažeš da bejb ide na spavanac, ja već mislila da si kidnilauser posted image
Kod nas već tri dana za redom ujutro sunčano i vruće, kroz popodne se nešto kao naoblači, pa opet sunce i onda oko 18,19h padne kišica 10ak minuta pa stane. Cijeli accesoar ti je potreban. Od kape, kreme za sunčanje, naočala pa do kišobranauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2093
25.5.2011 15:48:15   
danery
jojme....znam kak ti je sa dodatnom opremom user posted image
i ja sve vučem,al bejb skine čarape,baci šešir.....da nije zavezana u kolicima,i hlače bi skinula user posted image user posted image user posted image
bila sam sad po ručak,baba se preko mm raspituje gdje sam,a ja joj pod nosom stojim user posted image user posted image user posted image
vidi valjda da je vrag odnio šalu i da mi je dogorilo...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2094
25.5.2011 16:06:54   
cuba
user posted image user posted image  babe ko babe, uvik guraju nos di im nije mjesto. A vidim da si joj dobro odbrusila kad te se boji išta upitatiuser posted image  user posted image
Draga gibam ti, evo se R oglasio preko alarma. Odspavao je 2,5huser posted image
Idem mu dat ručak, spremit se pa opet u đir. U 17:30h sam naručena u frizera pa nakon toga odoh sa kumom solo na kavicuuser posted image  Baka-servis će da radi punom parom popodneuser posted image
Ljubac šaljem bejb :-***

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2095
25.5.2011 16:09:50   
danery
ajde super,i e isto već dugo spava....i mi ćemo do emezete kad se probudi,ima neko sniženje u jednom butiku,pa će si mm valjda nešto kupiti user posted image
ljubac i tebi i r user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2096
26.5.2011 8:08:29   
mariola
Jutrouser posted image

user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2097
   [Obrisani korisnik]
26.5.2011 8:13:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2098
26.5.2011 8:15:28   
cuba
Jutro cureuser posted image
Šta ima osim nenaspavanih? Cvrle jeste riješili onu situaciju sa curicom?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2099
26.5.2011 8:16:18   
mariola
Ajoj draga. Vi nikako na zelenu granu sa spavanjem. user posted image
Valjda ćeš se i ti jednom uspjet naspavati, kad A krene na faksuser posted image
Šta je novoga? Kako ste?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!