|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
14.8.2011 9:12:50   
cuba
Hej draga, jutrouser posted image
Kako si mi? Šta radite, di mi je zet?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2226
14.8.2011 9:14:11   
mamice
Jutro cure kod mene
Tulum moze poceti. Decki otisli na cijeli dan u Crikvenicu na kupanje a ja cijeli dan izlezavanje uz pizzu i brdo sladoleda :))))

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2227
14.8.2011 9:16:12   
BUMBI
Hejuser posted image
Evo pijem kavicu,a D se upravo želi igrati s nečim ali nezna s čimeuser posted image
Malo sam se tužila na mm u tužioniciuser posted image
E,a jutros sam dobila.
Šta vi?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2228
14.8.2011 9:28:18   
cuba
Mi smo jutros negdi do 8:30h spavali. Inače svaku večer prije nego odem leći stavim R na tutu da se popiški. Sinoć nisam jer sam zakomilauser posted image  i negdje pred zoru se sam probudio i tražio tutuuser posted image user posted image user posted image

Ajme ja sam noćas sanjala da sam trudnauser posted image  joj kako je stvarno bilouser posted image  ugl da mi je termin 01.05.2012, sve je u redu, ja u prvom mjesecu trudnoće dobila 2kguser posted image user posted image user posted image  u znoju sam se probudilauser posted image
Ma to mi je jučer prijateljica javila da je trudna ponovno pa sam vjerojatno bila pod dojmom te vijesti. A ona je rodila malenu 6dana nakon što sam ja Roka i evo ponovno je trudna. Ajme nebi ja jošuser posted image

Bumbi, znači stigla jeuser posted image  ajde neka, sad kad prođe ideš na pregled jel?
Vidila sam u tužionici i tamo sam ti napisala sve, a nemaš baš puno za napraviti, nadam se da će biti boljeuser posted image user posted image

mamice, ti danas pošteno uživašuser posted image

Mi smo jučer neplanirano imalo odlično poslijepodneuser posted image user posted image
Sa prijateljicom i njenom curkom smo otišli u Duće na kupanje, poslije na kavicu i nakon toga na pizzu u restoran. Popila sam i pivu, šta ne pamtim kad sam zadnji put gutljaj alkohola popilauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2229
14.8.2011 9:33:12   
BUMBI
Ajme user posted image user posted image za mog zeta,stvarno je on to sve brzo svladao i još tako rano..baš sam ponosna
user posted image user posted image a vidi nje,ona sanja da je trudna i još termin znauser posted image
user posted image user posted image za jučerašnje popodne..
D jučer bio s mojima,a ja išla do Portanove kupiti mu neke gumene čizme za pecanjeuser posted image i kučne papuče,ali će to dobiti za rođendan,a to nemogu s njim kupovati,pa sam iskoristila.
Usput sam probala par traperica u Berski,ali su mi užas,pune elastinauser posted image ,a ja takve ne volim,a ni ne stoje mi dobro...
Da,da dobila,moram u utorak nazvati pa će mi onda reći kada da dođem.A u utorak idemo u Zg na kontrolu s D
Mamice vidim ti onda danas uživašuser posted image
Moram se igrati s legićima i graditelj Bobovimauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2230
14.8.2011 9:39:06   
mariola
Jutro cureuser posted image
Mi se maloprije probudili, upravo doručkovali i sad je na redu kavica. Neću dugo biti tu, uskoro će moji doći pa moram po kruh i par sitnica do dućana.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2231
14.8.2011 9:42:09   
BUMBI
Jutro mariolauser posted image
Blago vam kad ste se tek sad probudiliuser posted image
Tvoji vam dolaze,superuser posted image Koliko će biti?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2232
14.8.2011 9:44:33   
danery
jutro,mi budne od 8,ja sad soliram uz komp i kofi....bejb u šetnji sa baKom user posted image
ajme žena se pravo uzmuvala nakon dreke user posted image sad svako malo kupi bejb van,te kod sebe,te na ljulje....čovječe,uskoro će mi počet falit dijete user posted image

sad me spopala baba da nek mm i deda razbijaju neke betonske stepenice u podrumu i da ONA HOĆE da se u novi podrum (mm-ov user posted image ) stave pločice....
kud me na uranku nađeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2233
14.8.2011 9:44:55   
cuba
Oooo bit će zet stvarno iznenađen sa poklonomuser posted image user posted image user posted image
Jučer sam vidila da se u St 25.08 otvara H&M, tako da neću prije toga shopingiratiuser posted image
mariola jutro i tebiuser posted image
Jeste rekli tvojima za trudnoću?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2234
14.8.2011 9:49:50   
BUMBI
Ajme superuser posted image user posted image
Još sam mu i stolicu za pecanje kupilauser posted image
Neki dan je dobio od tatinog prijatelja malu pecaljku i neke ribice,oduševio seuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2235
14.8.2011 9:50:39   
BUMBI
Danery zaboravih tebe pozdravitiuser posted image
vidim i kod tebe veselo od ranog jutrauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2236
14.8.2011 9:54:26   
mariola
Bumbi samo jedan dan, mama radi sutra. Al ćemo mi to pošteno iskoristiti, idemo na jednu lijepu malu plažu di ćemo biti sami i još T kumovi s blizancima, i ostat tamo i na večeri. Uživancija cijeli dan.
Uskoro će h&m i u zadar, jedva čekam, pola ljetine ću im ostavitiuser posted image
Idem se sad zaletiti do keruma, baj cure, uživajte mi i ne dajte da vas svekrive isprovocirajuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2237
14.8.2011 9:54:36   
cuba
Jutro naletušice i tebiuser posted image
Tako kažeš, baka servis u punoj akcijiuser posted image  tako treba, samo ti vičiuser posted image

Bumbi onda mi zet ima punu opremu za pecanjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2238
14.8.2011 9:58:45   
danery
user posted image bumbi user posted image
to si pod dojmom urlikanja na tm user posted image pa me ne vidiš....nema veze,sve 5,samo ti urlaj user posted image user posted image user posted image
mm jučer bolila glava pa ga je bejb liječila,krepala sam od smijeha...
legao on na pod dok se ona igrala,a ona oko njega hop cup,puz guz i svašta nešta....pa ga počela dragat po glavi,a on sav hepi....kad odjednom skipi bejb šake i user posted image user posted image user posted image tatu po tikvi user posted image user posted image user posted image user posted image
da malo ublaži bol od bubotaka,stavila mu još oblog na uho-neki radio na baterije,još zvučnik okrenula njemu na uho i stisla ko sivonja a ono jadnom čovjeku drnda li drnda po mozgu....mislila sam da će mu glava naočigled explodirat user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2239
14.8.2011 10:01:16   
cuba
naletušice LOLuser posted image user posted image user posted image
Jadan čovjek dobro je bez sluha skoro ostaouser posted image
btw, imaš pp pa baci okouser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2240
14.8.2011 10:20:47   
cuba
Gibam i ja, idemo se spremiti pa u igraonicu sa Rokomuser posted image
Cure guštajte danas, ljubac mališanima :-**

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2241
14.8.2011 13:00:15   
cuba
Di ste koke, ima koga za popodnevnu kavicuuser posted image

user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2242
14.8.2011 14:37:29   
danery
ejla cuba,evo mene malo...
šta se radi? ja gledam pomalo vinkovačke jeseni....

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2243
14.8.2011 14:43:27   
CallamityJane
evo i mene kao malo, slusam nase klapske pisme i cekam da se Disney ustane pa cemo u djiradu ....
Sta mi vi cure radite???

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2244
14.8.2011 14:45:07   
danery
oplaaaaaaaaaa,look what the cat dragged in  user posted image user posted image
pa cj user posted image user posted image user posted image ,gdje si ti? šta ima dobroga?
kod nas kratki show....mm zbrisao van user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2245
14.8.2011 14:45:14   
cuba
Hej naletušiceuser posted image
Evo nas kući, Roko mi spava već 2h, nadan se da će odrapit još uruuser posted image
Ručak samo šta nije gotov i baš san ogladnila, ništa još danas nisan pojela, ako ne računamo capuccino i kavuuser posted image
Bili u igraonici jutros a u 5h idemo sa mojom mamom, prijateljicom i njenom curkom (R vršnjakinja / curauser posted image ) u Duće na kupanjac i posli na pizzu. Ponavljamo repertoar od jučeruser posted image  kad nam je već bilo tako dobro.

Ja gledam neke celebrity na tvuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2246
14.8.2011 14:46:08   
cuba
Oho jel nam se to gđa Maca udostojila javiti user posted image
Draga kako si, kako mi je ljepotica?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2247
14.8.2011 14:49:04   
CallamityJane
ajme dobro smo svi, ovde sugavo vrijeme za poluditi...Zeljna sam sunca, plaze ma samo lijepog vremena i bila bi sretna user posted image
Disney spava blazenim snom, idemo poslepodne u park da se izludiramo nas dvije a tata ce stazirati, nazalost vrijeme nije nizasta drugo..
Kako vasi malci?
Vidim u Splitu se kupa naveliko smrrrccccc user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2248
14.8.2011 14:53:14   
danery
nama bejb zakurila na 39,3 nakon spavanja user posted image
al niš njoj ne smeta,stavila sam joj čepić,za 20 min nastavila je haharit ko nespašena....čini mi se da bi mogao koji zub van,nema što drugo biti....
eno divlja dolje kod baKe....mislim da će se gospa brzo zasiti dadilljanja user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2249
14.8.2011 14:55:30   
cuba
Ma da, cilu godinu čekamo lito i kupanjac pa šteta ne iskoristiti svaki dan na plažiuser posted image  a i Rokić obožava more pa je to dodatni plususer posted image
Dobro smo inače, tajo nam je na brodu, sami smo, prvi tjedan 09mj se vraća pa ćemo još malo početi sa odbrojavanjemuser posted image
Roko mi kreće u jaslice od 01.09 samo na par sati tijekom jutra, čisto da se malo igra sa svojim vršnjacima pa se polako pripremamo i za jasle.

Do kada ste vi gore? Oćete ikako dolaziti do St-a, baš bi vas volila viditi i popiti kavicu s vamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ljepse ime je:
pisonjica

pomozite :)

Tara (83%)

Mina (17%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!