Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.9.2011 13:06:41
|
|
|
|
ikica84
|
imam jos jednu mladju od nas 7 godina
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.9.2011 13:08:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super,sve cure Idem ja malo pred tv
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.9.2011 13:10:10
|
|
|
|
ikica84
|
aj aj ti mozes da gledas...moj svekar se ne mrda i dalje imam novu slicicu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.9.2011 16:50:15
|
|
|
|
danery
|
oj,ima koga za kofi? ikice,tko je to na sličici,a i snajka?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.9.2011 17:44:58
|
|
|
|
ikica84
|
da,da snajka!! lizu lizalice!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 8:11:50
|
|
|
|
ema55
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 9:39:36
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 10:43:41
|
|
|
|
ema55
|
Hej Mariola! Vidim bila si u šopingu u Zadru, ja nisam išla. Jesi kupila šta. Kolegica mi je išla kaže da za curice ima super stvari.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 11:22:20
|
|
|
|
mariola
|
Ajme za curice ima prekrasnih stvari.Ja se iskreno nadam da je u mom trbuhu jedna buduća mala šminkerica sebi sam nakupovala čarapa/hulahopki jer ima veliki izbor. Trudničko još nisu ništa dobili Toniju sam naravno našla svega
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 11:44:41
|
|
|
|
danery
|
ojla soliram ili će biti povratnika na ćef mariola,opremala si se za hladnije dane vidim ja još nisam ništa posebno pripremala....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 12:32:28
|
|
|
|
mamino zlateko
|
somebody for coffee?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 20:48:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:06:13
|
|
|
|
danery
|
ejla b,ja tu,al gibam pod tuš,pa se vrnem...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:06:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde, čekam ja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:23:00
|
|
|
|
danery
|
eto me,jesam brza pijuckam radler i nabadam,haj lajf šta ti,kak je prošao dan?vidim da si se naradila...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:26:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Jesi,jesi brza si nema šta Vidim ti uživaš Ja se danas baš naradila,stavili smo D krevet,vidjet ćemo koliko će nočas u njemu spavati Bili smo kod mojih,a ja otišla kod prijateljice na kavu a D dobio napad ludila ,mama poludila šta ste vi radili?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:33:43
|
|
|
|
danery
|
rano je počeo s napadima ludila ma šta ja pričam,i naša bejb se prometnula u opakog urlača čim nešto nije po njenom....toliko je glasna da bi mogla raditi kao alarm za sv moguće nezgode....i to bez pojačala e mi ti u sub bili u svatovima kod pž....ajme bumbi,ala smo se ismijali mislim,sad će ovo izgledati možda krivo,prepotentno,al ne mogu drukčije objasnit.... prvo....kako doći do sale? lijepo....samo cestom do PRČINOG DOLA ,pa lijevo... jedva našli salu.....pa preskači preko korita s vodom i plaćaj upad.... e....a unutra....ne znam jesi li čitala alan forda,ali ekipa unutra je bila kao iz jedne serije epizoda izbačena... konobari krezubi,neke napirlitane nosate babe,a kraj njih jedna siromašna obitelj,baš se vidi da nemaju.... nikoga ne podcjenjujem,ali ovo je jednostavno bilo presmiješno vidjeti na jednom mjestu.... a preko puta nas sjedio lik al PLJUUUNUTI al bundy....a kad je prošla neka štrkljava natapirana crvenokosa sa gumenim pojasom i kopčanjem na zlatnog leptira,mm zaključio OPA BATO....KAKAV HOLIVUD,E OVO TI JE JET SET ....VATAJ SALVETE,IDEMO PO AUTOGRAME
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:36:44
|
|
|
|
BUMBI
|
A vidi ti bejb,i ona se počela ljutiti A D malo malo u zadnje vrijem uhvati ludilo,nadam se d aće ga brzo proći Ajme majko mila kakav provod u svatovima ..Imaš dvd da pogledam? Jel ti znaš kada se otvara ovaj Lidl kod nas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:40:23
|
|
|
|
danery
|
ma ja sam se samo molila da se ne okinem ovakva blesava smijat na sav glas .... a dvd-a nemam,ni slikicu ikakvu....mlada je cijeli dan povraćala,pokvarila želudac,pa na kraju tek u 1 u noći došla u salu,dotad bila na hitnoj na infuziji.... išla je sa frendicom na frizuru i tamo popile kavu kod frizerke,a izgleda da je mlijeko ili štogod bilo pokvareno,pa su obje završile na hitnoj.... baš provod.... ne znam za lidl,vidim da se gradi,ali otvorenje bi mogli još malo čekati
< Poruku je uredio danery -- 12.9.2011 21:41:07 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:42:15
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,to još svatovi i bez mlade bili Smješno mi,ali mogu misliti kako je njoj tek bilo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:43:29
|
|
|
|
danery
|
jbg,netko po nečemu pamti svatove....najgore kad je tako loše.... nama je sve bilo super,a završilo ajme
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:43:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja jučer prošla i vidim da je unurti skoro pa sve gotovo,čak i one prospekte na ulazu imaju ,pa mislim da bi moglo uskoro...super mi je to što je tako blizu Opet nikoga nema ovdje?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:44:39
|
|
|
|
danery
|
pa da,danas samo retfalčanke dežuraju u bircu....ispadamo najveće kavopije i tračare
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:45:46
|
|
|
|
cuba
|
Eto me, eto me, jel me netko tražio Kako ste mi cure, šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:45:46
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: danery pa da,danas samo retfalčanke dežuraju u bircu....ispadamo najveće kavopije i tračare a šta češ Možda nam se i netko još pridruži
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!