Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 12:49:47
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo imala sam sreće danas. MM radi od 12, sveki skuhala ručak. Mi sišli, pojeli, mm ošo radit, a ja sjela za komp. I svi sretni i zadovoljni. Ja pogotovo, ne morah se grijat uz peć i kuhat...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 12:54:55
|
|
|
|
Ruža
|
Danas feštam po kući, malo s usisavačem, malo s peglom.. Pošto ništa nisam napravila ni jučer ni prekjučer. Koka fino zvuči još da nisu punjene smb kuglicama, bilo bi i bolje... A cure znači papaju što sveki skuhaju, ništa od toga kod mene, jednom probala i nikad više...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 12:55:37
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene mi planirali na gornji grad ići prijatelje pozdraviti i predstavu pogledati ali odustali zbog vrućine mm zbrisao na partiju šaha a ja bris na komp. čim se on maknuo curka se razbuđuje i guguće u košari pa ćemo kod none na objed - pljesak za nonu i njenu finu kuhinju
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:01:18
|
|
|
|
tonkica
|
i ja! Baš je lijepo kad možeš malo odmorit i ne ić u kuhinju! Prave smo ovisnice, i ja sanjam jaju i tipkanje porukica... STRAVA!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:04:13
|
|
|
|
Puli
|
je i ja isto jedva čekala da se mm makne od kompa i kad me pitao jel može na šah prije ručka rekoh mu ma moooooooooooožeš ljubavi komp.je moj
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:06:10
|
|
|
|
tonkica
|
Tak sam i ja, držala se dalje od kompa prije nego je ošo na job, pa čim je ošo, ja sjela i ne mrdam. Ne mrem sama sebe maknut s kompa... Dobro da mi je to jedina ovisnost, inače ne bi bilo dobro.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:06:39
|
|
|
|
koka
|
Baš smo ovisnice . pitam se kako će biti kad počnem raditi . Do 15 na delu, poslije kuhaj po djecu u vrtić.... Ću stići????
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:07:13
|
|
|
|
Ruža
|
Puli bokić! Bravo za nonu! Tako se lako navući na ovu raju. Još ju nisam počela sanjati, jel to znači da sam polu-ovisnik ili se samo tješim. Evo ručkić pripremljen, samo ga stavim kuhati.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:10:45
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Puli i kad me pitao jel može na šah prije ručka rekoh mu ma moooooooooooožeš ljubavi komp.je moj Puli kako nebi mogao, ni ja više ne grintam za MM_ove igrice, inače sam vatru rigala čim bi ih upalio... Koka kako nebi stigle, jesam ti rekla biti ćemo malo zgužvani i prljavi, kad mame jednostavno neće sve stići...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:11:34
|
|
|
|
tonkica
|
Koka ja ću odmah na drugo, tak da se ni ne vraćam na poso, pa ću se i dalje moć družit sa vama na jaji.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:12:58
|
|
|
|
Puli
|
samo ti sebe zavaravaj ružo počet ćeš i ti sanjati kad tad kad tad mm stigao i viče svijeti "stisni mami altf4 da j izbaciš van" baš je
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:14:23
|
|
|
|
tonkica
|
Pozdravi mm-a Puli, zakon je! I reci mu da ne prilazi više od 3 metra.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:41:04
|
|
|
|
koka
|
Ooooooooo napokon sam sjela . Kuhaj, peri, stavi sušit veš....baš sam se umorila .Danas je takvo vrijeme da bi čovjekslobodno mogao i do plaže .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:44:49
|
|
|
|
tonkica
|
I ja bi Koka... Možda bi mi noge splasnule u slanoj morskoj vodi.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:47:06
|
|
|
|
koka
|
I ako ne budem išla reći ću MM da mi baš uzme malo morske vode . Moram reći da već dva dana noge mi nisu bile natekle , al danas ih osječam, teške su mi .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:55:34
|
|
|
|
koka
|
Odoh se ispružiti malo .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:56:39
|
|
|
|
Ruža
|
Koka vabiš nas vabiš, uf, što bih dala za jedan buć, buć...mmmm.... Samo ti odmori malo s nama. Raja sve liječi... Evo i moj ručkić se kuha, čak sam i sladoled smiksala, neki iz glave. Malo jagodica, bananicu, izmiksala, dodala jogurt, par žlica šećera i slatko vrhnje. Ko krema je super, a vidjet ćemo kakav bude kad se smrzne. Ponudim vas svakako..
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 13:56:55
|
|
|
|
tonkica
|
Idem i ja, otekle su mi nogice...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 14:04:27
|
|
|
|
Ruža
|
Sve bježe.... Odoh i ja objesiti veš...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 15:12:44
|
|
|
|
koka
|
Uspjela sam do vas a ovdje nikoga . Uspijeli moji artičoki, al ipak nisu kao nonini. Nona ja nona.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 15:21:09
|
|
|
|
Ruža
|
Kokica i ja sam tu, baš bi mogli jednu kavicu ? MM odručao, a ja još čekam da mi ode po sladoled... Moj se još nije stisnuo. Kako si mi ti danas?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 16:17:47
|
|
|
|
Elena
|
Ruzice sta mi radis ?mi zavrsili svi p-olegnali,martina skace a koristim da vidim sta se radi u birc
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 16:24:13
|
|
|
|
Ruža
|
Hej Elena bok! Evo napokon sam dočekala sladoled da me ohladi malo od peglanja. Eto došao red da se i ja malo podružim s peglom,ali ne planiram pretjerivati, samo ono što se mora. Poslije ćemo u šetnjicu do kumova da MM proba tortu od jučer. Što vi imate u planu?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 16:26:31
|
|
|
|
Elena
|
ostacemo kuci jer zaista toplo,gledacemo nodija ili fifi i tako bas nam je zanimljivo
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 1.6.2008 17:09:48
|
|
|
|
tonkica
|
Jel ima još koga u bircu ili ste se sve razbježale?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!