Dudix
|
E da, što se tiče homeopatije, evo informacija. Svaki od pripravaka košta 50 kn, mislim da ima oko 80 kuglica u svakoj kutijici (više nego dovoljno). Važno je da 15 minuta prije i poslje uzimanja ništa ne jedete, pijete, žvačete, perete zube... Kuglice stavite pod jezik i pustite da se otope... Kupit ih možete u Naturalia d.o.o., Dugi dol 10, Zagreb, 2431-028, rade od 8 do 16. Za vrijeme prije poroda treba vam: 1. Arnica Montana 30C- ona je za cirkulaciju, kod napora, bolova... Počinje se piti 3 dana prije termina (ja ću krenuti već danas, ne može škoditi) i to 2 kuglice, dva puta dveno. Kad porod krene (pukne vodenjak ili krenu oni češći/žešći trudovi) uzmite ju sa sobom i u box onda svakih sat vremena po dvije kuglice 2. Caullophylum 30C- to je za poticanje trudova, brže otvaranje... Piju se dvije kuglice tjedno (uzmete obje najednom) ali nemojte prije navršenog 37. tjedna. Frendica je dobila trudove sutradan nakon što je popila ovo, to je bilo tjedan dana prije termina. Za vrijeme nakon što rodite: 1. Arnica 30C opet- 2 kuglice, 3-4 puta dnevno 2. Calendula 30C- za kožu, zarastanje... 2 kuglice, 3-4 puta dnevno 3. Bellis perennis 30C- ako ste šivane, 2 kuglice, 3-4 puta dnevno 4. Hypericum perforatum 30C- za bolove, 2 kuglice, 3-4 puta dnevno Sve ove nakon poroda možete uzimati najednom. Naravno da se kod njih možete javiti i ako budete imale problema sa mlijekom, mastitisom ili slično, pa ako babač ima grčeve, kad krenu zubići, ali nećemo sad prizivati vraga... Meni se frendica kune da je njoj pomoglo, sad je li to do homeopatije ili do nje, ne znam. U svakom slučaju škoditi vam neće kad je sve prirodno. Ja uz to pijem 2-3 šalice čaja od lista maline dnevno i ima da rodim ko od šale