Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:02:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Koji je dobila sirup?D isto neke sirupe nemože popiti,odmah povrati,tako da većinom dobije isti. A dobro da bar više nema temp,a jel guza bolje? Meni mama jučer skuhala kiseli kupus,ja samo pire napravila. Jutros sam skinula bor i oprala prozore od silnog snijeg,umrla sam dok sam to oprala
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:05:56
|
|
|
|
danery
|
ma zinnat joj dala,ogavan je dosad je samo jednom pila atb i to ceporex kad je bila možda 3 mjeseca stara,pa ni ne znam koji bi a koji ne... gljivice prolaze,super je stanje kakvo je bilo....mislim da će za 2-3 tjedna biti sve čisto....i mogu ti reći da je manje osjetljiva otkako ju samo sa vlažnim vaticama operemo,mislim da ću nastavit tako bez dodatnih krema....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:07:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,D nikad taj nije dobio jer kaže da ga vjerovatno nebi mogao popiti.Odi najbolje da ti zamjeni.Super za guzu što je boljei što je bolje kad ju tako obrišeš. Vidim i da si ju pohvalila,
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:08:58
|
|
|
|
danery
|
ha pa da,moram malo,ne mogu ju stalno špotat sad kad povampiri evo je budna,idem po nju pa se vratimo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:10:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da nemoj ipak previše.Tako se meni dogodi kad previše hvalim,on postane nemoguć Ajde,čekam vas
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:11:53
|
|
|
|
danery
|
eto nas,kokoška mi u krilcu i sluša nuki nuki odljepilo dijete na medu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:13:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Brze ste Pusti dijete nek uživa
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:18:35
|
|
|
|
danery
|
baš dok ne kmeka,dobro je..... kako d u vrtiću?jel kumić dobar ili i dalje izmišlja? mi ti ajmo reć imamo dilemu sa malom frendicom,curica isto stara kao bejb,isti dan rođena,al ne priča ništa,nego samo viče i urla....sve otima od drugih,gura mi bejb i nekad proba počupat.... sreća pa se bejb zaigra s nečim drugim,al ide mi više na živce da stalno mora tako...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:23:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Dobro je.Bila sam neki dan s tetama malo a razgovoru i kažu da je on dobar i da nema razlike kad je kumić u vrtiću i kad nije.Nego da on mene malo za.... jer je skužio da to mene smeta ,nemožeš vjerovati koliko su ustvari pametni Neznam šta da ti kažem za curicu,osim da se nadam da će ju proći.Tako i moj nećak(2 god) stalno se dere čim mu nešto ne odgovara i čupa se i tuče,čak i D udara iako je za skoro 2 glave veći od njega
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:28:34
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaaaaaa idem ,izbrisal ag hmi post
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:32:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde uživajte
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:47:52
|
|
|
|
cuba
|
Jeste sve pobjegle ili ima još koga za kavicu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:52:06
|
|
|
|
sarah_zg
|
Virim malo s posla. Moja došla jutros, još koji sat na poslu i gibam u Herc. na produženi vikend. Danas mi je 4 godinice braka.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:56:08
|
|
|
|
cuba
|
Hej sarah Ma daj, šta je vještica stigla žao mi je.. držim fige da vam idući mjesec ljubavi donese dugo priželjkivanu bebicu Čestitam na 4 godišnjici braka Kako je tvoj mališan? Jel u vrtiću? Super za putovanje, guštajte u H
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 13:57:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej vas dvije Cuba di si ti?Nisam te 100 godina vidjela Jesi vidjela na mailu slikice? Sarah žao mi je što je stigla,a i sretna ti godišnjica
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:02:07
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga Ma da, mislim da se ovo prvi put u ovoj godini javljam u birtiji Kući sam, R mi spava. Ručak se kuha, tako mi lipo šalša miriše, jedva čekam jesti Ma ništa specijalno kod nas, R mi nešto kašljuca, više standardno, nisam ga ni vodila kod pedice. Naviknuo se na moj krevet dok je bio bolestan pa sad koristi situaciju, svaku noć se probudi i prebacim ga u svoju sobu. Nemam više snage, idem linijom manjeg otpora Kako ste mi vi? Šta ima?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:03:29
|
|
|
|
sarah_zg
|
Hvala curke. Sad sam ja puno opuštenija. Dok smo radili na G. stalno sam radila testove pa bila nesretna... sad sam odlučila laganini i kad bude trebala stić bebica, stići će. G. je jučer i danas s bakom. Ja bila slobodna pon i uto jer sam radila staru i novu pa ga nisam slala ovaj tjedan u vrtić. Inače je super, brbljavac mali pametni. Veseli se Kecegovni (tako on zove H.) pa sad svi jedva čekamo da stignemo dolje!
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:05:11
|
|
|
|
BUMBI
|
A mišić mali,on stalno kašljuca ,a sad ni u vrtić ne ide...nadam se da će ga proći Mi smo isto ok,stalno u nekih slavljima,sutra nam tata ima rođendan,neki dan šogi imala... Znači priviknuo se,ne treba njima dugo,lopužice jedne D je nešta malo nosić začepljen,a ovako je ok.U vrtiću isto dobro,bila sam s tetama na razgovoru,pisala sam maloprije Danery pa pogledaj,uglavnom malo mene zaj....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:07:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Super što se toliko veseli.Uživajte
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:09:13
|
|
|
|
BUMBI
|
D se probudio ,idem
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:12:39
|
|
|
|
cuba
|
sarah, samo pomalo, bebica će stići već Bumbi, pročitala sam znači zet te zaj____ na veliko Ajde sad barem znaš da je sve ok sa njima u vrtiću. Iskreno mail nisam ni otvarala, sad ću pogledati slikice Ma da, doma je a kašlje šta će biti kad od ponedjeljka ponovno krene? Moram priznati da mi je baš dosadno kući, fali mi mm, sve je bilo ok do blagdana a onda me dan po dan nekako ubija...puno su mi 3mj i jedva čekam da dođe kući. Znači vi ste stalno u slavlju blago vam se
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:23:20
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jel ste sve pobjegle ili ima jos koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:25:30
|
|
|
|
sarah_zg
|
ja sam malo tu malo radim (kao) Kako je prošao rođendan?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:29:13
|
|
|
|
mamino zlateko
|
polovica dobro,a polovica me ceka u subotu,puna kuca gostiju,pocela sam neke kolace peci danas,sutra cu poceti pripremat jesti a i pop nam dolazi,jos moram i cistiti za njega...tena ce valjda gledat u cudu sutra..vidim da ti dosla..nebrini drugi mjesec nece,bit ces nasa trudnica...vjeruj mi,kad ja pocopram,uvijek sam u pravu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 5.1.2012 14:33:42
|
|
|
|
mamino zlateko
|
draga moram ici,buraz ide na komp..uzivaj...pozzz
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!