Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:13:57
|
|
|
|
božica
|
da Ružo živjela čin čin piggy sad buš me nacugala
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:14:01
|
|
|
|
piggy
|
evo i antifreez da mi se ne zaledite
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:14:42
|
|
|
|
piggy
|
ja obožavam napiti ljude
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:15:38
|
|
|
|
božica
|
ja obožavam napiti ljude zločkica jedna
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:16:11
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: piggy ja obožavam napiti ljude Sva sreca pa je virtualno... da je real sad bi se mi sve valjale po podovima
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:18:02
|
|
|
|
koka
|
Ajme neznam dali se smijat toj atmosferi ili plakat , baš sam neki dan pričala sa jednom frendicom kako bi sjela u neku konobu, naručila si bambus i slušala, onako , lagano one stare pjesme, bjelo dugme, Balaševića, Divlje jagode, Bajaga itd....... i onako lagano u dobrom društvu lagano se otkačila. Al da me drugi dan puste na miru da se izliječim uz juhicu ....ajme al sam uzorna mamica
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:18:47
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme Piggy zlato si.... Baš mi to treba! Ma baš me zanima šta je to? Skroz fino izgleda.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:18:56
|
|
|
|
božica
|
da je real sad bi se mi sve valjale po podovima ma valjam se ja od tebe Wuki po podu
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:19:14
|
|
|
|
piggy
|
koka ne plakat samo se smijati ova atmosfera je živi smijeh
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:20:05
|
|
|
|
božica
|
Al da me drugi dan puste na miru da se izliječim uz juhicu ....ajme al sam uzorna mamica pa to bi svaka uzorna mamica trebalal napraviti bila bi još uzornija nakon takvog odmora
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:20:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
MM me opet cudno gleda zasto se smijem ko ludaca... Ne shvacau oni nas
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:20:27
|
|
|
|
piggy
|
ružo na koji koktelčić misliš da ti ga pošaljem
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:20:58
|
|
|
|
božica
|
da ovo je živi hahahhahhahahahahahahaha
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:21:02
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka Ajme neznam dali se smijat toj atmosferi ili plakat , baš sam neki dan pričala sa jednom frendicom kako bi sjela u neku konobu, naručila si bambus i slušala, onako , lagano one stare pjesme, bjelo dugme, Balaševića, Divlje jagode, Bajaga itd....... i onako lagano u dobrom društvu lagano se otkačila. Al da me drugi dan puste na miru da se izliječim uz juhicu ....ajme al sam uzorna mamica I ja bi i ja bi!
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:21:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Puli florijanka je bar 10 god mlađa s novom zurkom onda bi bila maloljetna po svim zakonima
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:22:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy ja obožavam napiti ljude ja to jako dobro znam...pokušala je danas, ali ja sam malo teža kategorija
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:22:40
|
|
|
|
tonkica
|
Dobra večer, jel me netko tražio? Malo štrajkam zadnjih dana, stalno smo u Gorici prek dana, dođemo kasnije navečer. Sinoć sam pekla kolač, pa nisam stigla na rr, danas imali "oproštajku" kod mojih. Došli iza 9. I sad sam sprašila mma da dođem vidjet šta ima novoga. Može kratki sažetak pls?
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:22:56
|
|
|
|
božica
|
da flori zurka t je super super
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:23:17
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: piggy ružo na koji koktelčić misliš da ti ga pošaljem Prvi žuti u čaši na nogicu!
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:23:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: božica da ovo je živi hahahhahhahahahahahahaha bas tako Boza... A ja bjezim za danas...bole ledja opet
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:24:11
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: piggy ja obožavam napiti ljude ja to jako dobro znam...pokušala je danas, ali ja sam malo teža kategorija napit ću ja tebe kad tad,samo da jednom izađemo skupa van
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:24:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a sad PRIJAVA... veš? evo pere se treća mašina, a pegla se u ponedjeljak, znači sutra je dan odmora... dok smo se piggy i ja družile moja seka je imala prvi službeni nastup (inače pleše "onaj ples naopačke" - hip hop) i baš je bila vesela, a sutra nastupaju na trgu, nadam se da će vrijeme dozvolit da ju idem gledati
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:27:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: piggy ja obožavam napiti ljude ja to jako dobro znam...pokušala je danas, ali ja sam malo teža kategorija napit ću ja tebe kad tad,samo da jednom izađemo skupa van išle bi večeras da FJ nije bio bolestan... tu u jednom bircu kod mene party "back to 90te", sva cuga 10 kn....bit će još partija i karaoka
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 22:27:32
|
|
|
|
božica
|
bok tonkica sažetak hm ja sam ovdje od 20 ma zeka peka je i opuštanje kočnica RE Ruža i ja smo se složile sa kokom da i onako lagano u dobrom društvu lagano se otkačila. Al da me drugi dan puste na miru da se izliječim uz juhicu ....ajme al sam uzorna mamica anne pegla.F.Lo ima novu zurku,piggy je u ludilu božićnom,Wuki nam je u element/al u....a tiha radi sa curama ovo gore kaj sam zacrnila e da puli je išla žicati muža masažu...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!