|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjećate na rr?
29.1.2011 17:33:58   
mala pcelica
potpisujem tihu i mamice

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 26
29.1.2011 17:34:11   
drugasrecica
meni je rr super, ne znam kako je prije bilo, al meni je sada sasvim dobro
šta se svađa tiče, meni je glupo da se netko na forumu svađa, ovo je ustvari jako loš oblik komunikacije za tako teške teme, naravno da je lako da te netko krivo shvati kad te ne vidi, ne čuje, ne poznaje te, nema nikakvu predodžbu o tvom životu itd.
ovo je portal zna se za koje teme pa neka na tome i ostane, al činjenica je da se čovjek može posvađat s nekim oko bilo čega, ako to ŽELI...
meni je rr super kome nije nek ide ća, a šta više reći...

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
29.1.2011 17:35:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamice)
  Neposredna veza do poruke: 28
29.1.2011 17:37:12   
mamice
Prevec je cura otislo jer se nisu osjecale ugodno u svakodnevnim svadjamauser posted image  sta nemoze ovo opet biti forum o djeci. Kad smo zadnji put imali druzenje u zadnjih pol godina?????? cure koje su bile na rr druze se a ovo sad postaje samo cirkus a ne obiteljski portal 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 29
29.1.2011 18:11:37   
maja
koliko ja znam cure se i dalje sastaju user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 30
29.1.2011 18:34:08   
mamice
Pa sastaju se "stare cure" ! Kad je trebao biti sastanak prije par mjeseci par puta nitko nije dosao od novije ekipe a stara se drze svojih starih poznanica

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 31
29.1.2011 18:40:56   
Anoniman
Ja sam ovdje upoznala puno dobrih teta user posted image , pa zbog njih i zbog dobrog sadržaja često svratim ovdje.
Svađe me uopće ne diraju, poštujem tuđe mišljenje ma kako bezvezno ono meni bilo.  Oni koji me pokušavaju isprovocirati mogu si samo naći drugog posla jer se ja na budale koje se drže iznad drugih i nemaju pametnijeg posla ne obazirem. Život je prekratak da bi ga bezveze trošili.user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 32
29.1.2011 18:44:58   
njanja
IZVORNA PORUKA: mamice

sta nemoze ovo opet biti forum o djeci.

ovaj portal je od svojih početaka imalo rubriku: Razgovori o svemu i svačemu...
i dok god je bude bilo, ja ću razglabati o svemu i svačemu...
da-ovo je portal o mamama, trudnicama, trudilicama i bebama...I ja jesam-mama...Ali nisam samo to...
i zato tu čakulam o "svemu i svačemu"

< Poruku je uredio njanja -- 29.1.2011 18:45:16 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 33
29.1.2011 18:47:46   
mamice
Ajde hvala Bogu ima i ta rubrika pa na cemu bi se inace raspravljaliuser posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 34
29.1.2011 18:53:37   
danery
dok ima kavice i ekipe u bircu,pametnih savjeta,provala da se piškim u gege i dobrih vijesti o bebačima i klincima,meni dobro user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 35
29.1.2011 19:01:14   
Anoniman
dok ima kavice i ekipe u bircu,pametnih savjeta,provala da se piškim u gege i dobrih vijesti o bebačima i klincima,meni dobro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 36
29.1.2011 19:49:02   
Zvonki
Ja tamo gdje mi nije lijepo ne dolazim. Obzirom da sam i dalje ovdje znači da mi je supač

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
29.1.2011 20:32:08   
troubled
kako se osjećam?

k'o doma user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 38
29.1.2011 20:55:17   
natalijax
nekad se osječam bed zbog svađa zato što ubiti su svi u pravu i svi nisu u pravu,mislim tako ispadne,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 39
29.1.2011 21:47:58   
pula25
Član sam dosta dugo i dođem, odem, dođem - pa naletim na neke koma teme pa odem, pa se vratim jer imam neki problem, pa odem jer se uvijek vergla slično.
Ovaj portal je bijeg od svakodnevice i svega lošeg šta nam se dešava i što će nas tek snaći.
Država nam je banana i svakim danom nam je gore a kada narod tone dižu se tenzije oko ničega jer svatko traži nešto što će mu odvući misli od osobnih problema a u krizi u kakvoj se HR nalazi teško je postalo naći nešto što će te razvedriti.
Zapravo bi teme za koje se zna da će podići prašinu na neko vrijeme blokirala (da sam moderator) jer moje je mišljenje da se forum nije promijenio zato što su neki otišli, neki došli a neki odlaze nego zato što smo mi kao narod potonuli u svim ovim poskupljenjima, otkazima i silnim lažima koje nam svaki dan serviraju pa nas je postalo teško oraspoložiti, lakše se posvađati...
Oraspoložiti široko pučanstvo nije niti malo lagan zadatak i zato bi ja teme poput ovih nedavnih o ceci, ratu i još neke koje dižu tenzije blokirala i pojačala dozu onih koje će nam pokušati svaki dan izmamiti makar jedan osmjeh.
Na kraju ovo je ipak obiteljski portal i bijeg od svakodnevice koje je vjerujem većini crna, ako ne crna onda siva a nama majkama kao stupovima obitelji ovo bi trebalo biti utočište, sigurna luka gdje ćemo si napuniti energiju i olakšati dušu

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 40
29.1.2011 21:53:48   
sanjalica
dobro se osjećam ovdje... jer od kada sam jednom prorijedila dolaske radi teških riječi, dolazim s namjerom da se dobro osjećam... izbjegavam teške teme, jer razloga za brigu imam i doma i zasigurno su mi važniji od ovih ovdje stavova i mišljenja s kojima se ne slažem..... dakle, koliko imam vremena obiđem teme koje me zanimaju, postavim teme koje me zanimaju, javim se nekim osobama ovdje koje su mi drage od prvoga dana kada sam se učlanila (prije puuuno vremena :)) i upoznam neke nove drage osobe.... i to mi je dovoljno.....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 41
29.1.2011 21:55:54   
sanjalica
i da.... hvala ti Troubled.... još uvijek pamtim riječi tvoje dobrodošlice na moju prvu objavu..... ti si bila prva user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 42
29.1.2011 21:57:24   
anuska08
Kao i u životu ima i boljih i loših dana!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 43
30.1.2011 10:59:35   
tinka25
IZVORNA PORUKA: ikica84

ok!!! dodjem,vidim koga ima bacim pogled na nove teme,ako znam nekom cu pomoci sa odgovorom. forum mi sluzi kao zabava i razonoda.user posted image
isto

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 44
30.1.2011 13:44:50   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

potpisujem svoju naletušicuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 45
30.1.2011 14:11:25   
Ninaa
Ja sam ovdje nekih 3 godine i u početku sam bila facinirana i jednostavno nije mogao proći dan da ne upalim raju i pročitam sve teme i skomentiram. Nekako je bila drugačija klima i atmosfera. Sad nemam baš puno vremena i onda kad dođem smeta me to navlačenje, skakanje na svaku riječ, potpikavanje između redova i sl na nekim temama. Kako koji dan nekad uopće  nemam volje a nekad mi prođe kad vidim kaj se događa. Već sam se par puta malo povukla (nije baš da je netko i primjetio) ali uvijek se vratim zbog svih dragih žena koje sam ovdje srela i od kojih su mi neke pomogle kad mi je bilo teško i volim se družiti i klafrati u bircu(kad stignem).Fali mi puno cura koje više ne dolaze,ali nema veze. Duša ovog foruma smo sve mi i zato učinimo ga još ljepšim i boljim!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 46
30.1.2011 23:05:00   
sina
IZVORNA PORUKA: ikica84

ok!!! dodjem,vidim koga ima bacim pogled na nove teme,ako znam nekom cu pomoci sa odgovorom. forum mi sluzi kao zabava i razonoda.user posted image
[/
quote]
i ja tako

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 47
25.10.2011 20:10:03   
mala pcelica
da podignem temu user posted image
kako se sad osjećate na rr? ja nisam primjetila da se išta promjenilo user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 48
25.10.2011 20:16:13   
pincirotvajler
meni je i dalje sasvim ok

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 49
25.10.2011 20:33:53   
mayathebee
Moram priznati da je tenzija puno vise nego prije, i zbog toga mi je zao. Kaj se mene tice, izbjegavam takve nabrijane teme. Ako nesto trebam trazim pomoc, i jos uvijek ju dobijem. Ako mogu nekom dati savjet ili pomoci, trudim se to napraviti najbolje sto znam i mogu. Od kada radim nemam vise toliko vremena, pa pisem uglavnom ovako iz busa bez kvacicauser posted image , propustim koju temu i koju cestitku ( ispricavam se ovim putem), no sve u svemu meni je i dalje ok!

I da, zao mi je kaj cure odlaze...

< Poruku je uredio mayathebee -- 25.10.2011 20:35:55 >

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!