Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 13:42:25
|
|
|
|
lilia
|
Ima koga za brzinsku ćakulu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 13:46:20
|
|
|
|
mariola
|
Hej lili Ja sam tu Kako si? Šta je novoga?Kako drekavac?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 13:54:46
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i menen malo..dosla sa sistematskog s t..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:05:39
|
|
|
|
lilia
|
Bok cure, evo me u subotu smo išli malom nećaku na krštenje u Split koje je bil u nedjelju u Drnišu pa poslije na ručak na Roški slap pa babe i dide (roditelji od sestrinog muža) na janjetinu i kolače. Ajme meni cijeli dan smo jeli. Došli kući sinoć u 23 sata slomljeni. Muž je danas morao na posao pa je sve bilo na brzinu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:07:52
|
|
|
|
mamino zlateko
|
oo vama bilo lijepo znaci...mi bili na sistematskom,t je zaspala,sad imam malo mira....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:16:46
|
|
|
|
mariola
|
Lili di ste bili na roškom slapu? U nekom restoranu? da nije kod mog prijatelja? Mz kako je bilo na sistematskom? Mi bili 4 dana na Rabu, uživali smo.Super nam je bilo. Toni nas je nasmijavao stalno. Taj mali je čudo jedno, ne trebam ni napominjat da je sve one švabske babe šarmirao
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:19:54
|
|
|
|
mamino zlateko
|
sasvim solidno,malo je bilo placa,prilikom pregledavanja grla,al smo sve to dobro podnjele...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:22:53
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ćao cure, kako ste?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:25:32
|
|
|
|
lilia
|
Ajme Mariola i vi ste uživali, ja volim ići na Rab jer imamo prijatelje u Kamporu pa naguštiram u onom pijesku. Ne znam kako se zove restoran ali u njemu radi jedan čovjek kog kojeg smo prošle godine kupili drniški pršut u Tinjanu (Istra) na sajmu pršuta. Moj muž ga je prepoznao. Rekao da će biti i ove godine tamo tako da imamo marendu a mislili ne ići ove godine jer uvijek na kraju ne izdržimo i dođemo kući sa cijelim butom a o novcima da ne govorim. Mogu kupiti pola torbe za to. Restoran je onaj donji. Mislim u sredini. MZ kako bilo na pregledu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:36:48
|
|
|
|
mariola
|
A onda vjerojatno niste. On je u jednom selu, ali znam da ima svakakvih fešta kod njega pa sam pomislila da ste možda tamo. Ma svejedno, to je lipi kraj i priroda pa je super. A i Rab je lipi. Mm i ja prvi put u životu bili a tu nam je pod nosom. Naguštali smo se, lipi hotel, dobra spiza, lipi otok, lipo vrime bilo. Najdraži dio dana nam je bio popodnevni počinak s Tonijem od podne do tri Sad u subotu idemo na Kornate Sutra nam je godišnjica, moramo i to obilježiti Tanjice kako vas dvi? Jeste još uvijek noćne ptice?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:40:19
|
|
|
|
lilia
|
Baš mi je drago da ste se lijepo proveli i da je bilo super vrijeme. I uživajte na Kornatima, ja nisam nikad bila ali mislim da su prekrasni. Bit će to god. braka za pamćenje. A Toni? Ide sa vama?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:51:50
|
|
|
|
mariola
|
Toni neće na Kornate. To idemo svi bez djece. Ekipa od oko 70 nas. Od gradonačelnika pa do svih službi iz grada, svi s pratnjama, svi bez djece Idem sad po mog malog slatkog brbljavca. Uživajte mi, tipkamo se sutra
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 14:55:35
|
|
|
|
lilia
|
uuuu bit će provod za pamćenje. Bok draga, uživaj.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:03:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:04:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej draga evo mene? kako ste mi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:07:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Kako ste?jeste se priviknuli na Zg?Jesu dečki krenuli u vrtić?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:09:07
|
|
|
|
danery
|
oj cure,evo i mene malo...kak ste,šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:12:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Dobro smo,jos u spremanju al sve pomalo Decki danas krenuli al do 12,nije bilo lose za prvi dan ,juce opet krenuli na plivanje pa im je sve super A sinoc mi je dosla i mama ,bit ce nekih 10 dana dok se jos ne usaltamo skroz Sto ima kod vas? Danery a kopd vas,kako bejb?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:15:46
|
|
|
|
danery
|
eeee,kod nas jučer pala 2-3 solo koračića bile smo cijelo dopodne u gradu,kupila sam joj 2 cipelice.....popodne na igralištu,pa frendica sa malim kod nas kafenisala,a predvečer bejb sa bakom bila u šetnji,a ja sa curama malo i tako... kako franc,jel dobar?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:18:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super da nije bilo problema u vrtiću ,nadam se da ni neće A,tebi mama došla,dugo se niste vidjele .Misliš da ti je dosta 10-tak dana? E,jesi se vidjela s Cubom? Danery bok i tebi za bejb i par koraka,vidim vi ste uživale danas,a i ponovile se malo Mi smo u nekoj fazi(nadam se da je faza ) agresivnosti i psovanja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:18:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
bravo za koracice i za lipo proveden dan posli ce ti faliti vrime kad nije hodala moji su bas rano prohodali a tek posli vidis da je bolje da sto kasnije francek super,jede i spava ,sinoc zaspao oko 8,probudio se nocas u 4,pa oko 8 i nastavio spavat do 10,ja ga probudila jer mi je bilo dosadno
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:20:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Nece biti dosta 10 al dobro je i to Je,je vidila se sa cubom al brzinski,otisla bez Frane a mm zove da ga nemoze umiriti,poludila sam,onda se vratila po njega i otisla jos malo,cuba je predivna,ko curetak Bumbi bolje da ti ne govorim u kojim smo mi sve fazama
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:21:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme draga pa ti stvarno imaš super djecu,i F voli spavati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:24:23
|
|
|
|
BUMBI
|
A ipak zna F i zezati ili to tati neće biti dobar? što ste se vidjele.Nema je ovdje već par dana Kakve su faze kod vas?D počeo i u vrtiću se malo tuči ,što dosada nikad nije
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 3.10.2011 21:24:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja uvik govorim da bi do faze dok ne prohodaju mogla imat desetoro dice
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!