Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.7.2011 21:53:16
|
|
|
|
tinka25
|
Da pukneš od smijeha!!! Muž ti je totalno spaljen
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.7.2011 22:18:13
|
|
|
|
ikica84
|
legenda!! snasao se covek
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.7.2011 22:26:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.7.2011 1:19:48
|
|
|
|
lilia
|
Muž ti je opičen 100%. Ajme umrla sam od smijeha.
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.7.2011 8:08:37
|
|
|
|
cuba
|
Ahahahahaha pa snašao se čovjek, neće jadnu zbunjenu ženu ostaviti na cjedilu
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.7.2011 9:15:06
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ahahahahaha pa snašao se čovjek, neće jadnu zbunjenu ženu ostaviti na cjedilu
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.7.2011 9:52:56
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: nemirna mama IZVORNA PORUKA: cuba Ahahahahaha pa snašao se čovjek, neće jadnu zbunjenu ženu ostaviti na cjedilu
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.7.2011 17:19:06
|
|
|
|
danery
|
kakve sklonosti ima vaše dijetE,pita mene jedna baba danas u parku.... došlo mi da kažem pa,ono,slinjenju,baljenju,drekanju i prljanju pelena sa epizodama igranja,smijeha i klope.... a baba mislila na glazbu,knjige,slikanje.... ajme bože,sa 11 mjeseci već mora bar koju slikovnicu prelistat,klepeće babac,to je razvoj intelekta... aham,dadaaaa,mislim si,pa šta ne reče prije i tako mi došle kući,bejb našla neku slikovnicu (imam ih ipak ) i dala se u proučavanje...gleda slike,pa opali slimbu nogom,pa digne,pa zafitilji preko sobe,otpuza do nje i sjedne na nju.... ja si samo pomislih na prijatelja iz osnovne koji nije mogao nabubat lekciju iz povijesti,pa je danima šetao sa udžbenikom na glavi i komentirao TO JE DA MI VIŠE UĐE U GLAVU u bejbovom slučaju,mislim da bi onu babu iz parka opalio herc,jer se mala očito vodi onom metodom IZ DUPETA U GLAVU
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.7.2011 17:40:57
|
|
|
|
ikica84
|
stvarno su babe lude...
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.7.2011 19:35:10
|
|
|
|
marijola
|
a čitam te i ne mogu doć sebi od smijeha , preluda si
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 15.7.2011 9:21:55
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 15.7.2011 9:29:01
|
|
|
|
pincirotvajler
|
a mojem pak kaj samo knjigice lista vele pa daj se malo igraj
|
|
RE: slonovi u staklariji 15.7.2011 9:43:50
|
|
|
|
Ally
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.7.2011 8:09:12
|
|
|
|
danery
|
sjećate se vi onog našeg miša sa početka staklarije? eeeee da,još je živ i noćas majstor zbrisao iz kaveza i ušuljao se frajer kod svekrve u sobu veli ona išla u wc,pa zapela nogom na nešto malo,dlakavo i konta si pa e nema takve igračke....ma možda joj se onak učinilo....kad ona natrag u krpe,a ono opet to dlakavo preko noge i oko noge šnjofa.... upalila žena svjetlo i kad ju nije strefio-sjeo joj miš na stopalo,uspravio se i viri pod spavaćicu strpala ona don juana natrak u pržun,navukla deku do nosa i zaspala.... priča mi sad noćne dogodovštine,a ja krepavam od samo sam komentirala AH VAMA NIKAKO NE VALJA....I DA VAM MUŠKI U NOĆI U SOBU UĐE,OPET GA LANSIRATE VAN U BAJBOK....a možda je miš po njoj i đipao,a ona ne zna
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.7.2011 8:13:50
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.7.2011 8:31:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.7.2011 8:52:36
|
|
|
|
marijola
|
ahhahahaha ja mislim da bi moja mene deložirala kad bi joj se to digodilo hahahaha
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.7.2011 9:43:08
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 6.8.2011 21:43:20
|
|
|
|
danery
|
hehehe,danas bili moji i spikam ja sa bratom malo dok su babe dadiljale i otimale se za bejb.... kaže buraz bio u bosni u shoppingu sa starim,htio malo obnovit mjuzik kolekšn sa kojim novim cd-om... al u bajti ,kako reče bratec,samo mile kitić,šerif konjević i ini izvođači za kaubojskim imenima i konjskim prezimenima i tak traži on,ogleda se,a tata u autu čeka....i šizi kagano....kadli-muško ko muško-zape burazu za oko neki švedski akcioni dio a izbor:baba od 100 kila u akciji,onda neka 2-3 gologuzana što ganjaju kokoši i domaću živinu,i neka oktonešt.... i ajd,izabere buraz tu oktogonku i gas u suto....pita tata kakav ti to dvd,veli buraz MA NEKI AKCIJSKI FILM došao kući,riješio se napasti zvane starci i sav znatiželjan ubaci filmić u player....kad ono... slika razvučena,plava,zelena,neke fleke đipaju al niš se jasno ne vidi.... ima slike,al ton kasni....džaba slike kad je mutna....titlova fala bogu ni u korovu buraz pop io IZEM TI AKCIJSKE IZ BAJTEEEEEEEEEEE ,i pogleda bolje na omot i vidi 3D film jadan se za glavu uhvatio i zaključio da je mogao i bolje proći,jer je film ipak i BIRAO
|
|
RE: slonovi u staklariji 6.8.2011 21:45:21
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 6.8.2011 22:16:00
|
|
|
|
cuba
|
a legende na šta je naletio
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.8.2011 13:38:42
|
|
|
|
ZVRK
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.8.2011 9:37:47
|
|
|
|
lilia
|
Ludilo.
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.8.2011 14:40:50
|
|
|
|
danery
|
gledamo ja i mm vinkovačke jeseni i pijemo kavu.... mudrac sav zbunjen veli A ŠTO TO GLEDAMO? kažem ja vin.jeseni.... aha vid,a to je negdje vani mora da je u đakovu,oni đakovački vezovi.... ja i ,PA SAD TI KAŽEM VINKOVAČKE JESENI,A TI NA VEZOVE I TO U ĐAKOVO... objašnjava mudrac sav bitan PAAAAAAAAAPAPPAPAPAAAA....PA GLE,VID',GLEEEEEEEE KOLIKO IMA VEZA NA NJIMA!!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.8.2011 14:48:15
|
|
|
|
cuba
|
I ti naši muževi znaju izvaliti svašta
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!