|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mala Marta - veliki borac
15.8.2011 20:08:06   
zara13
bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image i nek vam vaša Martica dođe što prije doma i što prije da se oporaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 826
15.8.2011 20:20:56   
jagodicabobica
user posted image user posted image user posted image user posted image puno zagrljaja maloj Marti od mene.user posted image user posted image
Marta se bori kao mali lav!

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 827
15.8.2011 20:58:34   
lavica81
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo curouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 828
15.8.2011 21:32:02   
mare00
Mala marta ce uskoro biti velika cura, a nije ni cudo kolike su molitve upucene samo za nju...
molimo i dalje...i saljemo pozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 829
15.8.2011 21:38:18   
mm1209
Bravo Martice, još malo i dolaziš doma mami i tati u zagrljaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 830
15.8.2011 21:58:43   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 831
15.8.2011 22:56:57   
Ruža
Strašna je to malena curka sa tako velikim žarom.user posted image user posted image user posted image
Samo naprijed malena...

Samo luda mama...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 832
15.8.2011 22:58:14   
anonno17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i  neka i dalje budu samo dobre vijesti.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 833
15.8.2011 23:12:38   
mišica 666
bravo Martice srećo malena. user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 834
15.8.2011 23:16:41   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 835
15.8.2011 23:20:34   
heda
fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image
baš sam se razveselila user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 836
16.8.2011 7:18:22   
mami 36
najljepše mi je kad ujutro otvorim raju i vidim ovakve vijesti user posted image

Bravo za Martu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu heda)
Neposredna veza do poruke: 837
   [Obrisani korisnik]
16.8.2011 7:27:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mami 36)
  Neposredna veza do poruke: 838
16.8.2011 8:50:50   
nemammaste
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 839
16.8.2011 10:02:20   
ruwenzor

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 840
16.8.2011 10:42:07   
tyna
user posted image  user posted image  user posted image  bravo Martauser posted image , bravoooooo!!!!!user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 841
16.8.2011 12:27:18   
Anoniman
Neka mala crijeva brzo ozdrave! Jako mi je drago za malenu, prava je žilavica!! jeeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tyna)
  Neposredna veza do poruke: 842
16.8.2011 14:36:51   
vila_7
uh kako je lijepo citati lijepe vijesti! da ih bude sve vise i vise! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
16.8.2011 15:35:23   
uspavana
evo mene opet - sutra je kontrola očiju (još jedna), pa ću poslije pregleda pričati s oftalmologicom. Doktorica (odjelna) je danas spominjala neko eksperimentalno liječenje (koje je nama već spomenula oftalmologica ako ova operacija ne pokaže željene rezultate)...tako da molimo da Martine oči budu dobre i zdrave!!
Stanje s crijevima i želucom je još uvijek isto... do kraja tjedna će vjerojatno opet ponavljati uzv i rentgen pa će pasti odluka....

Ali ima i dobrih vijesti - ductus botali - šum na srcu koji je prije 3 tjedna bio jako velik i doktorica je rekla da će to trebati kirurški zatvarati se zatvorio sam od sebe skoro do kraja user posted image user posted image
Tako da je doktorica rekla da neće trebati zatvarati, da je to riješeno (da se šum više skoro uopće ne čuje) - presretna sam!! još jedno Božje čudo!!user posted image

Hvala vam na lijepim riječima!! Zakon ste!!!
I cvrčak hvala na postu - vidjela sam taj članak jučer... i mi jedva čekamo da stavim neke sličice koje će Marta nacrtati za svoje tete s raje user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 844
16.8.2011 15:41:50   
larousse

IZVORNA PORUKA: uspavana

Ali ima i dobrih vijesti - ductus botali - šum na srcu koji je prije 3 tjedna bio jako velik i doktorica je rekla da će to trebati kirurški zatvarati se zatvorio sam od sebe skoro do kraja user posted image user posted image
Tako da je doktorica rekla da neće trebati zatvarati, da je to riješeno (da se šum više skoro uopće ne čuje) - presretna sam!! još jedno Božje čudo!!user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma nismo ni sumnjali!!! Samo naprijed Martice, i svaki dan nas uveseljavaj ovakvim vijestima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.08. naša srećica

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 845
16.8.2011 15:54:33   
mala pcelica

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 846
16.8.2011 21:14:28   
olivija
Super,tako mi je drago,poljubi svoju ljubav user posted image user posted image user posted image

16. 11. 2011. stiže nam bebica

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 847
16.8.2011 21:15:13   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu olivija)
Neposredna veza do poruke: 848
16.8.2011 21:21:35   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: larousse

IZVORNA PORUKA: uspavana

user posted image user posted image user posted image Ma nismo ni sumnjali!!! Samo naprijed Martice, i svaki dan nas uveseljavaj ovakvim vijestima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image lavice mala..samo se bori!

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 849
16.8.2011 22:29:07   
mamacita
Superuser posted image user posted image !!!

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!