Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.1.2012 22:30:26
|
|
|
|
danery
|
mah,babe se više ne pojavljuju samo u prolazu salutiramo,a dalje mir božji.... ne mogu vjerovat koliko je dugo trebalo da se otresem lajsanja i njuškanja po kući kako im se prdne,a sad konačno skužile i lakše se diše..... uff,mi nemamo virozu,al opet,upala grla nije baš za igranje....lako meni za druženje....istrpit ćemo još par dana,pa onda nek lajsa i igra se do mile volje.... ni ja ne volim ići kod nekoga kad je bolestan.... uff cure,odoh lagano,krepana sam,stomak me trgenja,čekam ,a nikako da stigne.... lkn,tipkamo se
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.1.2012 22:31:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem i ja još malo tv pogledati prije spavanja...LN
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.1.2012 22:32:25
|
|
|
|
mala99
|
Ima skoro 2,5 godine, ali nikad nije bio neki spavač. Sada ujutro malo duže spava, kad smo na godišnjem, pa uvečer nije pospan. Inače spava malo po danu sat, sat i pol, s tim da ga več u 14.30 moram buditi da bi uvečer zaspao oko 10. Ako ga pustim duže uvečer šou program. kako je tvoj D, kakav je vaš ritam?
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.1.2012 22:43:43
|
|
|
|
mala99
|
LN cure
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 8.1.2012 9:57:06
|
|
|
|
modesty blaise
|
jutro.... kak bi Danery rekla " Enibadi for kofi?"
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 8.1.2012 9:58:42
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo..ja skuhala par pa ak je neko za, slobodno se posluži... mislim...baš su mi jutros nekak dobro ispale..a i pjenica se drži...hehe
< Poruku je uredio modesty blaise -- 8.1.2012 9:59:28 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 8.1.2012 10:18:54
|
|
|
|
danery
|
mi,miii,aj iz for kofiiiiiiiiiiiiiii torpedirala bejb baksteru,.a ja ćef pred kompom....ajme je mala postala šojka kreštalica za svaku sitnicu jadna sveki mi se počela pravo živcirat,vidim da joj ode tlak gore,al sve ona kao mirno,lijepo,a dimi joj se iz ušiju šta vi radite?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 8.1.2012 10:26:37
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo ja malo lunjam portalima a S gleda beby TV.. al neće još dugo jer upravo okrećem na drugi program gledati slalom i Ivicu kak ste vi danas, mislim zdravstveno stanje?
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 20:56:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:17:36
|
|
|
|
ikica84
|
vecer bumbi! eto mene posle 3 dana...nije mi radio fixni telefon pa nisam imala ni net... a sinoc i citavu noc ni struje nije bilo .bura nam napravila haos!!! uspavala V,A pokusava da zaspi inace da pohvalim A vec 5 dana jedeeeee!!!juhu i to sam trazi,juce je prvi put sarmu jeo i to 2komada! sta ima kod tebe?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:22:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice Znači kod vas bilo gadno?A bitno da je prošlo za A što jede.jesi mu uzela kakav sirup za apetit? D isto spava,a ja malo po netu švrljam
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:34:22
|
|
|
|
ikica84
|
dajem mu pikovit vec 10dana!a i izbacila sam mu cedevitu!!!
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:37:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super Nadam se da će tako i ostati Kada češ staviti neke nove slikice da vidimo dečke?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:39:38
|
|
|
|
ikica84
|
idem polako na spavanje! laku noc! obecavam da slike stavim za par dana!
< Poruku je uredio ikica84 -- 9.1.2012 21:40:24 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 9.1.2012 21:41:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Ok,čekam Ajde Ln
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 9:08:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro Ima li koga za ?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 9:35:15
|
|
|
|
mariola
|
Hej draga jesi još tu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 9:41:21
|
|
|
|
ciba
|
jutro cure,evo i mene,mariola kako je,jel prezivljavas ?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 9:44:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Tu sam,tu sam Malo spremam po kući i tu čekam da netko dođe Kako ste vas dvije?Ondosno vas četvero
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 10:12:55
|
|
|
|
mariola
|
A danas koma ali inače smo dobro. Bili smo kod mojih i ne zna se tko je više uživao. Oni ili mi. Pogotovo Toni. Nije htio poć doma. A i mm smo se samo izležavali, baka i dido su sve odrađivali U subotu smo išli do Zg-a u šoping. Mm je sebe lijepo obnovio a ja sebi ništa. Al sam zato curki kupila sve što mi je došlo pod ruku i jučer mi dođe sveki s još većom hrpom, tako damoja curka sad ima robe da ne znam di ću s njom kad sve to operem Vi? Jel D u vrtiću? Toni jede malo petit keksa. Jadničak je gladan
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 10:16:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super da vam je bilo lijepo ,a i super za šoping Jel vaša cura dobila neko ime ili čeka zadnji čas još uvijek? Jadničak mali,mogu misliti kako mu je,samo neka malo o malo jede,da nebi opet sve povratio. D je u vrtiću i trebao bi poslije ići na pecanje s mojim tatom,ali malo pada kiša pa neznam kako ćemo to na kraju izvesti.Ne pitaj ništa,dijete ludo za pecanje,nije bio od ljeta tako da ovo sad jedva čeka ja bi trebala otići do grada do S.olivera da vidim jel ima traperice za D,jučer sam kupila,ali bi uzela broj veće ako ima,ove su mi sad taman,pa i ako nema nema veze,ali mislim da neću,neda mi se po kiši i blatu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 10:17:27
|
|
|
|
ciba
|
a micek mali , znaci pripreme su vec krenule ,mene to tak veseli... i mi polako slazemo i pripremamo,da ne radim sve u zadnji cas,jedino me muci,nemrem nigdje nac popis stvari za rodiliste hehe,ak ima koja link pa bi plizala hehe
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 10:24:45
|
|
|
|
mariola
|
D je pravi pecaroš Neka dijete uživa, šta te briga. Jednog dana kad se oženi žena će mu vjerojatno šizit ali šta te briga Jesi sebi šta kupovala? Ciba, znači počela si i ti? Ja sve lijepo perem ali nikako počet peglati I ja sam neki dan tražila popis stvari i nisam mogla vjerovati da imam sve Nemam samo uloške i jednokratne gaćice. Evo ti link http://www.ringeraja.hr/forum/Dajanina_lista/m_2766/tm.htm Kako curka?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 10:34:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Nemogu ni sama vjerovati koliko to voli,ali šta češ,nek uživa.Malo mi sad zbog te kiše,ali šta ću s njim,moram ga odvesti bar malo. Nisam sebi ništa kupovala,samo sa njemu.Kupila sam mu i super bokserice i potkošulje,oduševio se Morat ću i do pošte poslati faks u Terme Čatež,mislimo otići na vikend u 2 mjesecu(što smo nagradu dobili) jer idemo i u Zg na Srebrnjak s D na kontrolu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 10.1.2012 20:29:51
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Meni se baš jedu bruschette pa bar ovako virtualno
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!