Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 13:40:05
|
|
|
|
mare00
|
nemam puno iskustva ko ti doktori al mislim da su to samo nezrela crijeva koja se jos nisu privikla na hranu, to sve bebe prodju...Pogotovo Martica jer je mala....jel napreduje na tezini???? Kakvo je sada zdravstveno stanje???
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 13:55:00
|
|
|
|
Zvonki
|
Lucija je rođena u 7.mj. trudnoće. Nije napredovala jer posteljica nije bila dobra a dr. koji je vodio trudnoću nije primjetio. Ustvari, vadili su mami stalno krv, nisu bili nalazi dobri ali nisu reagirali. Da jesu, dali bi joj injekcije koje bi si svaki dan davala u trbuh i posteljica bi se obnavljala. Ovako, posteljica je bila loša,beba nije primala dosta preko nje i sada je malena i rano rođena. Imala je brdo početnih dijagnoza - srčanu manu, bubrezi, ma svašta, ali pod zadnje je sve u redu. Na respiratoru je, do jučer je kakala i piškila ali je prestala. Natečena je i ne izgleda dobro ali pod stalnim je nadzorom. Doktorica je rekla da je kod tako malenih beba korak naprijed - dva unatrag...
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 14:10:08
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Lucija je rođena u 7.mj. trudnoće. Nije napredovala jer posteljica nije bila dobra a dr. koji je vodio trudnoću nije primjetio. Ustvari, vadili su mami stalno krv, nisu bili nalazi dobri ali nisu reagirali. Da jesu, dali bi joj injekcije koje bi si svaki dan davala u trbuh i posteljica bi se obnavljala. Ovako, posteljica je bila loša,beba nije primala dosta preko nje i sada je malena i rano rođena. Imala je brdo početnih dijagnoza - srčanu manu, bubrezi, ma svašta, ali pod zadnje je sve u redu. Na respiratoru je, do jučer je kakala i piškila ali je prestala. Natečena je i ne izgleda dobro ali pod stalnim je nadzorom. Doktorica je rekla da je kod tako malenih beba korak naprijed - dva unatrag... ajoj Zvonki jadno djetešce Bože, kako nisu primjetili na uzv-u...pa i po gramaži i svemu..parametri? Bože čuvaj malenu Luciju i daj joj snage za život
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 14:43:58
|
|
|
|
vila_7
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Lucija je rođena u 7.mj. trudnoće. Nije napredovala jer posteljica nije bila dobra a dr. koji je vodio trudnoću nije primjetio. Ustvari, vadili su mami stalno krv, nisu bili nalazi dobri ali nisu reagirali. Da jesu, dali bi joj injekcije koje bi si svaki dan davala u trbuh i posteljica bi se obnavljala. Ovako, posteljica je bila loša,beba nije primala dosta preko nje i sada je malena i rano rođena. Imala je brdo početnih dijagnoza - srčanu manu, bubrezi, ma svašta, ali pod zadnje je sve u redu. Na respiratoru je, do jučer je kakala i piškila ali je prestala. Natečena je i ne izgleda dobro ali pod stalnim je nadzorom. Doktorica je rekla da je kod tako malenih beba korak naprijed - dva unatrag... nadam se da ce se i Lucija izboriti za zivot i usreciti ljude oko sebe!
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 14:57:26
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: Zvonki Lucija je rođena u 7.mj. trudnoće. Nije napredovala jer posteljica nije bila dobra a dr. koji je vodio trudnoću nije primjetio. Ustvari, vadili su mami stalno krv, nisu bili nalazi dobri ali nisu reagirali. Da jesu, dali bi joj injekcije koje bi si svaki dan davala u trbuh i posteljica bi se obnavljala. Ovako, posteljica je bila loša,beba nije primala dosta preko nje i sada je malena i rano rođena. Imala je brdo početnih dijagnoza - srčanu manu, bubrezi, ma svašta, ali pod zadnje je sve u redu. Na respiratoru je, do jučer je kakala i piškila ali je prestala. Natečena je i ne izgleda dobro ali pod stalnim je nadzorom. Doktorica je rekla da je kod tako malenih beba korak naprijed - dva unatrag... nadam se da ce se i Lucija izboriti za zivot i usreciti ljude oko sebe! Marta i Lucija budite nam jake, borite se.... strašno je to s neodgovornim doktorima... mene to užasno ljuti, kao da se ne radi o životu....
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 15:31:47
|
|
|
|
Bebys
|
ajde Lucija i Martice mozete vi to....
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 15:46:05
|
|
|
|
lavica81
|
srečice malene IZVORNA PORUKA: Bebys ajde Lucija i Martice mozete vi to....
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 23:05:33
|
|
|
|
tyna
|
puno puno vibrica za Martu i Luciju samo hrabro i dalje !!!!!
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 23:07:14
|
|
|
|
maryann01
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 23:35:19
|
|
|
|
bubaMaja
|
jer na ovom mjestu je tolika količina pozitivnih misli, želja i molitvi da se s ovog izvora mogu nspiti i Marta i Luce i sva dječica koja se bore za sebe, za svoe roditelje za svih koji ih vole... neka raste izvor, a s izvorom i one! amen...
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 9.8.2011 23:42:23
|
|
|
|
sig
|
Ajme... kako tužno!!! Nemogu se nadiviti nečijoj neodgovornosti!! Bože čuvaj ove malene, i one su tvoja djeca i njihovi roditelji trebaju te sada više nego ikada!!
|
|
[Obrisani korisnik] 10.8.2011 7:19:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 8:07:01
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tyna puno puno vibrica za Martu i Luciju samo hrabro i dalje !!!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 11:17:16
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja jer na ovom mjestu je tolika količina pozitivnih misli, želja i molitvi da se s ovog izvora mogu nspiti i Marta i Luce i sva dječica koja se bore za sebe, za svoe roditelje za svih koji ih vole... neka raste izvor, a s izvorom i one! amen... prekrasno, hvala ti!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 11:27:29
|
|
|
|
Juanita
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja jer na ovom mjestu je tolika količina pozitivnih misli, želja i molitvi da se s ovog izvora mogu nspiti i Marta i Luce i sva dječica koja se bore za sebe, za svoe roditelje za svih koji ih vole... neka raste izvor, a s izvorom i one! amen... baš tako !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 12:23:03
|
|
|
|
mamice
|
Kak se i ja nalazim u toj situaciji da cu mozda ranije roditi mogu vam reci da mi snagu daje mala Marta koja je veliki borac i zato mislim da ce i moja Tina biti borac ak se rodi ranije
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 17:40:10
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: mamice Kak se i ja nalazim u toj situaciji da cu mozda ranije roditi mogu vam reci da mi snagu daje mala Marta koja je veliki borac i zato mislim da ce i moja Tina biti borac ak se rodi ranije ja se molim i vibram da s tvojom trudnoćom ipak sve bude ok, i da dočekaš što je bliže terminu moguće ~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:19:00
|
|
|
|
stars777
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:19:24
|
|
|
|
stars777
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:22:14
|
|
|
|
maryann01
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:32:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: maryann01
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:38:08
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 22:43:21
|
|
|
|
uspavana
|
pozdrav drage!! Danas nam Marta proslavila 2 mjeseca nisam joj nosila tortu u bolnicu, ali nadoknadit ćemo joj Marta nam danas ima 1520 grama, baš je narasla, prekrasna je -savršena!!! U ponoć su joj opet makli respirator, sad ima samo maskicu s kisikom, ali princezi se niti ta maskica ne sviđa... pa stalno miče glavicu od maskice - i smije se -pravi je mali zvrk!! Ima još zraka u trbuhu i crijevima, ali nije za sad ništa alarmantno...jer nema nikakvih perforacija na crijevima... nadam se da će tako i ostati, i da će se zrak maknuti, pa da možemo dalje jesti normalno i rasti (jer od kad se pojavilo puno zraka u želucu prestali su hraniti zbog pritiska)...
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 10.8.2011 23:42:47
|
|
|
|
lidac0605
|
za našu,sad već veliku Martu!!Sretan drugi mali rođendan!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 11.8.2011 6:56:02
|
|
|
|
ribica1
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!