|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mala Marta - veliki borac
18.8.2011 21:40:31   
cuba
Srce malo hrabro, mislimo na tebe svakodnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Možeš ti to...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 876
18.8.2011 21:42:33   
BruMa

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 877
18.8.2011 21:57:37   
stars777
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 878
18.8.2011 22:05:20   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 879
18.8.2011 22:05:35   
denver
Draga Martina mama,
Ja sam iz Makedonije i mogu da vas razumem niz sta sve prolazite. Ja sam mama predvremeno rodjene devojcice ( 1020 gr.). Sada ima 22 meseca. Veliki problem smo imali sa ocima, jer se javila retinopatija ROP III B i ROP IV B. Ispostavilo se da je veoma opasna dijagnoza. Pravili smo laser i operaciju u Tursku, a ima i takav centar u Belgiju. Zato sto sam prosla niz taj pakao, htela bi da ti ukazem da ne gubis vreme, jer svaki dan je mnogo bitan kod ove bolesti. Moze brzo da preraste u stadium V koji je krajni stadium i dovodi do totalno slepilo. Mi smo pravili opreciju u Tursku kad je beba bila svega 1600 gr. Bili smo direktno iz ginekoloske klinike sa medicinskom pridruzbom. Znam sta znaci ova dijagnoza, prosla sam i jos uvek prolazim niz to, zatoa sam htela da pokusam da ti ukazem. Znam koliko energie ste potrosili oko Marte i sigurna sam da ce vam beba biti ok. Oni su pravi borci. Jos jednom bih htela, da vam naglasim, da ne gubite vreme, jer je vreme veoma dragoceno. Moj savet zakazite pregled u Belgiju - Antwerpen ili u Istanbul.  

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 880
18.8.2011 22:25:44   
Mašaaa
Nek vam Bog da snage da sve izdržite! Samo neka sve bude dobro!

(Odgovor članu denver)
Neposredna veza do poruke: 881
18.8.2011 22:26:28   
ELISABETH
Srećice mala,možeš ti to, mi vjerujemo u tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu denver)
Neposredna veza do poruke: 882
18.8.2011 22:56:16   
Anoniman
draga moja, tek sad ovo vidim, nisam bila doma cijelo popodne - Bože, pogledaj nam Marticu! Ozdravi njezine lijepe okice i trbuščić pa da nam bude dobro.

Držite se svi skupa, mora biti dobro, kad je dovde dogurala, mora i dalje, ona je borac!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 883
19.8.2011 7:37:19   
mami 36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 884
   [Obrisani korisnik]
19.8.2011 8:15:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mami 36)
  Neposredna veza do poruke: 885
19.8.2011 9:05:48   
anaxx
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se Marta!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 886
19.8.2011 12:22:52   
lilia

Drži se Marta!
IZVORNA PORUKA: anaxx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se Marta!

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 887
19.8.2011 13:34:18   
Anoniman
denver, imaš kakav link od te bolnice gdje ste bili? koliko se plaća operacija? pa da skupimo koliko ko može dati...
uspavana, šta kažeš na to? možda bi pomoglo...

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 888
19.8.2011 13:36:49   
uspavana

IZVORNA PORUKA: Mariachi

denver, imaš kakav link od te bolnice gdje ste bili? koliko se plaća operacija? pa da skupimo koliko ko može dati...
uspavana, šta kažeš na to? možda bi pomoglo...

Marta je imala lasersku operaciju očiju koju rade te dvije navedene klinike - i to u Zagrebu.
Al nije pomogla operacija...zato treba ova terapija...
Hvala vam!!!
Vjerujem da Bog zna što radi...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 889
19.8.2011 16:11:16   
Mirjana J.
nemam baš puno vrimena za rr ka prije jer mi je malecki postao beba puzačica ali svratim svaki dan samo da vidim kako je martici i da mami i tati kažem da se svaki dan pomolim za vašeg malog anđela da ozdravi..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 890
19.8.2011 18:31:38   
ivanicapeca
Uspavana, mislim da bi ipak bilo doro kontaktirati klinike i tražiti drugo mišljenje. To su specijalizirane klinike i sigurno imaju veću fluktuaciju pacijenata te više stručnjaka nego mi. Evo mog friškog primjera s Šimunovim hemangiomom, u Klaičevoj su ga htjeli odmah u obradu što uključuje više uzastopnih operacija i općih anestezija, a za neurorizično dijete znaš što to znači. Tražila sam još 4 druga mišljenja i svi su se složili da to ne dolazi u obzir kod njega. U Klaićevoj će super tu operaciju izvesti, no upitno je jeli ona uopće potrebna, a to mogu znati samo oni koji imaju užasno puno iskustva s takvim stvarima. Zato na svijetu postoje referentni centri tj. centri izvrsnosti za neka stanja i bolesti i to je što čini od neba do zemlje razliku kod ovakvih stvari. Znam da je užasno bitno imati povjerenja u ljude koji rade sve da se pomogne tvome djetetu, i to uopće nije upitno, no uvjerena sam da postoje oni koji znaju i mogu još više. I ne zaboravi da je puno naših liječnika vrlo teško preko usta prevaliti kako nešto ne znaju, jer nisu nikad vidjeli jer nemaju iskustva ili slično. S toga čitaj tragove gdje ti ih dragi Bog ostavi. Mislim da je ovo definitivno jedan od njih. Ništa vas ne košta da se raspitate. Razmisli o tome.

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 891
19.8.2011 18:32:20   
denver
Draga Martina mama,
laser kod retinopatije se radi do stadium III B, a kad bolest progresira u stadium IV A radi se vitrektomija operacija. Laser se radi i u Bugarsku i u Srbiju i u Hrvatsku, ali na ove dve klinike rade vrhunski strucnjaci, i ako neko moze da pomogne kvalitetno, to su upravo ove dve klinike. Mozes videti i na wikipedii za rethinopathy of prematurity da su samo nekoliko centra u svetu, koje vrse operacije kod bebe u progresirani stepen.  Ako zelis kontakt ili bilo koju informaciju vezanu za retinopatiju, slobodno pisi mi.      

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 892
19.8.2011 21:07:49   
lavica81
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

Srećice mala,možeš ti to, mi vjerujemo u tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 893
   [Obrisani korisnik]
19.8.2011 22:55:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu uspavana)
  Neposredna veza do poruke: 894
20.8.2011 14:43:57   
pakić
Marta, ozdravi brzo, hrabrice malena... toliko je već toga prošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moraš ozdraviti, svi molimo za Tebe

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 895
20.8.2011 15:02:36   
uspavana
drage moje - jučer su našu Martu izvadili iz inkubatora!!! user posted image user posted image
Jučer joj je bilo punih 10.tjedana, i 10.dan bez respiratora!! PRESRETNI SMO!!!
I počeli su je ponovno hraniti, i do danas je sve ok. Veli doktorica ima trenutaka kad još ima manjih problema s disanjem ali ništa strašno i da se ona ne da - pravi naš borac mali.
I sutra kad ju idemo ponovno vidjeti moramo odnijeti bodića i hlačica -da počnu sređivati našu curku kao pravu veliku curu user posted image
JEEEDVAAA čekam sutra da je ponovno vidim!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 896
20.8.2011 15:28:10   
lidac0605
user posted image Martice!!To znači da će ju i mama držati u rukama ili??
Nek samo sve dalje bude ok...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 897
20.8.2011 15:35:26   
mamino zlateko
bravo veliki misicu..user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 898
20.8.2011 16:13:21   
drugasrecica
Bravoooooo Marta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 899
20.8.2011 16:58:39   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo martice!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!