|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011.
6.11.2011 19:36:32   
mamacita
Danas sam se tako ponosno nasmijala kada sam otvorila danasnji Jutarnji list (nedjelja). Jedan od naslova glasi:" John (the Terminator) Anderson". Nisam mogla doci k sebi od cuda... naime to je moj muz!! On je trener Zagreb Raidersa. Tima koji igra americki nogomet tu u Zg-u. Pronasli su ga, pitaj Boga kako, i eto on je dobrovoljno prihvatio volontiranje kao trener (dakle bez naplate) tog tima. I, evo... dospio u novine!user posted image  Meni je sve to kao jedna velika zezancija, jer ga ja znam, i znam koliko je opcinjem am. nogometom, ali ovo je senzacija! Jednostavno sam ovo morala podijeliti s vama, da ako slucajno imate doma danasnji Jutarnji list, da pogledate i procitate nesto vise o svemu ovom.

Hvala na vremenu ...
ja sam samo jedna ponosna zenauser posted image .

< Poruku je uredio mamacita -- 6.11.2011 19:37:46 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011.
6.11.2011 19:45:50   
Ira_
Bravo za TM i čestitam tebi na silnom ponosu koji osjećaš!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 2
6.11.2011 19:50:56   
modesty blaise
user posted image user posted image
draga mamacita imaš na kaj i biti ponosna......user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 3
6.11.2011 20:05:36   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image
http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/americki-nogomet-terminator-u-redovima-zagreb-raiders-a/

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 6.11.2011 20:08:10 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 4
6.11.2011 20:28:02   
jagodicabobica
cestitam!user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
6.11.2011 20:33:02   
Nika 24052006

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
6.11.2011 20:33:26   
malizia
baš super, jel to ragbi ? ako je, meni to baš extra zabavno....držim fige da se više ljudima približi taj sport  na ovim prostorima user posted image .

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 7
6.11.2011 20:41:37   
inesica
Pa cestitke, i treba se pohvaliti na takvo sto! Nisam ni znala da netko ovaj sport trenira i u Hrvatskoj...sve pohvale!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 8
6.11.2011 20:47:04   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: inesica

Pa cestitke, i treba se pohvaliti na takvo sto! Nisam ni znala da netko ovaj sport trenira i u Hrvatskoj...sve pohvale!

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 9
6.11.2011 20:58:05   
mariola
Ti svaki dan iznenađuješ. Jučer si nam povjerila da ti je tm crnac a danas i sliku a još i da je Terminatoruser posted image
A zašto terminator?
I može još nešto? Mene zanima kako vam djeca izledaju? Već ih zamišljam kao neodoljive mulate.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 10
6.11.2011 22:16:26   
mamacita

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/americki-nogomet-terminator-u-redovima-zagreb-raiders-a/

Pinci... ovo sto si pronasla je od prije par tjedana. Ovo o cemu ja pricam je od danas, ja trazila ovo danasnje po netu, ali nisam uspjela naci, dakle samo u novinama je bilo. Ma, curke moje... hvala na podrsci!user posted image

Neposredna veza do poruke: 11
6.11.2011 22:27:20   
mamacita

IZVORNA PORUKA: mariola

Ti svaki dan iznenađuješ. Jučer si nam povjerila da ti je tm crnac a danas i sliku a još i da je Terminatoruser posted image
A zašto terminator?
I može još nešto? Mene zanima kako vam djeca izledaju? Već ih zamišljam kao neodoljive mulate.user posted image

user posted image Naime, on je bio 10 godina policajac u SAD-u, usput je trenirao i atletiku. Dakle, kad god je trebao hvatati kriminalce, parkirao je auto i trk za njima, jadnici nisu imali sansu. Kolege bi obavijestio putem radija (voki-toki) da je "Potraga zavrsena" ili ti "Pursuit is terminated!" I stalno bi on javljao da je nesto "terminirao"... eto zato je ostao Terminator. user posted image

Sto se djece tice, uistinu su svaki za sebe. Najstariji je takav da bi ogao proci pod cistog bijelca, cak mu je i kosa ravna, ali ostrija od normalne. Jedino se kuzi da je njegov sin kada hodaju jedan uz drugog (stav) i u licu (ima njegov nos, oci, i usta). Drugi sin ima rudlavu kosu (na kratko ga sisamo), vidi se da je mulat, ali je isto svijetlije nijanse. Cura je najvise mulatkinja, nju se ne moze pobrkati sa bijelima, no ona ima moje usne (tanje) i moje obrve (pune), no kosa joj je duga i valovita. A mali, zadnji, je isto tako ocigledno mulat, no svjetlije nijanse koze, kosu mu pustamo, i pletem mu male sitne french-braids, i nekad mu pustim raspustenu kosicu.
Svi su mix svega, mm ima i nesto indijanske krvi u sebi, i to je posebno do izrazaja doslo u obliku ociju kod najstarijeg sina, i u tipu kose kod djevojcice. Eto, mali opis, nakon ovoliko vremenauser posted image . Samo za vas user posted image .

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
6.11.2011 22:28:13   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 13
6.11.2011 22:36:46   
pincirotvajler
hvala ti,baš ste svi lijepi i posebni user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 14
6.11.2011 23:12:41   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image
zaista i trebaš biti ponosna!!!
čestitam!

MARIJA - 08. 05. 2010.

Neposredna veza do poruke: 15
7.11.2011 1:02:06   
lilia
Krasan muž i krasna djeca. Jednom riječju: prekrasna obitelj.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 16
7.11.2011 8:27:27   
leilany
IZVORNA PORUKA: mamacita

user posted image Naime, on je bio 10 godina policajac u SAD-u, usput je trenirao i atletiku. Dakle, kad god je trebao hvatati kriminalce, parkirao je auto i trk za njima, jadnici nisu imali sansu. Kolege bi obavijestio putem radija (voki-toki) da je "Potraga zavrsena" ili ti "Pursuit is terminated!" I stalno bi on javljao da je nesto "terminirao"... eto zato je ostao Terminator. user posted image

Sto se djece tice, uistinu su svaki za sebe. Najstariji je takav da bi ogao proci pod cistog bijelca, cak mu je i kosa ravna, ali ostrija od normalne. Jedino se kuzi da je njegov sin kada hodaju jedan uz drugog (stav) i u licu (ima njegov nos, oci, i usta). Drugi sin ima rudlavu kosu (na kratko ga sisamo), vidi se da je mulat, ali je isto svijetlije nijanse. Cura je najvise mulatkinja, nju se ne moze pobrkati sa bijelima, no ona ima moje usne (tanje) i moje obrve (pune), no kosa joj je duga i valovita. A mali, zadnji, je isto tako ocigledno mulat, no svjetlije nijanse koze, kosu mu pustamo, i pletem mu male sitne french-braids, i nekad mu pustim raspustenu kosicu.
Svi su mix svega, mm ima i nesto indijanske krvi u sebi, i to je posebno do izrazaja doslo u obliku ociju kod najstarijeg sina, i u tipu kose kod djevojcice. Eto, mali opis, nakon ovoliko vremenauser posted image . Samo za vas user posted image .

bravo za tm
i mora da su ti djeca prekrasna user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 17
7.11.2011 8:30:15   
mala pcelica
i ja bi bila ponosna da imam takvom muzjaka user posted image bravo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 18
7.11.2011 8:32:17   
mala pcelica
eeee pa sad sam skontala da ti je muž crnac heheheeh pa to je extra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de stavi sličice djece user posted image
ja sam mislila da ti je muz onaj bjelac na slici u novinama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 7.11.2011 8:34:02 >

Neposredna veza do poruke: 19
7.11.2011 9:59:33   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mamacita

IZVORNA PORUKA: mariola

A zašto terminator?

ljepo mi je citati tvoje postove uvezi tvog braka i familije.
osjeti se da si sretna i zadovoljna zena...
user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 20
7.11.2011 10:04:19   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

eeee pa sad sam skontala da ti je muž crnac heheheeh pa to je extra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de stavi sličice djece user posted image
ja sam mislila da ti je muz onaj bjelac na slici u novinama user posted image user posted image user posted image

ja nisam to mislilauser posted image daaavno sam ja skontala da mamacita dobro bira i da je mudrac malo zesciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21
7.11.2011 10:47:55   
mamacita
Cure prave ste, hvala vam, vi bi stavile osmijeh na lice i kipu, u ovako prohladno jutro!user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
7.11.2011 10:51:55   
Anoniman
sam da ti kažem da sam jučer uspjela kupiti novine u zadnji tren a pročitala sam tek kad mi je brigi zaspala, negdje usred noći, imala je grčeve - ej, baš sam se nasmijala, tako je simpatično onaj tip napisao članak!user posted image

be proud of your hubby, dear! user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
7.11.2011 10:55:36   
Bebys
user posted image user posted image user posted image iznenadjenje predivna obitelj....bas mi je drago...user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 24
7.11.2011 10:55:56   
Bebys
user posted image user posted image user posted image iznenadjenje predivna obitelj....bas mi je drago...user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!