Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:31:00
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tina1602 ne radim za neki drugi forum samo malo, jel smijem onda ili ne? nisam skužila... šta ćeš, plavuša u duši e sad si me nasmijala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:34:34
|
|
|
|
Puli
|
anne jesam kaj si me po zurki skužila a ja stalno gledam hoću li te ugledati da se upoznamo a ti mi se skrivaš
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:38:30
|
|
|
|
anne
|
Htjela sam doći, ali se Petra taman zaigrala sa djecom a to baš i nije često pa je nisam imala srca odvojiti. Već ćemo se upoznati. Baš mi je fora ovo čekanje. Svakim danom te znam malo bolje, a nismo se upoznale. Baš mi je palo na pamet kako će RR biti pusti kad odemo na godišnje. Nikog za popiti kavicu. Cure nabavite si laptope!
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:38:41
|
|
|
|
Ira_
|
Bok cure! Velika pusa od nas dvije!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:42:37
|
|
|
|
Ruža
|
Opet kasnim... Bravo za cvjetića! Ane stigla sam kući, spremam se za feštu večeras, evo namakam noge u lavoru da splasnu za sandalice. Kupla sam si crvene i baš su mi mrak, previše sam ih platila ali o tome ću razmišljati idući mjesec kad kartica sjedne. Posudila sam neku crnu haljinicu, malo mi je veća ali taman škembu kamuflira. Još moram napisati govor i upakirati poklone, napraviti frizuru... ma svašta nešto, a tako mi se pava, pava... Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:47:48
|
|
|
|
Puli
|
je i ja razmišljala o laptopu jer ćemo biti 2,5 mjeseci na moru bez kompa veći dio bez tateka moram pitati bratića jel ima kakvog za posuditi anne i ja jedva čekam da se upoznamo puse susjedici maloj i velikoj ružo dobro sam evo se pokrenuh i čistim kuhinju šparet opran sad ću dalje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 15:47:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:48:43
|
|
|
|
Puli
|
ej ružo i ja volim crvene cipeliće i sandaliće imam tenke i ljetne šlapice crvenice
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:51:50
|
|
|
|
Ira_
|
Puli mogu li i ja s vama na more, evo ja ću kuhati, spremati i sve što treba!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 15:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:56:53
|
|
|
|
tina1602
|
i ja bi puli.ja ću čuvati cvjetića
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:56:54
|
|
|
|
Ruža
|
More, more, more! Idemo svi! Spominjali ste ono privatno rodilište, stvarni izgleda super... Ma nije za klopicu, ali odnos, uređenost, privatnost.. Ali s druge strane cijena je paprena... I da imam tu lovu bilo bi mi žao dati za to, radije bi otišla na neko putovanje.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 15:58:54
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva Ružo, bravo za šuzice - i bravo za tvoj stav - o tome ću kasnije kada dođe na naplatu (tako ti ja razmišljam - ženski mozak). Al stvarno su mrak.. kad budem u rodilište išla ima da ih obujem... Ivkica a tko nam je kriv kad sebe uvijek ostavimo za zadnji čas.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 16:11:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 16:29:39
|
|
|
|
tina1602
|
neko zatišje u birtiji vlada.....
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 16:38:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 16:59:53
|
|
|
|
Puli
|
u akciji ivkice još pod i kuhinja gotova ali to će pričekati večer jer se kupamo u znoju lica svog curke što se tiše mora sve bi vas vodila da mogu toliko ste mi drage
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:06:21
|
|
|
|
božica
|
al ste se raspisale -treba mi 100 godina da vas pročitam-ali šta je to za božicu-ništa eh eh eh puno vas pozdravljam i to je to do drugog puta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 17:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 17:17:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:20:25
|
|
|
|
Puli
|
onda će i tu vjerojatno blizu smo
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:21:27
|
|
|
|
maja
|
He,he, ja sam svoje za ovaj tjedan ispeglala, hvala Bogu da nikad nemam previše, pošto MM radi u radnom odjelu i većinu dana provodi u njemu, tak da je većina mojih i Noinih stvari! A ja sam baš završila sa pripremanjem pladnjeva za sutra (čajna, kulen, buđola, domaća kobaja), režem i slažem i sline mi cure, a petkom ne jedem meso
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:23:27
|
|
|
|
maja
|
Nisam u toku, a nemem vremena čitati! Ružo, kuda ideš danas i kuda je opet Mirna otišla?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:24:50
|
|
|
|
Puli
|
bravo majo mene peglanje tek čeka al s obzirom da imamo robice puuno hvala tetkama i sestričnama može još koji dan pričekati
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 17:26:03
|
|
|
|
Puli
|
mirna u sloveniji do nedjelje a ruža na svadbu mislim
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!