|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ovo komentirate??
30.8.2011 12:54:33   
njanja
ja sam se udavila od smijeha, čitajte ovo:
izvor: novilist.hr, autor Predrag Lucić, naslov: Kako su curice silovale župnika

Pedesetak dana nakon što je za njim raspisana tjeralica, Božji se pastir Ante Madunić, bivši župnik župe Svetog Mihovila u Prološcu Donjem, udostojao pojaviti pred istražnim sucem. Fra Ante je – tako barem piše u novinama – svoj šturi iskaz izgovorio u grču, uz kajanje i naglo probuđenu želju da se sve što prije završi. I da mu Bog što prije oprosti.

A što bi to Svevišnji imao oprostiti Svojemu službeniku? Krivicu koju je fra Ante Madunić priznao ovim riječima: »Sve je počelo na inicijativu djevojčica koje su mi preko SMS poruka nudile seks i za to tražile tisuću kuna. Seksali smo se u župnom dvoru, s obje sam djevojčice nekoliko puta imao spolne odnose, nikad utroje, i za to sam im svaki put platio traženih tisuću kuna.«?

– Jebo sad tisuću kuna, sinko. Ne kaješ se valjda samo zbog novca?

– Ma jebo, Bože oprosti, novac, a i ostalo... Kajem se, štajaznam, kajem se onako... A Ti oprosti ako hoćeš, samo me ništa ne pitaj.

– Ne može to, sinko, tako. Ja moram znati kaješ li se zbog svojih ili tuđih grijeha.

– Bojim se da Te ne razumijem.

– Ni ja tebe, sinko, ni ja tebe... Kaješ li se, kaži ti meni, zbog toga što su ti ponudile djevojčice?

– Zašto da se ja zbog toga kajem?

– A zašto onda prije od svojih spominješ njihove grijehe? Zašto se, ako i sam vjeruješ u to što govoriš, ne zapitaš zašto su one baš tebi nudile seks i zašto su baš od tebe tražile novac?

– Zato što je to bila volja Tvoja, Gospodine.

– Otkud ti to?

– Pa ne čitam ja, Gospodine, samo SMS-ove, nego i učene teološke rasprave. A u njima piše da je sva ova povika oko pedofilije u Crkvi, da je to za Crkvu Božja kušnja. Ali da neprijatelji Crkve iskorištavaju i preuveličavaju grijehe i slabosti jednoga malog broja svećenika da se, zapravo, napadne cijela Crkva. I da Crkva ostane bez ugleda u narodu.

– A ti si joj baš obranio ugled... Pa nisu te djevojčice slale poruke cijeloj Crkvi, nego tebi, sinko, tebi koji si bio njihov vjeroučitelj. I nije cijela Crkva curicama slala slike svoga spolnog organa, nego ti, sinko, ti kao njihov vjeroučitelj. Zašto si to radio, sinko?

– Gospodine, kako da Ti objasnim, to su iskušenja suvremenih sredstava komunikacije. Tko god je ikada imao problema sa signalom, taj sigurno misli kako je bolje da mu je ona stvar u mobitelu nego da mu je mobitel u onoj stvari. Shvaćaš li Ti to, Gospodine, u beskrajnoj mudrosti Svojoj?

– Shvatio bih da si te slike slao s namjerom da spustiš cijenu.

– Gospodine, ne sprdaj se sa stvorom Svojim, kad si ga već stvorio na sliku Svoju.

– Krasna slika, sinko, baš krasna... Čudi me kako istražnom sucu nisi rekao da sam je ja i poslao s tog tvog, kako se zove, mobitela. Sinko, ne znam što da ti kažem osim da se gnušam tebe i tvojih djela.

– A ponosiš li se što sam odbio seks koji su mi nudile još dvije maloljetnice, također za novac?

– Pa zašto si odbio? Zato što nisi imao novaca?

– A Ti, vidim, uživaš što je moja ćuna žrtva državnog proračuna.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 76
30.8.2011 18:55:30   
zuti.leptirić
..kako je zalosno sto se ti, njanja, stalno bavis samo time, i jos se naslađujes...
I sto sad?!? Svi znamo sto se dogada, zgrazamo se , i sto sad? Prestani se naslađivati i uzivati u tudim grijesima..a i ne treba se baviti previse tuđim zivotima...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 77
30.8.2011 18:58:43   
Bebys
ovaj put se slazem sa zutim leptiricem...stvarno si bezobrazna...jel ima i drugih stvari koje su uzasne...ne samo ovo...user posted image

(Odgovor članu zuti.leptirić)
Neposredna veza do poruke: 78
30.8.2011 19:38:15   
Ira_
Pa šta Vam je Njanja sada kriva, žena je malo humora uvela u ovu temu. Uostalom nije ona taj tekst izmislila, samo ga je prekopirala.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 79
30.8.2011 21:20:00   
njanja
o da, nasladjujem se, uzivam u predobrom tekstu koji je napisao novinar novog lista, a ne ja.
Nasladjujem se isto sto su ulovili tog preglupog svecenika, koji je dovboljno bolestan da se sexa s maloljetnicama i dovoljno glup, da ako mu je vec do sexa, za to ne moze naci odraslu osobu...

S nicim vise na ovoj temi se ne nasladjujem, sve ostalo sto sam napisala je preozbiljan problem u nasem drustvu o kojem se napokon sada i javno pise.

Ovo nema veze s Bogom i vjerom, ovo ima veze s nemoralom, dvolicnoscu i bezobrazloku u instituciji crkve.
I kao sto ti zelis siriti svoja upozorenja, ja zelim razgovarati o ovome.
A ti i dalje moli za njih da pronadju svoj spas. Ja im ga nikad ne bi dala....

A mozem o komentirati i ove glupe mulice koje se sa 16 godina sexaju sa covjekom koji im moze biti tata...

-Tagore-

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 80
30.8.2011 21:28:32   
mišica 666
slažem se s njanjom. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 81
30.8.2011 21:38:39   
lidac0605
Potpisujem Njanju...samo još jedan opravdan razlog zašto ne vjerujem u crkvu kao instituciju,a još manje popovima-licemjeri i oportunisti,sad se samo dokazuju...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 82
30.8.2011 23:58:20   
lilia
Neznam zašto meni ovaj tekst uopće nije smiješan, čak mi je odvratan.
Obično imam smisla za humor, barem sam mislila da imam...

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 83
31.8.2011 7:24:49   
Zvonki
Njanja, mislim da si se dosta potrošila razotkrivši kriminal u katoličkoj crkvi. Ne znam zašto jer vjernik je uz Boga bez obzira na ove izrode u službi katoličkoj crkvi.
A ono što hoću napisati, ovaj tekst od ovog niskorazrednog novinara koji misli da je smiješan je krajnje uvredljiv svima koji drže do vjere i molim da se obriše sa ove stranice. Valjda i mi "čudaci s one strane" imamo neka prava? A ja sada tražim to pravo jer ovo je zaista neukusno.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 84
31.8.2011 7:52:25   
modesty blaise
O no,no Zvonki !
Po kojem ti sad Bozjem pravu traziS da se brise nekaj kaj stoji?!? Ima nas koji ne zelimo da yse brise ova istina.
Mislim da tekst nikog ne vrijeda, pa s toga zavreduje I da ostane na forumu!

BRAVO NJANJA !

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 85
31.8.2011 8:04:46   
Zvonki
Zato što jednostavno mislim da je tekst pogrdan i uvredljiv za katolike. Mislim da nikome na ovom forumu nije u interesu nakačiti temu i ajmo pljuvanje (ili možda je user posted image . Raspravljalo se o pedofiliji u crkvi, ok... Ali, čemu mješanje Boga u ovo sve? Ja mislim da to nije u redu. A slobodno me prozovite radi toga. Ja slobodno mogu reći što mislim, zar ne?

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 86
31.8.2011 8:39:28   
Bebys
potpisujem zvonki svakako...i slazem se

da je ovo netko napisao za muslimane na ovom PORTALU...bio bi skinut sa neta...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 87
31.8.2011 9:12:26   
njanja
može može cenzura na raji :)
nema je u NOvom Listu, ali neka je bude na raji.....

Zvonki, ako nisi shvatila, tekst je totalni sarkazam na ovog svećenika i njemu slične, a nikako ne vrijeđa BOga. I ja ga Boga poštujem jednako kao i ti, tako da je bilo obrnuto, ne bi ga stavljala....

-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 88
31.8.2011 9:28:38   
anaxx
mislim da je jedini spas crkvi da ukine celibat i dozvoli svečenicima da imaju obitelj koja će dati smisao i svemu onome o čemu bi nas oni trebali učiti, a zapravo nemaju pojima o čemu govore... mislim na obitelj, brak, život općenito i teškoće koje nosi

za ovog svečenika i njemu slične mislim da nema smisla više trošiti riječi... sve bi ja njih (svečenike i sve druge) istjerala iz crkve, javno objavila i ..ne znam, nek kopaju kanale, samo da rade da nam budu od neke koristi, a ne na državnom proračunu...

tekst nek stoji, nema to veze s vjerom...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 89
31.8.2011 11:42:12   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: anaxx

mislim da je jedini spas crkvi da ukine celibat i dozvoli svečenicima da imaju obitelj koja će dati smisao i svemu onome o čemu bi nas oni trebali učiti, a zapravo nemaju pojima o čemu govore... mislim na obitelj, brak, život općenito i teškoće koje nosi

za ovog svečenika i njemu slične mislim da nema smisla više trošiti riječi... sve bi ja njih (svečenike i sve druge) istjerala iz crkve, javno objavila i ..ne znam, nek kopaju kanale, samo da rade da nam budu od neke koristi, a ne na državnom proračunu...

tekst nek stoji, nema to veze s vjerom...

user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 90
31.8.2011 14:52:34   
njanja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

A ono što hoću napisati, ovaj tekst od ovog niskorazrednog novinara koji misli da je smiješan je krajnje uvredljiv svima koji drže do vjere i molim da se obriše sa ove stranice. Valjda i mi "čudaci s one strane" imamo neka prava?

Sad sam se vratila na tvoj koment pa da ti nešto jednom zauvijek kažem i Babys isto. Ispada da ako nisi vjernik kakvog je propisala katolička crkva, ako ne ideš na mise, ne daješ milodare, ne ostavljaš popu 100 kn jer ti je došao posvetit kuću, ne pričeščuješ se i ne moliš za izbavljenje ovih jadnih svećenika koji nisu krivi za svoja nedjela, to je samo vrag ušao u njih, da NISI VJERNIK i ne držiš do vjere. To si napisala NEDVOSMISLENO u svom komentaru. I kao što tebe vrijeđa ovaj članak, mene vrijeđa tvoj stav jer tko si ti da sudiš kakva je ičija vjera i tko drži koliko do vjere.

Još jednom napominjem, po meni Crkva nema veze sa vjerom, vjera je u nama i u meni, a crkva je prekrasna građevina, ali kao institucija vrlo upitan pojam u današnje vrijeme.

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 91
31.8.2011 15:07:21   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

A ono što hoću napisati, ovaj tekst od ovog niskorazrednog novinara koji misli da je smiješan je krajnje uvredljiv svima koji drže do vjere i molim da se obriše sa ove stranice. Valjda i mi "čudaci s one strane" imamo neka prava?

Sad sam se vratila na tvoj koment pa da ti nešto jednom zauvijek kažem i Babys isto. Ispada da ako nisi vjernik kakvog je propisala katolička crkva, ako ne ideš na mise, ne daješ milodare, ne ostavljaš popu 100 kn jer ti je došao posvetit kuću, ne pričeščuješ se i ne moliš za izbavljenje ovih jadnih svećenika koji nisu krivi za svoja nedjela, to je samo vrag ušao u njih, da NISI VJERNIK i ne držiš do vjere. To si napisala NEDVOSMISLENO u svom komentaru. I kao što tebe vrijeđa ovaj članak, mene vrijeđa tvoj stav jer tko si ti da sudiš kakva je ičija vjera i tko drži koliko do vjere.

Još jednom napominjem, po meni Crkva nema veze sa vjerom, vjera je u nama i u meni, a crkva je prekrasna građevina, ali kao institucija vrlo upitan pojam u današnje vrijeme.

Ok, njanja, u redu je. Ježim se od tvojih komentara jer me prikazuješ u svjetlu u kojem tebi paše. Nemam se namjeru nikome opravdavati a moguće je da tebe ipak malo peče što si stavila to smeće od članka pa se ipak moraš osvrnuti.

Ps. Ni ja ne ližem oltare ali me boli što se ismijavaš nečemu što je nekim ljudima sveto.

< Poruku je uredio Zvonki -- 31.8.2011 15:08:48 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 92
31.8.2011 15:07:58   
anaxx
ne znam tko može suditi tko je kakav vjernik ili nevjernik..... da li itko?
ovaj tekst nema veze s vjerom nego se odnosi na čovjeka koji je počinio kazneno djelo, pa bio on svečenik, zidar, pekar, menađer ili nešto treće...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 93
31.8.2011 15:10:08   
njanja
Zvonki u tome i jest stvar.
I meni je moja vjera u Boga sveta.

Ali ovaj svećenik nije nimalo, a takvih ima pre pre previše...

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 94
31.8.2011 15:13:01   
Zvonki

Zvonki u tome i jest stvar.
I meni je moja vjera u Boga sveta.

Ali ovaj svećenik nije nimalo, a takvih ima pre pre previše...

Pa zar nisi pročitala da sam svojim komentarom osudila tog svećenika?user posted image Ali u ovom tekstu novinar ismijava i samog Boga što je MENE povrijedilo. Jer onoga koga volim (a Boga volim) ne dam da sprdaju.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 95
31.8.2011 15:17:18   
njanja
ali Zvonki, onda se ljuti i vriješaj na izvornika, odnosno autora, a don't kill the massinger...

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 96
31.8.2011 15:20:40   
Zvonki

ali Zvonki, onda se ljuti i vriješaj na izvornika, odnosno autora, a don't kill the massinger...

Ne brini, već sam mu digla auto u zrak (kao pravi katolik user posted image )user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 97
31.8.2011 20:23:33   
mamacita
Dovedeno je u pitanje odgovornost tog svecenika, glupost ljudi koji su se spremni prostituirati sa ne znam kime zbog novca. Sta je ispravan covjek mogao napraviti u tom trenutku? Uzeti te dvije djevojke u svoj auto, ponijeti svoj mobitel sa sobom, i pravac pred policijsku upravu u Imotski, i prijaviti te dvije djevojke za iznudjivanje novca za sex. Bi li mu policajci vjerovali ili ne, to sada nije vazno, no on bi otklonio ljagu sa svog imena. No, eto, on je postupio kako je postupio.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 98
1.9.2011 20:15:27   
mamacita
Iz principa necu dozvolit da tema zamre... user posted image
Danas je tekst o ovome osvanuo i u Vecernjem listu. Uistinu jad i bijeda.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 99
3.9.2011 15:00:32   
Ninaa
 Kao vjernik osuđujem sve te pedofile i ine svećenike koji sramote svoju službu, crkvu i sve one koji svoju službu obavljaju kako valja. Mene kao vjernika isto ovaj tekst  vrijeđa jel je neukusan i na jedan način se izruguje i s Bogom. A uostalom svi smo osudili i svećenika a baš previše u glavi nemaju ni te klinke koje se sa 16 godina za 1000 kn idu seksati sa svećenikom što reći o tome i njihovom odgoju?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!