Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:04:25
|
|
|
|
modesty blaise
|
ka'e sad? šala mala !
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:06:26
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ka'e sad? šala mala ! nebi se ja šalila sa tim
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:07:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:07:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:08:12
|
|
|
|
modesty blaise
|
sjećam
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:09:18
|
|
|
|
maja
|
no ja te sad ništa ne shvaćam lili
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:10:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:14:41
|
|
|
|
maja
|
nemoj samo nju, ona se samnom ne druži
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:16:29
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: maja nemoj samo nju, ona se samnom ne druži Oš' i ti batina
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:17:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:18:28
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj ,odavno nisam zaružila ovako kano na raji A nikako da krenem spavati
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:18:54
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: maja nemoj samo nju, ona se samnom ne druži Oš' i ti batina zato i kažem, bolje tebe ne, jer bi stvarno od tebe mogla dobiti batina
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:20:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne bi ja nikoga tukla, žao mi je kaj su neke osobe na ovoj raji posijale neke otrovne klice i otišle (prisillno ili svojevoljno, svejedno sad )
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:22:43
|
|
|
|
maja
|
no da, sva se tresem i ne znam kako ću uopće spavati od straha liluša :p i odjavljujem se, cure laku noć ;)
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:24:15
|
|
|
|
modesty blaise
|
noooc majo
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:26:01
|
|
|
|
Zvonki
|
I ja sam zabrijala laku noć
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:26:49
|
|
|
|
modesty blaise
|
laku noć Zvonki
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:27:31
|
|
|
|
modesty blaise
|
laku noć Lili
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 0:06:44
|
|
|
|
tyna
|
lako vama sad reći laku noć ja sam tek maloprije došla na ovu temu i sve me strah otići spavati na anketama nikad nisam bila, ali vidim da ću morati ubuduće jer je zanimljvo
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 1:17:06
|
|
|
|
lilia
|
Ajme šta se ovdje svašta izdogađalo, Njanja bi izgubila pola dana glumeći malo Anđelu malo Njanju. Kakva bi to transformacija bila u minutama dok traju rasprave. Tko zna hoće li dotična izaći na vidjelo dok se vratim s puta?
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 11:57:21
|
|
|
|
bubaMaja
|
http://metro-portal.hr/10-savjeta-za-sigurnost-i-privatnost-na-facebooku/60289 iako naslov kaže za fejs, odnosi se i na sve druge zapise po internetskim bespućima.. pročitajte i razmislite svi drugi put prije nego nešto napišete što biste mogli ikada požaliti
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 13:15:31
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Njanja opet za sve kriva,a?! Ma dajte molim vas,pa barem ona nikad ne glumi nešto što nije i uvijek čvrsto stoji iza svojih stavova.Svašta! Slazem se
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!