Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:54:16
|
|
|
|
njanja
|
- psić sveznalica
- neki winnie the pooh jastuk koji kada se otvori, unutra se nalazi priča, a sve sa mekanim plišanim stranicama....jako lijepo....
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:55:52
|
|
|
|
piggy
|
papiga koja priča-TL
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:56:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
velike mekane puzzle sa slovima i brojevima,a koje mogu poslužiti i kao podloga za igranje - konzum, mercator i sl.
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:58:14
|
|
|
|
dami
|
guralica
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:58:23
|
|
|
|
Ruža
|
Twister! Mi ga danas uzeli nećakinji za roćkas! Za bebe on Zvijezda za uspavljivanje, isto danas uzeli Marku za Božić.
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 22:58:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov velike mekane puzzle sa slovima i brojevima,a koje mogu poslužiti i kao podloga za igranje - konzum, mercator i sl. definitivno, najbolja stvar....kupila sam to nećakinji kada je imala godinu dana, stoji kod mame i tate doma...i sada kada ima 6 zna što bi s time, zna se zabavit, a sad je to i janova igraonica kada dođe do bake i dede...imamo i mi doma....razmišljam kupiti još 1 za auto pa da mi stoji kada idem u goste...sada uvijek moram pitati neku dekicu da stavim jana da divlja....
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 3.12.2008 23:15:35
|
|
|
|
piggy
|
definitivno slatkiši na prvom mjestu,pa slikovnice,razne puzzle,kapa i šal.
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 8:35:40
|
|
|
|
Puli
|
slikovnice skrivalice-za malene poput cvijete zovu se ku-ku gdje si izdalo društvo naša djeca
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 8:41:25
|
|
|
|
anne
|
Nikako slatkiši. Mi Petri kupujemo mali stol i stolice za njenu sobu. Samuelu babyphone.
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 8:46:13
|
|
|
|
ZVRK
|
moj je zaželio ŠVRLJOŽVRLJO iz TL. pošto sa voli igrati-pisati i crtati-o tome mi razmišljamo
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 8:58:20
|
|
|
|
ninolina
|
moj je zaželio ŠVRLJOŽVRLJO iz TL. pošto sa voli igrati-pisati i crtati-o tome mi razmišljamo e toga nema u tl već u drugim dućanima npr. u konzumu
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 9:00:05
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala,a šta na reklami ne kažu tl onda sam nešto pobrkala.šta znaš koliko to možda košta?
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 9:09:02
|
|
|
|
mlada mama
|
meni je super onaj vlakic sto izbacuje loptice i svira, i onaj psic sto laje i mazi se samo je preskup
|
|
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 9:13:02
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
- sjedni i vrti se - psić sveznalica - winnie pooh jastuk sa pričom - papiga koja priča - puzzle sa slovima / brojevima - guralica - twister - slikovnice - puzzle - stol i stolice za "malu sobu" - babyphone - švrljožvrljo - vlakić koji izbacuje loptice - psić mazilica
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 14:13:39
|
|
|
|
tonkica
|
Moji nećaci ludi za "Lujo-zujo", ne daju nam mira, stalno to moramo igrat!!! Definitivno puzzle, super je i psić sveznalica. Puli moram zapamtiti za ove slikovnice da nabavim na Miju. Uvijek pale i "Čovječe ne ljuti se".
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 19:33:29
|
|
|
|
božica
|
jednorog(pony)Viki smo kupili kao da je bolestan i(kašlje,srce mu kuca,ima zavoj)ona će ga lječiti jedva čekam Božić da joj stavimo ispod bora a maloj ćemo kuptit zvečkicu
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 4.12.2008 22:16:19
|
|
|
|
ninolina
|
hvala,a šta na reklami ne kažu tl onda sam nešto pobrkala.šta znaš koliko to možda košta? oko 100 kn, malo manje
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 5.12.2008 17:20:56
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK moj je zaželio ŠVRLJOŽVRLJO iz TL. vidjela u Tiskovom katalogu za 129 kn, ali mislim da sam ga i vidjela na reklami za TL A meni se ovo jako sviđa u quelle katalogu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 5.12.2008 22:13:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
majo, ovo je super
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 7.12.2008 22:52:18
|
|
|
|
BruMa
|
Te puzle se daju lako potrgati.Mi ih imamo i Bruno ih je nekoliko potrgao.Ak je i tvoj mali takav hahar.....Uglavnom mi smo ih kupili i za kratko vrijeme pospremili,ne zanimaju ga,osim da ih razbaca i ostavi tak Ne bi to više kupila......
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 7.12.2008 22:55:13
|
|
|
|
BruMa
|
Mom Bruni su sad zakon lego kocke i lego duplo.S ni jednom igračkom nije uživao i igrao se kao s kockama.Tak da će za Božić dobit nešto od lega.
|
|
RE: top 10 poklona za klince za Božić 7.12.2008 22:59:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama ŠvrljoŽvrljo,ja sam to vidjela u Kauflandu.Oko 100kn na kioscima (duhan) 129 kn.....
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!