Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:32:11
|
|
|
|
ardnas
|
Pa ako ti on predlaže bolnicu, odi,. čisto da vide da li je sve ok. Da li imaš kila viška? Da li je beba na zadak? Imaš za kupiti bebictg oko 500 kuna polovni ili novi oko 800 kn i na njemu slušaš bebino srce... Pokušaj se smiriti, kada ležiš na leđima da li ti se pomjera stomak? Pokušaj ležati na lijevom boku i pokušaj brojati pokrete.
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:36:23
|
|
|
|
nemammaste
|
Meni je mala 2,3 dana divljala bez prekida a onda bi se umirila da ju nisam uopće osjetila cijeli dan.Nije pomagalo ništa,ni kretanje,ni slatko,ni buka...Više puta sam išla na pregled zbog toga jer sam htjela da mi potvrde da je sve ok.Na dan poroda sam ujutro plačući došla na polikliniku jer ju nisam uopće osjećala i srećom bilo je sve ok.Sve je to normalno ali bolje provjeriti
< Poruku je uredio nemammaste -- 15.6.2011 8:37:23 >
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:39:04
|
|
|
|
Anoniman
|
otiđi u bolnicu na par dana pa te to možda smiri, možda je bebica manja pa se slabije osjeti, bebe su različite po naravi od početka... ma, sigurno će biti sve ok!
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:42:23
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: ardnas Pa ako ti on predlaže bolnicu, odi,. čisto da vide da li je sve ok. Da li imaš kila viška? Da li je beba na zadak? Imaš za kupiti bebictg oko 500 kuna polovni ili novi oko 800 kn i na njemu slušaš bebino srce... Pokušaj se smiriti, kada ležiš na leđima da li ti se pomjera stomak? Pokušaj ležati na lijevom boku i pokušaj brojati pokrete. i moja curica je bila mirna beba u stomaku...i danas je takva! mozda je i tvoja bebica jednostavno mirna? ali ipak otidzi i do bolnice da se pregledas....da budes na sigurnom.
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 15.6.2011 8:45:55 >
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:43:45
|
|
|
|
cuba
|
Prvo se probaj smiriti, ako je na pregledima sve u redu samo sa nervozom štetiš bebi. Zbog sebe poslušaj doktore i odi u bolnicu na tih nekoliko dana da prate situaciju. Moj R se npr javljao po cijele dane i noći, iako zadnjih nekoliko tjedana manje ali kad bi udario to bi bio pošteni udarac. Dok s druge strane maleni od prijateljice (koji je i danas onako flegma) je nije sve skupa udario 10 puta u cijeloj trudnoći. Išla je na preglede ali on je jednostavno takav. Nemoj se previše brinuti, držim fige da sve prođe u najboljem redu
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:49:58
|
|
|
|
angysb
|
Nemoj se brinuti vec odi u bolnicu,i moja beba se slabo mice na dan osjetim mozda 2-3 udarca ali moja gin kaze da je to ok,jednostavno ima beba koje su mirnije,dok je uzv dobar onda je sve u redu,pokusaj lezati na lijevom boku i umiri se tako ces sigurno osjetit udarce mozda jace a mozda slabije,beba dobiva vise kisika kad lezis na lijevom boku pozz
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 8:52:30
|
|
|
|
Bebys
|
nemoj se brinuti ..idi u bolnicu i vidjet ces sve...to ce biti jedno krasno mirno dijete...sretno
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 9:01:32
|
|
|
|
Bebys
|
ps DOBRO DOSLA...
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 10:04:16
|
|
|
|
mamacita
|
Ja sam svoju djecu "podbadala" kada sam bila trudna, naime ako ih nisam osjetila svako 2 sata, ja bi gurkala bebu sve dok me beba ne gurne nazad. Mene je tu smirivalo i davalo mi do znanja da je sve ok. Ako dr. predlaze bolnicu onda idi svakako.
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 10:35:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
dobrodošla nemora biti ništa loše,možda je fakat mirna beba
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 11:08:22
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi otiđi u bolnicu na par dana pa te to možda smiri, možda je bebica manja pa se slabije osjeti, bebe su različite po naravi od početka... ma, sigurno će biti sve ok!
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 11:34:36
|
|
|
|
Luna21
|
Ja bi svog malca osjetila par dana strasno,lupao bi ko lud,i onda par dana prenjezni pokreti,ni ne primjetis da se okrece. To sve ovisi,ali naravno strah uvijek postoji. Meni su na uzv-u rekli da je za razliku od ostalih bebaca,nas premiran (ali da je sve u najboljem redu,jednostavno je miran). Ali obavezno otidji u bolnicu ako su ti rekli,i za svoj mir i za bebu. Drz se!
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 13:00:12
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Bebys nemoj se brinuti ..idi u bolnicu i vidjet ces sve...to ce biti jedno krasno mirno dijete...sretno
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 13:21:38
|
|
|
|
medolino22
|
Drage moje cure,hvala na podršci i odgovorima,pitali ste imam li viška kg pa zato ne osjećam beb.pokrete nemam udebljala sam se 13 kg do sad,i ja pitam doktore,a išla sam kod njih 10,iz vaše prakse dosadašnje šta se dešava sa bebama koje skoro da nemaju pokreta ili skroz slabo ih bude,kažu oni meni nismo imali takve slučajeve,uglavnom sve žene osjete pokrete neke intenzivnije neke slabije i tako ispada da sam ja prvi slučaj koji ne osjeća bebine pokrete,a sad sam u 31 tjednu,inače imam 35 god.i ovo mi je prva dugo željena i očekivana trudnoća,u panici sam,ubija me iščekivanje,a ima još 2 mjeseca do poroda,ne znam,,,,,,
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 13:38:04
|
|
|
|
Fever
|
neznan šta bi ti drugo rekla šta ti već curke nisu kazale, , lipo se spakiraj i odi par dana u bolniccu čisto da budeš mirna, škodit tti ne može, a bit češ mirnija puno
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 13:39:53
|
|
|
|
Marta j
|
Dali su ti radili ctg? Ako je uz uredu i pokaziva otkucaje srca i sve drugo sto dr moze vidjeti mozda je stvarno neka mirna lijena beba koja se nevoli puno vrtiti. Odi u bolnicu neka te tamo malo promatraju pa ces vidjeti.
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 15.6.2011 13:49:30
|
|
|
|
Bebys
|
nemoj se opterecivati..idi u bolnicu ako su ti tako savijetovali i neka ju prate...tako ces TI NACI MIR SVOJ...sretno
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 17.6.2011 0:21:30
|
|
|
|
medolino22
|
ne znam cure šta da radim,treba dočekat termin ubi me razmišljanje,moje poznanice,prijateljice mi govore kako su njih njihove bebe udarale u trudnoći,pa im se razvlačio stomak,ja ih blijedo gledam,jer nisam osjetila 10 puta za 8 mjeseci neki jasan pokret,sve to više liči na mjehuriće ma jako slabo,sad sam u 31 nedjelji i to bi trebalo da bude baš izraženo ali ništa,evo 10 dana nema ni tih mjehurića,bila sam na ultrazvuku srce i sve ostalo ok,,obišla sve doktore i kažu da nisu imali ovakav slučaj,eto moje curke,,,pozzzz
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 0:41:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ne osjećam bebine pokrete 17.6.2011 0:42:55
|
|
|
|
natalijax
|
joj draga,mogu mislit kako ti je,a zašto neodeš u bolnicu,ako si radila ctg i ima otkucaje srca mislim da nema mjesta panici,Smiri se
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 0:48:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ne osjećam bebine pokrete 17.6.2011 1:23:56
|
|
|
|
lilia
|
Poslušaj što ti kažu doktori, sve je bolje nego ovako kod kuće čekati pokrete i nervirati se. Bit će sve u redu, sigurna sam.
< Poruku je uredio anaxx -- 17.6.2011 8:51:54 >
|
|
RE: Ne osjećam bebine pokrete 17.6.2011 10:17:06
|
|
|
|
mare00
|
Meni je posteljica ako se dobro sjecam bila straga i dr mi odma rekao da bi zbog toga mogla bebu puno jace osjetiti....mozda je tebi sprijeda....
|
|
|
|
RE: Ne osjećam bebine pokrete 17.6.2011 11:59:41
|
|
|
|
medolino22
|
posteljica mi je naprijed,ali doktori kažu da to nije razlog što slabo osjetim,neko je pitao jesam li išla kod privatnika i na 4d ultrazvuk,jesam naravno više puta i sve je ok i fino se razvilo u sedmicu i tripl test radila i sve,jedna uredna trudnoća samo doktore zabunjuje to što slabo osjećam da se pomjera.
|
|
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!