novamama
|
IZVORNA PORUKA: cuba I za malu R, oćeš je onda odvikavati od pelena do kraja ljeta ili? Meni ti je R isto prije 2 tjedna imao temperaturu punih 6 dana, nije spadala ispod 38,5, kad je bila 40 smo i na hitnu išli Ali, hvala Bogu to je sada iza nas. U St je ok, vrime nas baš ne služi, kiša 2 dana padne pa 2 dana lipo ali kad ohladi more onda kao da nam i nije lito. Od ponedjeljka ponovno zovu pravo ljeto pa ćemo se valjda iskupati još kroz 8mj. Rokić mi je super, evo 4 dan odvikavanja od pelena ide mu odlično, baš sam happy Od 01.09 kreće u jaslice. Ma tako mi je narastao, pravi mali frajer ma nisam je krenula odvikavati, nekako mi je još prerano, a ionako stalno nešto perem pa mi se ne da još oko toga ...jučer sam je bezveze stavila jer mi se uvijek popiški prije tuširanja kad čuje vodu dok se kadica puni pa sam ju sjela na tutu, a ona se pokakila, nije piškila ...možda probam pomalo, tek tako da stekne naviku, a i olivera vidi na tuti pa mislim da je njoj lakše, nekako jasnije...vidjet ću kako ide za rokića i tutu, ma ići će to pomalo, bit će sve ok i za temperaturu, ma kako mu je tako velika bila ...uh, baš mi je muka vidjeti ih kako ih satre temp pa su nizašto ...oli je stalno spavuckao dok mu je bila visoka, a nagutao se paracetamola za cijelu godinu ...ma kažem ti, ljeto nam nikako ne odgovara, stalno neke viroze i alergije e, da, mariola, čestitam ti za , baš mi je drago za tebe i za ostale cure , koliko puno trudnica ima, baš me to veseli ...i ja bi opet, ali me opalite mokrom krpom po glavi kad opet to spomenem