|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
18.7.2011 9:53:26   
anaxx
pozdrav puli, mariola, cuba...

nije službeno početak godišnjeg, samo zagrijavanje od 3 dana + vikend, godišnji tek druga polovica 8. mj.
ali se vaselimo jer idemo s prijateljima koje vidimo jednom na godinu...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 876
18.7.2011 9:58:20   
mariola
Ma daj mu puli 40kn neka čovjek kupi pizzu, ionako moraš toliko potrošit za bilo kakav ručak.
Ili vama treba jumbo? mm i ja se najedemo od obične i još ostaneuser posted image
anax, znam da je tri dana ali i to je super, pogotovo u dobrom društvuuser posted image
Cuba uživajteuser posted image  ljubi slatkiša :-**

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 877
18.7.2011 10:09:20   
Wukovarka
Bok tete user posted image

Ajde da i vas malo sretnem...tj. bolje reći ajde da i ja malo svratim ovdje user posted image

Kako ste mi?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 878
18.7.2011 10:14:16   
Puli
mariola nama treba jumbouser posted image

šala mala,ma imam sve sastojke u frižideru sad ću ja to nabrzakauser posted image
a pizza ti kod mene prolazi ko grickalica a ne ko ručakuser posted image

wukiiii pa kakooooooo si
kako ljepotice
jel pocoyo još u akciji

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 879
18.7.2011 10:15:36   
mariola
Volite papat, jeluser posted image
wuki pa jesi ti živa? Di si? Šta ima? Kako cure?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 880
18.7.2011 10:21:21   
Puli
samo finu spizuuser posted image

vidim da moraš podmićivati t. da izađe iz morauser posted image
vjerojatno ću i ja s c. to isto morat primjenjivatiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 881
18.7.2011 10:22:33   
mariola
Kako ti je do sad bila u moru?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 882
18.7.2011 10:26:28   
anaxx
i mi smo počeli pravo s kupanjem (da sada smo uglavnom bili u bazenu na terasi svaki dan), jućer je G ronio ko ribica... roni po par metara i tad lijepo radi nogama i rukicama onako uz tijelo, znači ne drži se dna, ali kad je glava vani onda se izgubi i počne mlatiti rukama i naravno tone... user posted image user posted image , podmorski neki tip user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 883
18.7.2011 10:30:20   
Puli
user posted image user posted image user posted image za male ribice koje vole moreuser posted image user posted image user posted image

do sada super,prvo s rukavićima lani,a onda bez ičeg po pličaku,pa ode dublje,par puta zaroni i opet natrag u pličak
ne boji se

kupali smo se pred mjesec dana u jezeru i nije se dala van
razmišljam o malim perajicama

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 884
18.7.2011 10:36:57   
Wukovarka
Cure odlično...evo se svađaju oko koci user posted image
Ja pokušavam u miru ispiti kavu, pa na čišćenje...jučer sam okrečila sobu, sve mi još razbacano...jer smo se popodne dosjetili kako bi mogli do Topuskog na kupanje

Puli...bez pocoya i ekipe nikud ne idemo user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 885
18.7.2011 10:37:38   
mariola
Vaši su već veliki, ovaj moj miš je najmanje dijete koje je samo u moruuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 886
18.7.2011 10:39:16   
Puli
ma toni je pravi morski vukuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 887
18.7.2011 10:43:42   
Rebeka
Hej cure, kako ste mi danas, kako je prošao vikend?
Vidim već se papica spominje kod nekihuser posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 888
18.7.2011 10:46:41   
Indy
blago vama koji ste blizu mora. ja neki dan odvela Patrika malo do Drave da se igra u pjesku, dečko umočio malo noge u rijeku i svidilo mu se! više ga pjesak nije zanimao, morala sam s njim šetati kroz vodu, ušao je skroz do guze. vidio od druge djece, bila puna plaža. jedva sam ga izvukla iz vode, neće, pa neće. i sad već 2 dana stalno viče drava, drava! hoće opet tamouser posted image možda ga i odvedem kasnije.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 889
18.7.2011 11:04:31   
Puli
ma samo nek se brčkaju male ribiceuser posted image

gibam malo u horizontalu
opet imam grčeve

pusa svimauser posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 890
18.7.2011 11:27:20   
danery
ojla cure user posted image

indy,gdje si ti to blizu drave user posted image

meni je bejb danas priuštila spektakl u parku....ukenjala se,i kad sam ju legla u kolica da ju presvučem,počela režat,urlat,drekat i dizat se sva crvena od bijesa i mlaćenja nogama....došlo mi je da ju flisnem preko dupeta user posted image
naaaaravno da su se sve babe sletile da vide šou user posted image ispalo kao da prrase od ojih 100 kila koljem,a ne da 11-mjesečno dijete presvlačim...
mala postaje sve prgavija....jadna li joj baba user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 891
18.7.2011 11:30:37   
mariola
Ojla dragauser posted image
Imali smo i mi fazu kad ga nisam mogla nikako presvuć pa smo svako kakanje prali guzu u kadi jer drukčije nije išlo a upišane pelene mijenjala stojećiuser posted image
No kratko je trajalo, proći će i bejbuser posted image
Nikako te sresti da ti kažem da kad sam bila na putu da sam na te pomislila barem pet puta dnevnouser posted image
U zgradi di mi rodica živi na jednim vratima je tvoje prezime pa bi se svaki put tebe sjetilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 892
18.7.2011 11:34:50   
Indy
u osijeku. i Patrik je takav pri presvlačenju, otima se, udara i ne da.  ne bi na tutu, a ne da pelenu presvuči. kada smo doma držim ga bez pelene, pa za njim skupljamo ko za malim psićemuser posted image

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 893
18.7.2011 11:35:51   
danery
user posted image user posted image mariola....jel ono sa fb? znaš,imam ja i još jedno user posted image user posted image

ah ma znam da je faza,al slikaš ti fazu kad me zafitilji kopitom u sisnjak user posted image user posted image user posted image
sve zvijezde brojim....
onda mi još jače kad mi je izvalila cura u parku čija mala sa 14 mj.ima 9 kila-pa da,i meni moja tako šizi,joj,daaaaa....
mislim si kad je bejb bila 9 kila user posted image došlo mi da joj dam pelenu i kažem ajd ju ti premotaj user posted image mislim da bi odletila skup s pelenom metar-dva od kolica user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 894
18.7.2011 11:41:30   
danery
no indy,onda smo si sugrađanke user posted image
mi još nismo bili na dravi,nekako nema baš dobrog prilaza vodi user posted image žao mi onog otoka što su rasprčkali na pampasu,tamo je bilo predobro za kupanac user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 895
18.7.2011 11:51:06   
Indy
mi se brčkamo kod željezničkog mosta, plaža je velika pošto je voda dosta niska.na toj plaži sam ja odrasla  a, vidim da nešto rade na suprotnoj strani, tj. na strani grada, kao da prave novu plažu za kupanje.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 896
18.7.2011 12:03:01   
danery
vidiš,ja tamo još nikad nisam išla user posted image
ima li hlada,je li gužva? baš bi se mogli zaletiti malo...

....mini gospa....

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 897
18.7.2011 12:10:22   
Indy
jedan dio plaže je pod travom i ima drveća pod koje se možeš smjestiti, također ima i maleni otvoreni kafić gdje možeš nešto popiti i pojest sladoled, ako imaš vremenauser posted image . sad je voda jako ugodna, nije hladna i dođe puno djece. da nisam pred porod i ja bi se umočila u vodu.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 898
18.7.2011 12:10:55   
mariola
da, da, ono s fb.user posted image
joj cure, meni ušla stranka i zasmrdila mi kancelariju pa sam morala pod hitno vani. Slabo mi je došlo pa sam si kupila malo kulena za marendu i dvi nektarine. sad se oporavljamuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 899
18.7.2011 12:16:53   
danery
hahahhhahaha,gle ti mariolu,kakva aromaterapija....kulena pod nos i sve 5 user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam baš pojela komad torte sa sirom i breskvama user posted image

indy,mislim da bi čak i uspjela sjesti i popiti štogod,mm u vodu čične,bejb nek mlatara i sve 5 user posted image
tako smo i u orahovici,ja se kupala,a on dadiljao na suhom uz pivce s limunom....

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!